Bildirim
Xbox oyunları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır PS3 logolu Wii oyunları alman gerekiyor Xbox'da çalıştırabilmen için. _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sefali98
Xbox oyunları kinectte calışır mı? Ebayden sipariş vercem. :)
Ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama, kinect xbox a aittir ,uyumlu oyunlar ile çalışır.internnette kinect oyunları listesini bulabilirsiniz_____________________________ "İster kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. "
''Para herşeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır. ''
"Dünü geçmiş yapan yaşanmış olmasıdır.Yarını gelecek yapan hayallerimizdir.Bugünün önemi ise dün yaşadıklarımızdan çıkardığımız tecrübelerle,yarına yani hayallerimize ulaşmak için vereceğimiz mücadelenin başlangıcıdır.O gün de bugündür. -
piston aşağı indi
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
piston aşağı indi
_____________________________ "İster kral, ister köylü olsun, dünyada en mutlu insan evinde huzur olandır. "
''Para herşeyi yapar diyen adam, para için her şeyi yapan adamdır. ''
"Dünü geçmiş yapan yaşanmış olmasıdır.Yarını gelecek yapan hayallerimizdir.Bugünün önemi ise dün yaşadıklarımızdan çıkardığımız tecrübelerle,yarına yani hayallerimize ulaşmak için vereceğimiz mücadelenin başlangıcıdır.O gün de bugündür. -
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
Hayır PS3 logolu Wii oyunları alman gerekiyor Xbox'da çalıştırabilmen için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mutlak kesin olan tek şey gelecektir; çünkü geçmiş durmaksızın, sürekli değişir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cancan_burak
piston aşağı indi

_____________________________ KARTAL GOL GOL GOL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler