Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (2292. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
56.137
Cevap
240
Favori
1.640.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22902291229222932294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    çok geç çıkıyor.

    Sene sonu ne ya. PS4 Pro milyonlarca satmış olur o zamana kadar. Pazardan çok şey kaybedecek XboX.

    Amd zen mimarisi yuzunden gecikti.yoksa ps pro gibi okuz kadar konsol ve gucsuz olacakti.custom cpu ve guclu gpu ile native 4k verecek.

    wallaha seni bilmiyorum da, konsolları/oyunları , teknolojilerini, çıkışlarını, lansmanlarını, vaatleri, sonuçları vs herhalde 15 seneden fazla zamandır takip ederim.

    senin şurada söylediğin komediyi o kadar çok duydum ki, idrar yarışı mesajı değildi benimki :)))

    bu konuda şunu söyleyebilirim,

    büyük-küçük-güçlü-güçsüz bi kenara bırak da, dediğim başka bişey. önce onu anlamanı isterim. PS4 PRo pazardaki boşluktan faydalanıp kendilerinin bile beklmediği bir satış rakamı yakalayacak gibi duruyor (ki en son mali açıklamalar sırasında söylenenler, kendilerinin bile şaşırmış olduğu)
    Sen native 4k, ps4pro çöp , socrpio king falan derken, adamlar birçok konsol oyuncusunun evine girmiş olacak ki, bu oyuncuların bir çoğu da evinde ps4 Pro dururken gidip XboX un Scorpio projesinin ürününü almayacak.

    haa ben alacağım. Sen de belki alırsın. ama milyonlarca satışın konuşulduğu bu piuyasada sen le ben ve istediği zaman sitediği konsolu alabilecek kişi sayısı çok da fazla değil.

    Mesajımın teması olan, MICROSOFT PARA KAYBEDECEK BU GECİKMESİ YÜZÜNDEN mesajına tekrar buradan bağlayabilirim konuyu.

    Şimdi istersen, PS4 PRO nun performansını, XboX Project Scorpio nun vaatlerini trartışabiliriz. Microsoft'un vaat konusunda her zaman bol keseden atıp yarısını bile tutturamadığına birçok defa şahit olmuş biri olarak bu konulara çok takılmamanı öneririm.

    Piyasada 4K oyun oynatan başka konsol var mı PS4 Pro dan ? sen de 4k oynamak istiyorsan al bi ps4Pro :)

    Ben şahsen PS4 Pro nun düz ps4 e oranla gözle görülür bi fark yarattığını söyleyebilirim. Grafik hastası birisi isen bu cidden seni çok mutlu edecektir. 4K Tv'in varsa.
    satarsın geri scorpio çıkmaya yakın. Alırsın sonra Scorpio yu da (ya da ismi ne olacaksa) keyfine bakarsın.

    konsollar fiaytlarından çok bişey kaybetmiyor. Senede belki 4 tane PS4 alırım satarım, değiştiririm elimdekini falan. XboX larımı da çok güzel aldım sattım, en az 4 tane XboX360 ım oldu. fat ından elite ine kadar.


    Ps4 pro gercek native 4k vermiyor.yasim 22.siziin kadar olmasa da kucuklugumden beri oyun isinin icindeyim.jasper arcade x360dan tut s kasa xbox 360a kasar bircok konsolum oldu su an xbox one'dayim.geleim o konuya; ps4 pro cogu oyunda checkerboarding yapiyor. Native 4k degil.ayrica o istenilen patlamayi da yapamadi sönük kaldi.Microsoft sony i 5-10 kere satin alir.gucsuz xbox one bile exc oyunu olmamasina ragmen 26+ milyon satabildiyse xbox scorpio kat kat fazla satar.sene sonu satisa ciktiginda us den tut uk e kadsr her yerde chart lari alt ust edecek scorpio.





    Tamam anlıyorum XboX a olan sevgini :) ama bir veriye dayanmayarak, sadece forumda birbirinizin arasında , kendinizi fişeklemeniz sonucunda ortaya çıkan kanılarınızı bir realite olarak almayın. yanlış anlama. ben de aynı şeyleri senelerce yaptım :) Diğer arkadaşa da söylediğim gibi PS4 Native 4K oynatabilen bir konsoldur. Çıkacak Scorpio dan iyi oynatır mı oynatmaz mı başka bi konu. Yeterli mi yetersiz mi başka bi konu. Ama bir gerçek var ve kendinizi bunu görmemek için zorlamanıza bi sebep yok.

    Bu arada kasa ebatına laf söylemişsin PS4 Pro nun :)) Hani kendinin 3 te biri gücündeki XboX One dan daha büyük değil :P

    muhabbet olsun diye söylüyorum yanlış anlama. :)

    XboX ı da çok seviyorum, ve Scorpio yu da iple çekiyorum. Ama yapılan mantıksal yanlışları gördüğümde de yazmadan yapamıyorum :)

    Xbox one 2013de cikti pro 2016da cikti.arada fark olacak tabii normal.

    Kagit uzerinde bile scorpio pro yu tokatliyor kaldi ki guc olarak 6 tf dan daha yuksek olacak.



    Ayrica ps4 pro native 4k oynatmiyor bak ac eurogamer df neigafdan raporlari testleri.upscale yapiyor cogu oyunu 2k cozunurlukten.siz farki anlayamamissiniz hala native 4k diyorsun.upscale yapiyor 2kdan.telefondayim simdi gerekli sayfalarin linkini atmak uzun surer.

    Diğer arkadaşa yazdığım cevabı okumadığını görüyorum burda.
    O mesajı okuduktan sonra tekrar bu 4K konusunu konuşalım :)) çünkü yapımcıların oyunlarını 4K ya upgrade edip etmemeleri tamamen kendi seçimleri.
    Her yapımcının kendi seçimi bu.

    Yani Tomb Raider HDR kullanmadı diye şimdi PS4 PRo HDR desteklemiyor mu diyeceğiz :)))
    PS4 PRo ya isteyen 4K oyun yapabilir :) isteyen de 3200*1800 den upscale eder. no problem.

    Ebat konusunda Scorpio nun kasası çıktığında tekrar konuşuruz ama, PS4 kasası ebatında çıkarsa ne diyeceksin, ama daha hızlı mı diceksin. Veya daha küçük çıkarsa, e aralarında 1 seneden fazla var derse biri kabul edecek misin :) kırın şu fanatizmi.

    Kağıt üzerindeki değerler zaten hep sizin bizim aklımızı karıştıran şeyler.
    Bundan tam 10 sene önceydi sanırım :) XboX 360 ın bir donanımı yüzünden kağıt üstünde neler asıldı neler kesildi :) gel gör ki hiçbiri gerçek olmadı.
    Sony tarafından da aynı şeyler söz konusu. o Tokatları o kadar çok gördük ki. Ama bütün tokadı kim yedi biliyor musun. Körü körüne bekleyenler yedi :)

    Sen bana fanboy diyorsun ama senin bizden asagi kalir yanin yok gibi hatta kat be kat ps fanboyusun bu cok acik.ben konidaki herseyi okudum ama sen benim yazdiklarimi okumamisson anlasilan.benim dedigime geldin ama simdi de sucu yapimcilara attin.e hani ps pro nun gucu? E o zaman aynisi her gun sayfa sayfa dalga gectiginiz xbox one icin de gecerli.forza horizon serisi fifa motorsport hepsi 1080p calisiyor bazi oyunlar 720p burda da suc yapimcinin o zaman konsolun yok mu diyecegiz???????



    Senin ps pro n 4k dogalda calistiracak kadar guclu degil ki yapimcilar ugrassin da bunu yapsinlar.scorpio ya laf ediyorsunuz 6 terqflip yeterli degil diye dogak 4k icin pro ya native 4k oynatiyor, sonra da lafi cevirip upscale yapsin caanim no problem diyorsun.



    Birda fanatizmi kim yapiyor bi daha oku.





    Yine donup dolasip lafi x360 a getirmissin ama ps3 un o ovup ovup bitiremediginiz cell islemcisine bisey dememissin????



    X360 gecen nesil ps3u ezdi ve tokatladi bu bir gercek, varsayim degil.red dead redemption xboxda 720p calisirken ps3de 640p idi. (Sen simdi onu da native 720p saniyorsundur tabi).



    Rdr tek bir ornekti tabi bircok ornegi var bunun. (Mafia 2 cim mevzusu mesela).





    Senden daha fazla XboX a sahip olmuşumdur ve daha uzun zamandır oynuyorumdur :) o nedenle bana fan boy demen komiğime gitmedi değil :)


    Tekrar anlatayım;
    PS4 e yapımcı 4K oyun yaparsa, 4K native oynatma desteğine sahip konsol. Sen bunu beğensen de beğenmesen de. :)

    Bak bu aşağıdaki oyunlar Eurogamerin Native 4k testinden Native 4K+60FPS kilitli geçenler

    FIFA 17 - bazı kamera mode larında 30 fps ye kitleniyor (pro kamera da)
    Hustle Kings (HDR support)
    Mantis Burn Racing (HDR support)
    NBA 2K17
    Neon Chrome
    Pro Evolution Soccer 17
    Rez Infinite
    Thumper
    Viking Squad
    Wheels of Aurelia

    Bunlar 4K Native ama frame düşüşleri yaşananlardan bazıları. Bunları yapımcılar 30 FPS ye sabitlemişler bu nedenle.
    Assassin's Creed: the Ezio Collection
    The Last of Us Remastered (1800p60 mode also included)
    The Witness (1080p60 and 1440p60 modes also included)
    Skyrim
    The Elder Scrolls Online

    daha bu liste uzar gider.
    Bu konuyu kapadıysak ki kafandaki yanlış bilgileri giderdiysem ne mutlu bana, PS4 Native 4K Oynatan bir konsoldur.

    konumuza dönebiliriz.


    Burada önemli olan şu. Senin şu anda kullandığın XboX One, gerçekten görsel anlamda sene sonuna kadar veya en azından türkiye'ye gelene kadar en az 1 sene, seni idare edecek mi?? Senin bu konsolla yaşadığın oyun deneyimi ile PS4 PRO arasındaki uçurumu görmezden mi geleceksin? Konumuz buradan açıldı işte. Biçok insan bekleyemeyecek ve Ps4 Pro alacak ki milyonlarca sattı bile konsol. bu da XboX project Scorpio satışlarını kötü etkileyecek. aynı zamanda çıkarsalardı belki kimse Ps4 Pro nun yüzüne bakmayacaktı. Bunu söylüyorum :)


    üslubundan da anlaşılacağı üzere, biraz kanı kaynayan birisisin :) tokatlar gömmeler havada uçuşuyor. bi önceki GEN konusuna girersek boğulursun o nedenle hiç girmiyorum :) boşver geç onu. ben vaatlere kanmama konusunda sana örnek vermek için söyledim. Tabii ki sony de yapıyor bunu hepsi yapıyor. Pazarlama stratejisi. hiçbirinin söyledikleri, gerçek ürünleri ile tam bi uyum sağlamıyor :)




  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    FIFA 17 NBA 17 bunları 4K native oynatsa ne olur bunlar oyun degil



    Bana uncherted 4 oynatsın 4K native

    Yada buna kıyas görsellik ön planda olan oyunları oynatsın fifa oynatsa ne olacak yeşil ekrandan başka birşey gördüğün yok.



    Bence low ayarlarda 4K oynamaktansa high ayarlarda 1080p daha iyidir. O yüzden konsol dünyası henüz 4K için imkansız benim gözümde. Low medium oynamak bana göre oynamak değildir. Pro bence 1080p ultra grafik için uğraşmalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: IamxMSFT


    quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    çok geç çıkıyor.

    Sene sonu ne ya. PS4 Pro milyonlarca satmış olur o zamana kadar. Pazardan çok şey kaybedecek XboX.

    Amd zen mimarisi yuzunden gecikti.yoksa ps pro gibi okuz kadar konsol ve gucsuz olacakti.custom cpu ve guclu gpu ile native 4k verecek.

    wallaha seni bilmiyorum da, konsolları/oyunları , teknolojilerini, çıkışlarını, lansmanlarını, vaatleri, sonuçları vs herhalde 15 seneden fazla zamandır takip ederim.

    senin şurada söylediğin komediyi o kadar çok duydum ki, idrar yarışı mesajı değildi benimki :)))

    bu konuda şunu söyleyebilirim,

    büyük-küçük-güçlü-güçsüz bi kenara bırak da, dediğim başka bişey. önce onu anlamanı isterim. PS4 PRo pazardaki boşluktan faydalanıp kendilerinin bile beklmediği bir satış rakamı yakalayacak gibi duruyor (ki en son mali açıklamalar sırasında söylenenler, kendilerinin bile şaşırmış olduğu)
    Sen native 4k, ps4pro çöp , socrpio king falan derken, adamlar birçok konsol oyuncusunun evine girmiş olacak ki, bu oyuncuların bir çoğu da evinde ps4 Pro dururken gidip XboX un Scorpio projesinin ürününü almayacak.

    haa ben alacağım. Sen de belki alırsın. ama milyonlarca satışın konuşulduğu bu piuyasada sen le ben ve istediği zaman sitediği konsolu alabilecek kişi sayısı çok da fazla değil.

    Mesajımın teması olan, MICROSOFT PARA KAYBEDECEK BU GECİKMESİ YÜZÜNDEN mesajına tekrar buradan bağlayabilirim konuyu.

    Şimdi istersen, PS4 PRO nun performansını, XboX Project Scorpio nun vaatlerini trartışabiliriz. Microsoft'un vaat konusunda her zaman bol keseden atıp yarısını bile tutturamadığına birçok defa şahit olmuş biri olarak bu konulara çok takılmamanı öneririm.

    Piyasada 4K oyun oynatan başka konsol var mı PS4 Pro dan ? sen de 4k oynamak istiyorsan al bi ps4Pro :)

    Ben şahsen PS4 Pro nun düz ps4 e oranla gözle görülür bi fark yarattığını söyleyebilirim. Grafik hastası birisi isen bu cidden seni çok mutlu edecektir. 4K Tv'in varsa.
    satarsın geri scorpio çıkmaya yakın. Alırsın sonra Scorpio yu da (ya da ismi ne olacaksa) keyfine bakarsın.

    konsollar fiaytlarından çok bişey kaybetmiyor. Senede belki 4 tane PS4 alırım satarım, değiştiririm elimdekini falan. XboX larımı da çok güzel aldım sattım, en az 4 tane XboX360 ım oldu. fat ından elite ine kadar.


    Ps4 pro gercek native 4k vermiyor.yasim 22.siziin kadar olmasa da kucuklugumden beri oyun isinin icindeyim.jasper arcade x360dan tut s kasa xbox 360a kasar bircok konsolum oldu su an xbox one'dayim.geleim o konuya; ps4 pro cogu oyunda checkerboarding yapiyor. Native 4k degil.ayrica o istenilen patlamayi da yapamadi sönük kaldi.Microsoft sony i 5-10 kere satin alir.gucsuz xbox one bile exc oyunu olmamasina ragmen 26+ milyon satabildiyse xbox scorpio kat kat fazla satar.sene sonu satisa ciktiginda us den tut uk e kadsr her yerde chart lari alt ust edecek scorpio.





    Tamam anlıyorum XboX a olan sevgini :) ama bir veriye dayanmayarak, sadece forumda birbirinizin arasında , kendinizi fişeklemeniz sonucunda ortaya çıkan kanılarınızı bir realite olarak almayın. yanlış anlama. ben de aynı şeyleri senelerce yaptım :) Diğer arkadaşa da söylediğim gibi PS4 Native 4K oynatabilen bir konsoldur. Çıkacak Scorpio dan iyi oynatır mı oynatmaz mı başka bi konu. Yeterli mi yetersiz mi başka bi konu. Ama bir gerçek var ve kendinizi bunu görmemek için zorlamanıza bi sebep yok.

    Bu arada kasa ebatına laf söylemişsin PS4 Pro nun :)) Hani kendinin 3 te biri gücündeki XboX One dan daha büyük değil :P

    muhabbet olsun diye söylüyorum yanlış anlama. :)

    XboX ı da çok seviyorum, ve Scorpio yu da iple çekiyorum. Ama yapılan mantıksal yanlışları gördüğümde de yazmadan yapamıyorum :)

    Xbox one 2013de cikti pro 2016da cikti.arada fark olacak tabii normal.

    Kagit uzerinde bile scorpio pro yu tokatliyor kaldi ki guc olarak 6 tf dan daha yuksek olacak.



    Ayrica ps4 pro native 4k oynatmiyor bak ac eurogamer df neigafdan raporlari testleri.upscale yapiyor cogu oyunu 2k cozunurlukten.siz farki anlayamamissiniz hala native 4k diyorsun.upscale yapiyor 2kdan.telefondayim simdi gerekli sayfalarin linkini atmak uzun surer.

    Diğer arkadaşa yazdığım cevabı okumadığını görüyorum burda.
    O mesajı okuduktan sonra tekrar bu 4K konusunu konuşalım :)) çünkü yapımcıların oyunlarını 4K ya upgrade edip etmemeleri tamamen kendi seçimleri.
    Her yapımcının kendi seçimi bu.

    Yani Tomb Raider HDR kullanmadı diye şimdi PS4 PRo HDR desteklemiyor mu diyeceğiz :)))
    PS4 PRo ya isteyen 4K oyun yapabilir :) isteyen de 3200*1800 den upscale eder. no problem.

    Ebat konusunda Scorpio nun kasası çıktığında tekrar konuşuruz ama, PS4 kasası ebatında çıkarsa ne diyeceksin, ama daha hızlı mı diceksin. Veya daha küçük çıkarsa, e aralarında 1 seneden fazla var derse biri kabul edecek misin :) kırın şu fanatizmi.

    Kağıt üzerindeki değerler zaten hep sizin bizim aklımızı karıştıran şeyler.
    Bundan tam 10 sene önceydi sanırım :) XboX 360 ın bir donanımı yüzünden kağıt üstünde neler asıldı neler kesildi :) gel gör ki hiçbiri gerçek olmadı.
    Sony tarafından da aynı şeyler söz konusu. o Tokatları o kadar çok gördük ki. Ama bütün tokadı kim yedi biliyor musun. Körü körüne bekleyenler yedi :)

    Sen bana fanboy diyorsun ama senin bizden asagi kalir yanin yok gibi hatta kat be kat ps fanboyusun bu cok acik.ben konidaki herseyi okudum ama sen benim yazdiklarimi okumamisson anlasilan.benim dedigime geldin ama simdi de sucu yapimcilara attin.e hani ps pro nun gucu? E o zaman aynisi her gun sayfa sayfa dalga gectiginiz xbox one icin de gecerli.forza horizon serisi fifa motorsport hepsi 1080p calisiyor bazi oyunlar 720p burda da suc yapimcinin o zaman konsolun yok mu diyecegiz???????



    Senin ps pro n 4k dogalda calistiracak kadar guclu degil ki yapimcilar ugrassin da bunu yapsinlar.scorpio ya laf ediyorsunuz 6 terqflip yeterli degil diye dogak 4k icin pro ya native 4k oynatiyor, sonra da lafi cevirip upscale yapsin caanim no problem diyorsun.



    Birda fanatizmi kim yapiyor bi daha oku.





    Yine donup dolasip lafi x360 a getirmissin ama ps3 un o ovup ovup bitiremediginiz cell islemcisine bisey dememissin????



    X360 gecen nesil ps3u ezdi ve tokatladi bu bir gercek, varsayim degil.red dead redemption xboxda 720p calisirken ps3de 640p idi. (Sen simdi onu da native 720p saniyorsundur tabi).



    Rdr tek bir ornekti tabi bircok ornegi var bunun. (Mafia 2 cim mevzusu mesela).





    Senden daha fazla XboX a sahip olmuşumdur ve daha uzun zamandır oynuyorumdur :) o nedenle bana fan boy demen komiğime gitmedi değil :)


    Tekrar anlatayım;
    PS4 e yapımcı 4K oyun yaparsa, 4K native oynatma desteğine sahip konsol. Sen bunu beğensen de beğenmesen de. :)

    Bak bu aşağıdaki oyunlar Eurogamerin Native 4k testinden Native 4K+60FPS kilitli geçenler

    FIFA 17 - bazı kamera mode larında 30 fps ye kitleniyor (pro kamera da)
    Hustle Kings (HDR support)
    Mantis Burn Racing (HDR support)
    NBA 2K17
    Neon Chrome
    Pro Evolution Soccer 17
    Rez Infinite
    Thumper
    Viking Squad
    Wheels of Aurelia

    Bunlar 4K Native ama frame düşüşleri yaşananlardan bazıları. Bunları yapımcılar 30 FPS ye sabitlemişler bu nedenle.
    Assassin's Creed: the Ezio Collection
    The Last of Us Remastered (1800p60 mode also included)
    The Witness (1080p60 and 1440p60 modes also included)
    Skyrim
    The Elder Scrolls Online

    daha bu liste uzar gider.
    Bu konuyu kapadıysak ki kafandaki yanlış bilgileri giderdiysem ne mutlu bana, PS4 Native 4K Oynatan bir konsoldur.

    konumuza dönebiliriz.


    Burada önemli olan şu. Senin şu anda kullandığın XboX One, gerçekten görsel anlamda sene sonuna kadar veya en azından türkiye'ye gelene kadar en az 1 sene, seni idare edecek mi?? Senin bu konsolla yaşadığın oyun deneyimi ile PS4 PRO arasındaki uçurumu görmezden mi geleceksin? Konumuz buradan açıldı işte. Biçok insan bekleyemeyecek ve Ps4 Pro alacak ki milyonlarca sattı bile konsol. bu da XboX project Scorpio satışlarını kötü etkileyecek. aynı zamanda çıkarsalardı belki kimse Ps4 Pro nun yüzüne bakmayacaktı. Bunu söylüyorum :)


    üslubundan da anlaşılacağı üzere, biraz kanı kaynayan birisisin :) tokatlar gömmeler havada uçuşuyor. bi önceki GEN konusuna girersek boğulursun o nedenle hiç girmiyorum :) boşver geç onu. ben vaatlere kanmama konusunda sana örnek vermek için söyledim. Tabii ki sony de yapıyor bunu hepsi yapıyor. Pazarlama stratejisi. hiçbirinin söyledikleri, gerçek ürünleri ile tam bi uyum sağlamıyor :)

    Cok uzadi muhabbet sana iyi eglenceler benim zamanim yok biraz forza oynayayim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    FIFA 17 NBA 17 bunları 4K native oynatsa ne olur bunlar oyun degil



    Bana uncherted 4 oynatsın 4K native

    Yada buna kıyas görsellik ön planda olan oyunları oynatsın fifa oynatsa ne olacak yeşil ekrandan başka birşey gördüğün yok.



    Bence low ayarlarda 4K oynamaktansa high ayarlarda 1080p daha iyidir. O yüzden konsol dünyası henüz 4K için imkansız benim gözümde. Low medium oynamak bana göre oynamak değildir. Pro bence 1080p ultra grafik için uğraşmalı

    Arkadaşın iddiası şuydu,
    Ps4Pro Native 4K değil. -
    ben de Native 4K birsürü oyun sundum kendisine :) cevabı aldı. forza ya gitti :)

    konu Native 4K yı güzel oynatamıyor ise bu başka bir konu. Onu ayrı tartışalım isterseniz :)
    Native 4K oynatabilen başka bir konsol getirirsiniz , karşısına koyarız tartışırız hangisi güzel diye.

    Fifa, Nba , Elder Scrolls Online, Last Of Us Remastered bunlar herkesin her gün saatler harcadığı oyunlar. ne demek 4K verse ne olur vermese ne olur. 4K verse , 1080P verdiğinden daha güzel olur. Yani bunu mu tartışacağız şimdi? O kadar Kolay ise, One S de versin?

    Ayrıca Native 4K değil dediğiniz oyunlar da 3200 x 1800 den upscale, ve bunu o kadar başarılı yapıyor ki, Native 4K görüntüler arasında uçurum olmuyor, yani 1080P değil. her türlü 1080p yi katlayan çözünürlükler ve HDR falan filan..

    Scorpio yu hepimiz bekliyoruz,
    ama sanmayın ki gelince uçacak kaçacak. PS4Pro ün üzerine bir milktar daha kalite gelir tahminim. %20 bile gelse şükrederiz. E Peki neden 1 sene 1080P ye talim yapayım. PS4 PRo ile çatır çatır 4K oyunlarımı oynarım keyfime bakarım. Scorpio gelince de , gerçekten fark yaratırsa da ona bakarız.

    Şu andaki durumda pro ya sallayacak bir konu yok. Adamlar bariz bi biçimde amiral piyasada. satışlardan bile belli zaten.




  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ps4 ü çıkar çıkmaz alıp 2 yıl suyunu çıkaran oyuncuyum sonra one aldım demek istediğim şu 4K low ayarlarda oyun oynasan ne olacak ? Ben grafiklere önem veriyorum yanlış anlama one sanki ultra da açıyor demiyorum. Ama en azından medium high arası açıyor. Yani çözünürlük herşey degil bunu zaten anlayabilseniz sorun çözülecek projeci scorpio çıksa ne olacak oda 4K low takılacak. 4K maliyet ister para ister güçlü gpu ister ona darboğaz yapmayacak cpu ister. Yani ister de ister bunu 200-300 dolarlık makinelerden beklemek aptaliktir. Lafım size degil yanlış anlamayın ama konsol oyunculugu pc gibi settings kısmına takılmaz 60fps yeterlidir. Benim önem verdiğim nokta farklı bana 1080p ultra konsolu yapsınlar ne marka olursa onu alıcam. Çözünürlük umrumda degil. Pc de bile 1440p kullanıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saameet_06

    12 Aylık Live D&R'de 109 TL, yapıştırdım direk



    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/XBOX-360-Live-12-Ay-Gold-Uyelik-Karti/Oyunlar/Odeme-Kartlari/urunno=0000000421041?utm_source=Criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=view&utm_term=banner_23&utm_content=lowerfunnel

    Boşuna ümitlenmeyin. ellerinde yok. stok hatası deyip 1 hafta sonra paranızı iade ediyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Hocam ben ps4 ü çıkar çıkmaz alıp 2 yıl suyunu çıkaran oyuncuyum sonra one aldım demek istediğim şu 4K low ayarlarda oyun oynasan ne olacak ? Ben grafiklere önem veriyorum yanlış anlama one sanki ultra da açıyor demiyorum. Ama en azından medium high arası açıyor. Yani çözünürlük herşey degil bunu zaten anlayabilseniz sorun çözülecek projeci scorpio çıksa ne olacak oda 4K low takılacak. 4K maliyet ister para ister güçlü gpu ister ona darboğaz yapmayacak cpu ister. Yani ister de ister bunu 200-300 dolarlık makinelerden beklemek aptaliktir. Lafım size degil yanlış anlamayın ama konsol oyunculugu pc gibi settings kısmına takılmaz 60fps yeterlidir. Benim önem verdiğim nokta farklı bana 1080p ultra konsolu yapsınlar ne marka olursa onu alıcam. Çözünürlük umrumda degil. Pc de bile 1440p kullanıyorum

    Tamam haklısın, zaten bi Ultra PC grafiği ile hiçbir konsolun Grafiği karşılaştırılmaz. Yani varsa o zaten tadından yenmez. Ama gel gör maliyet olarak.... anlıyorsun beni.

    E Biz de ne yapıyoruz bu durumda?

    Eldeki mevcuttan alabileceğimiz en iyisine bakıyoruz.
    Sen 1080p Ultra istiyorsan Yine sana tek cevap var, Ps4 PRo şu anda... 1080p deki kaplama kalitesi keskinliği frame rate... bak ben 4K TV de oynuyorum PS4 Pro yu. GEçende kuzenimin çok kaliteli bi LG monitörü var. Ona götürmüştüm makineyi. Bi taktım. OHA dedim yani 1080p de de böyle bi iş yapıyor muydu bu alet.. Haaa ama şu da var. PS4 den veya Xone S den masraf edip geçmeye değer mi... bütçe meselesi. 4K tv yoksa bence değmez.

    one S in de olayı HDR desteklemesi ve 4K upscale. Upscale den çok bi cacık çıkmıyor ama HDR destekli görüntüler gerçekten güzel bi hava yaratıyoe. bu yönü ile tabi standard Ps4 ün önüne geçiyor.

    Senin de dediğin gibi. Asla bi Ultra PC performansı alamayacağız bu aletlerden. Rahatlığa veriyoruz parayı :)




  • ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Evet mevcut konsollardan geçmeye değeceğini sanmıyorum hiçbir konsolum olmasa sıfırdan almaya kalksam ozaman düşünürüm. Yani ps in bütün serilerini kullanan biri olarak son jenerasyonda simülasyon kıtlığı beni ps4 den soğuttu ve şuan pc den bile alamadığım keyifi forza ile sürüyorum ea access ve gold zaten cep dostu o yüzden bir sonraki nesilde de Xbox tarafı ağır basıyor benim için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geçtiğimiz kasımda xbox one satmıştım şimdi çok uygun fiyata (475tl) bulunca aldım geri live hesabım vardı beleş oyunarı hep eklemeye çalıştım.



    Çocuk bana forza 6 keyi verdi eğer elinde başka oyun keyi olan varsa taas yapabilirim. Bunun dışında.3-5 yada.10 dolarlık xbox one oyun önerisi bekliyorum cdkeys sitesi gibi sitelerden


    Edit: arkadaşlar xbox one mağzayadan üyeliklere geldiğimde maalesef beni aa ekrana arıyor nedeni nedir acaba.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 14 günlük live üyelik ler değişti mi? Sadece yeni hesaplarda mı kullanılacak artık? Pek çok kez 14 günlük live üyelik alıp kullandım şimdi alırsam boşuna mı almış olacağım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebube


    quote:

    Orijinalden alıntı: saameet_06

    12 Aylık Live D&R'de 109 TL, yapıştırdım direk



    http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/XBOX-360-Live-12-Ay-Gold-Uyelik-Karti/Oyunlar/Odeme-Kartlari/urunno=0000000421041?utm_source=Criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=view&utm_term=banner_23&utm_content=lowerfunnel

    Boşuna ümitlenmeyin. ellerinde yok. stok hatası deyip 1 hafta sonra paranızı iade ediyorlar.

    isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü kara :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Arkadaşlar geçtiğimiz kasımda xbox one satmıştım şimdi çok uygun fiyata (475tl) bulunca aldım geri live hesabım vardı beleş oyunarı hep eklemeye çalıştım.



    Çocuk bana forza 6 keyi verdi eğer elinde başka oyun keyi olan varsa taas yapabilirim. Bunun dışında.3-5 yada.10 dolarlık xbox one oyun önerisi bekliyorum cdkeys sitesi gibi sitelerden


    Edit: arkadaşlar xbox one mağzayadan üyeliklere geldiğimde maalesef beni aa ekrana arıyor nedeni nedir acaba.

    hayırlı olsun. bim lerde şehir şehir farklı olmak üzere, ortalama 300 liradan aslında kampanya vardı millet saldırıyordu. oradan 2-5 tane alanlardan birinden belki biraz daha hesaplı alabilirdin.

    ama 400 küsür liraya konsol , her türlü güzel. hayırlı olsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Arkadaşlar geçtiğimiz kasımda xbox one satmıştım şimdi çok uygun fiyata (475tl) bulunca aldım geri live hesabım vardı beleş oyunarı hep eklemeye çalıştım.



    Çocuk bana forza 6 keyi verdi eğer elinde başka oyun keyi olan varsa taas yapabilirim. Bunun dışında.3-5 yada.10 dolarlık xbox one oyun önerisi bekliyorum cdkeys sitesi gibi sitelerden


    Edit: arkadaşlar xbox one mağzayadan üyeliklere geldiğimde maalesef beni aa ekrana arıyor nedeni nedir acaba.

    hayırlı olsun. bim lerde şehir şehir farklı olmak üzere, ortalama 300 liradan aslında kampanya vardı millet saldırıyordu. oradan 2-5 tane alanlardan birinden belki biraz daha hesaplı alabilirdin.

    ama 400 küsür liraya konsol , her türlü güzel. hayırlı olsun.

    yanlis anlamadiysam xbox one dedi arkadas hocam..yani 475 tl ye xbox one kisaca bedava almis..sizin dediginiz xbox 360..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Arkadaşlar geçtiğimiz kasımda xbox one satmıştım şimdi çok uygun fiyata (475tl) bulunca aldım geri live hesabım vardı beleş oyunarı hep eklemeye çalıştım.



    Çocuk bana forza 6 keyi verdi eğer elinde başka oyun keyi olan varsa taas yapabilirim. Bunun dışında.3-5 yada.10 dolarlık xbox one oyun önerisi bekliyorum cdkeys sitesi gibi sitelerden


    Edit: arkadaşlar xbox one mağzayadan üyeliklere geldiğimde maalesef beni aa ekrana arıyor nedeni nedir acaba.

    hayırlı olsun. bim lerde şehir şehir farklı olmak üzere, ortalama 300 liradan aslında kampanya vardı millet saldırıyordu. oradan 2-5 tane alanlardan birinden belki biraz daha hesaplı alabilirdin.

    ama 400 küsür liraya konsol , her türlü güzel. hayırlı olsun.

    Bimde satılan Xbox 360 adam one almış bedavaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Arkadaşlar geçtiğimiz kasımda xbox one satmıştım şimdi çok uygun fiyata (475tl) bulunca aldım geri live hesabım vardı beleş oyunarı hep eklemeye çalıştım.



    Çocuk bana forza 6 keyi verdi eğer elinde başka oyun keyi olan varsa taas yapabilirim. Bunun dışında.3-5 yada.10 dolarlık xbox one oyun önerisi bekliyorum cdkeys sitesi gibi sitelerden


    Edit: arkadaşlar xbox one mağzayadan üyeliklere geldiğimde maalesef beni aa ekrana arıyor nedeni nedir acaba.

    hayırlı olsun. bim lerde şehir şehir farklı olmak üzere, ortalama 300 liradan aslında kampanya vardı millet saldırıyordu. oradan 2-5 tane alanlardan birinden belki biraz daha hesaplı alabilirdin.

    ama 400 küsür liraya konsol , her türlü güzel. hayırlı olsun.

    Xbox one aldım ben xbox 360 almam için bir espirisi yok


    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aaa pardon ben karıştırmışım .

    tekrar hayırlı olsun demek ki süper fiyatmış :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhanuygur

    aaa pardon ben karıştırmışım .

    tekrar hayırlı olsun demek ki süper fiyatmış :D

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende day one edition var , 2. El almıştım. Şimdi bu ilk çıkan xbox onelardan mı oluyor? Ne farkı var day oneın?



    Bir de xbox one controlleri en uygun nerden alabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loras Tyrell

    Bende day one edition var , 2. El almıştım. Şimdi bu ilk çıkan xbox onelardan mı oluyor? Ne farkı var day oneın?



    Bir de xbox one controlleri en uygun nerden alabilirim ?

    Day1 achievement i var 0g kutusu simsiyah ve kolda day one yaziyor o kadar bi fark yok.2.el one kolu 2.el bolumunde 100tl~ gidiyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22902291229222932294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.