Şimdi Ara

Xbox One X mi PS 4 Pro mu suanki fiyatlarla?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selamlar ,

    daha once eminim bu tarz konu yuzlerce kez acilmistir bi tane de ben acip kervana katilmak istedim . Suan ps 4 pro hepsiburada da sony garantili 3250 lira xbox one x ise 3500 liraya yakin . Daha once ps 3 kullandim oyunlara para veremedigimden gittim kirdirdim cihazi sonra da online oynayamadigim icin oyunlari bitirdikten sonra kenara kaldirdim. bu sefer boyle bi durum olsun istemiyorum o yuzden bana daha ucuz veya bedava oyun firsati sunan sistemi secmek istiyorum. Fiyat olarak ta yurtdisinda xbox one x 100 dolar daha pahaliyken ps 4 pro ya gore ulkemizde 300 tl fiyat oynuyor sadece . Sizce bu fiyatlara hangisi alinir?

    sunu da ekliyeyim cihazlarin herhangi bir kronik sorunu var mi bilindik isinma kapanma vs ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American Psycho -- 23 Mart 2019; 20:12:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aylık ücret vererek birçok oyuna erişimi bedava oyun olarak görürsen tabiki xbox şuan bu konuda gamepass ile yarışabilecek bir sistem olmadığını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BloodHounder

    Aylık ücret vererek birçok oyuna erişimi bedava oyun olarak görürsen tabiki xbox şuan bu konuda gamepass ile yarışabilecek bir sistem olmadığını düşünüyorum.
    Hocam birşey sormak istiyorum game pass den alınan oyunlar kalıcı mı oluyor üyeliğin süresi bitince oyunu oynamaya devam edebiliyor muyum? yani benim aylık ücret ödemem kaç tane şey var kafam karıştı ea access , xbox live gold , game time pass.Bir de kutulu aldıgım oyunu online oynayabilmek için illa live gold üyeliği almak zorundayım değil mi?
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Gamepass'deki oyunları sadece üyeliğin aktifken oynayabilirsin. Hatta oyunlar giriyor çıkıyor belli zamanlarda. Gamepass listesinden çıkan oyunları da oynayamazsın
    Ve evet online oyun oynamak için live gold gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BloodHounder

    Gamepass'deki oyunları sadece üyeliğin aktifken oynayabilirsin. Hatta oyunlar giriyor çıkıyor belli zamanlarda. Gamepass listesinden çıkan oyunları da oynayamazsın
    Ve evet online oyun oynamak için live gold gerekiyor.
    Anladım hocam teşekkür ederim peki cihazın ısınma vs xbox 360 daki kırmızı ışık gibi herhangi bir kronik sorunu var mı acaba?
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Isınma oyundan oyuna farkedebiliyor ben 1.5 2 yıldır kullanıyorum xbox one x ya da s değil standart xbox one ve ben memnunum şuan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K Tv varsa x kesinlikle
  • disksiz one s 1 yil sonra da yeni cikacak xbox

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öncelikle bir fiyat güncellemesi geçeyim. şu anda trendyolda 3200 lira. pro da 3100 lira. https://www.trendyol.com/sony/xbox-one-x-konsol-1-tb-garantili-p-3739769?boutiqueId=309073&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_urun_listeleme&adjust_tracker=1xed9e_u72in2&adjust_campaign=cimri_urun_listeleme

    ayrıca ikisinin de fiyatları zırt pırt düşüyor. bu fiyattan almanızı tavsiye etmem. dün veya önceki gün trendyolda 2500 liraya kampanyası vardı. eğer bu tarz bir kampanya bulamazsanız 2. el almanızı tavsiye ederim. forumda mesela 1900 liraya 15 ay garantili xbox var. aradaki fark çok fazla. ps4 prolarda da durum böyle.

    hangisini alayım konunuza gelince, hangi tarz oyunlara meraklısınız sorusuna göre değişir. eğer online rekabetçi oyunlar oynuyorsanız, forza horizon 4 sizin ilginizi çekiyorsa, game pass size cazip geliyorsa one x. eğer ps4 exclusive oyunlar ilginizi çekiyorsa, türkiyedeki kullanıcı topluluğunun geniş olması sizin için olumlu bir şeyse, oyunları dijital değil de kutulu alıp satmayı tercih ediyorsanız ps4 daha mantıklı. yalnız hemen alayım diye aceleniz yoksa, bir kaç ay daha beklerseniz pa5 çıktığında ps4 fiyatları iyice düşer. ya da o zaman ps5 almak daha mantıklı olabilir. (500-600 dolar arası bir fiyat beklentisi var)




  • bedavaya oyun oynayım diyorsan xbox dan kaç

    çünkü bir xbox kullanıcısı olarak xbox live gold üyelik 12 aylık alman şart oda xbox store da 440 tl dişarıda kod olarak alırsan 250 tl

    gamepass 12 aylıgı yok aylık 60 tl 12 ay 60 tl düşün vericegin parayı

    xbox da tek mantıklı olan 65 tl ye ea acces var gerisi hikaye


    tavsiyem 4k tv varsa 2.el ps4 pro kovala

    psn plus çok daha ucuz ve 2.el oyun satısı daha aktif ve kalabalık
    https://www.trendyol.com/sony/ps4-pro-1-tb-oyun-konsolu-ps4-pro-p-2543414?boutiqueId=309073&merchantId=105333

    ps4 üyeliklerine indirim bile yapıyor ama xbox hiç indirim yapmıyor
    https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-SUBSCRIPTION/1?emcid=pa-st-165859



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 24 Mart 2019; 9:45:0 >




  • ps exclusive oyunlarını seviyorsan standart ps4 yeterli. özel oyun önemli değilse xbox one x. 4k şart değilse her iki konsolun standart versiyonunu da alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kez bir konsol almaya niyetlendim.

    pc de bile senaryolu ilerlemeli oyunlardan hoşlanmıyordum. haftada birkaç gün birkaç saat oynayabilirsem oynarım. onda da girip direk aksiyona dalacağım oyunları oynamak isterim. forzayı videolardan çok beğendim sıkılmadan saatlerce oynayabilirim. onun dışında battle royale tarzı oyunlar olsun, overwatch olsun pes fifa olsun platformun önemli olmayacağı oyunları oynayacağım.

    4k performansı için one x üzerinde duruyordum ancak fiyatlar düşecek gibi değil. dün gittiğim teknoloji markette satış danışmanı da umutsuz konuştu. ikinci ele yönlendirdi.

    sormak istediğim birkaç konu var.

    one x alsam istediğim oyunları (forza gibi) kutulu olarak alsam yinede şu ıvır zıvırlara üyelik almam gerekiyor mu?

    birde arkadaşlarımda playstation var eğer playstation alırsam psn plus ile rahatlıkla online olarak beraber oynayabiliyormuyuz pes fifa gibi oyunları?
  • phurba kullanıcısına yanıt
    arkadasında psn plus varsa kardeslik yapıp oyunları yarı yarıya getirebilirsin birde ps4 pro one x den daha ucuz

    online üyeligide daha ucuz ps4 de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.