Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (2088. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55.632
Cevap
224
Favori
1.791.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş
  • beyler yeri değil ama ufak bir yardım edin.ENPARA kart aldım.GTA 5 Kolombia Store da 145 TL ve Microsfotstore da Gift kart bulamadım.Şimdi enpara kartıma 150TL yüklüyorum,konsolu kolombia ya çekiyorum,kartı ekleyip adresi vs girip oyunu direk satın alıyorum.Sistem o anki kur üzerinden benim koyduğum 150 TL yi (ki ben vergi kesinti vs onuda ekledim) kolombia pezosuna çeviriyor ve oyunu alıyorum.Arkadaşlar durum aynen böyle olur değilmi?Başka yapmam gereken herhangibir işlem vs var mı? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum VPN kullanman gerekiyor PC den yada telefondan satın al vyprvpn kullan adres bilgilerinde filan türkçe karakter kullanma birde indirim bekle bence 2 3 haftada bir GTA da indirim yapılıyor zaten 80 liraya alirsin

Orijinalden alıntı: setokaibaadnan

beyler yeri değil ama ufak bir yardım edin.ENPARA kart aldım.GTA 5 Kolombia Store da 145 TL ve Microsfotstore da Gift kart bulamadım.Şimdi enpara kartıma 150TL yüklüyorum,konsolu kolombia ya çekiyorum,kartı ekleyip adresi vs girip oyunu direk satın alıyorum.Sistem o anki kur üzerinden benim koyduğum 150 TL yi (ki ben vergi kesinti vs onuda ekledim) kolombia pezosuna çeviriyor ve oyunu alıyorum.Arkadaşlar durum aynen böyle olur değilmi?Başka yapmam gereken herhangibir işlem vs var mı? Teşekkürler.

kolombiya ya taşımana gerek yok...

quote:

Orijinalden alıntı: 4spenox

Adresler:
    Rusya için Adres:
    Adres Satırı 1:
    ул. Охотный ряд, 2
    İL/Eyalet:
    Москва (otomatik)
    Posta Kodu:
    109012
    Telefon:
    Fark etmez
    ----------------------------------------------------------

Arjantin için Adres:
    Adres Satırı 1:
    Paradelo 939
    İL/Eyalet:
    Santa Cruz
    Posta Kodu:
    9011
    Telefon:
    Fark etmez

Video da değinmeyi unuttum burada yazayım:
    Normalde şimdiye kadar Enpara bende hiç sorun çıkarmadı. Ama ne olduysa son iki alışverişimde çalışmayıp başka kart kullanmak zorunda kaldım.
    Yani demem o ki, sorun her zaman bizde değil, bazen kart ile ilgili olabiliyor. Az önce ufak bir alışveriş yaptım enpara kullanarak ve bu sefer sorunsuz tek seferde çalıştı.
    Eğer ısrarla olmuyorsa fazla üstüne gitmeyin farklı kart deneyin. Ben yaklaşık 5 kez arka arkaya enpara kartımı denedim ve çalışmadı. Sonra arkadaşımdan kartını alıp tek seferde iki alışveriş yaptım (Birisi videoda yaptığım alışveriş)

Bana PM atan arkadaşları haberdar ettım. Çok fazla PM var başka konularla ilgili. Umarım herkes faydalanır.

kolombiyadan bi adres salla.. olsun bitsin...

• eyw Allah razi olsun.VPN kullanmazsam ne olur? (Bu arada benim dedğim doğrudur değil mi karta TL yatıracam sistem kendisi parayı çevirip çekecek.)

yoksa kodlar ülke bazlı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    VPN kullanmazsan satın alamazsin. Evet kendisi güncel kurla çevirip çekiyor.

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

SUNSET OVERDRIVE = 8.80$+5.99$ kargo

http://www.amazon.com/gp/product/B00M31VIOG?psc=1&redirect=true&ref_=od_aui_detailpages00

This item does not ship to Istanbul, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.

• quote:

Orijinalden alıntı: what_tha

Güzel deneme, başarılar.
  • quote:

This item ships to SAKARYA, Turkey.
    Ships from and sold by Hitgaming Video Games.
    nat da açık ping değerlerim de normal görünüyor. xbox one yeni aldım ilk 3-5 gün çok güzeldi fakat son 3-5 gündür bu saçmalıklarla uğraşıyorum.
    resmen oyunun dinamikleri bozuldu. xbox one geçtim pc de aynı sorunları yaşıyordum.
    uydunet - ttnet iki servis de aynı şeyler oluyor 2 firmanın da internetini kullandım. fakat sorun değişmiyor hep aynı.
    lütfen bu konuda fikri olan arkadaşlar yardımcı olsun. şu mesele yüzünden aşırı keyifsiz oldum. sırf fifa rahatça oynayabileyim diye gittim konsol aldım ama sorundan kurtulamadım

ping değerlerim bunlar bir anormallik var mı?
    kullandığım modem : airties 5650t
    internet vdsl 2 24mbit

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impiousgoat -- 3 Mart 2016; 11:35:46 >

• impiousgoat kullanıcısına yanıt
    Input lagı yüksek bir tvde oynuyorsanız hantallık hissi verir. İnternette bir sorun görünmüyor. Xbox üzerinden ağ testi yapıp paket kaybına da bakabilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bağlantı detaylarının fotolarını ekledim.
    input lag dan şüphem var ama ilk 1 hafta gayet akıcı oynadım. tv yi normal moduna aldığımda tamam input lag yapıyor onu fark ediyorum görüntüde bi hantallaşma oluyor izler falan çıkıyor. oyun moduna alıyorum düzeliyor herşey. mesela antrenman kısmında her şey normal. birde genelde ceza sahasına yaklaşınca sapıtıyor her şey.
    aynı tv de witcher 3 - fallout 4 - dirt rally - bir çok üst oyunu oynadım yanı bu tip takılma atlama gibi hiç bir şeyle karşılaşmadım. gayet akıcı oynatıyor tv.

ya harbiden çok saçma sorunlar bana sorsalar ben garipserdim akıl ruh sağlığımı bozdu bu oyun. sanırım kısa zamanda hepsinden kurtulmam benim için yararlı olacak:))

Kullandığım TV :
    www.lg.com
    32LM660S LED Cinema 3D Smart TV - LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LM660S-3d-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impiousgoat -- 3 Mart 2016; 11:35:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: impiousgoat

bağlantı detaylarının fotolarını ekledim.
    input lag dan şüphem var ama ilk 1 hafta gayet akıcı oynadım. tv yi normal moduna aldığımda tamam input lag yapıyor onu fark ediyorum görüntüde bi hantallaşma oluyor izler falan çıkıyor. oyun moduna alıyorum düzeliyor herşey. mesela antrenman kısmında her şey normal. birde genelde ceza sahasına yaklaşınca sapıtıyor her şey.
    aynı tv de witcher 3 - fallout 4 - dirt rally - bir çok üst oyunu oynadım yanı bu tip takılma atlama gibi hiç bir şeyle karşılaşmadım. gayet akıcı oynatıyor tv.

ya harbiden çok saçma sorunlar bana sorsalar ben garipserdim akıl ruh sağlığımı bozdu bu oyun. sanırım kısa zamanda hepsinden kurtulmam benim için yararlı olacak:))

Kullandığım TV :http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LM660S-3d-tv

dostum bendeki modelde lg 42 lm640 aynı sorunlar bendede vardı oyun moduna alınca düzeldi ama görüntü tırt :) ilk fırsatta değiştiricem

• Phil Spencer'ın Xbox'ın geleceği ile ilgili muhabbeti :

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.