Şimdi Ara

Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
4.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Sayın forumdaşlarım;
    1 hafta önce Mediamarktan Xbox one X oyun konsolu satın aldım.
    Sonra Xbox one Elite oyun kumandası ve Logitech G920 direksiyon ve vites setini satın aldım.
    Forza 7; Forza horizon3 , Project cars2 ve bilumum Call of duty oyunlarını da satın alarak kurulumlarını yaptım.
    Bence son eksiğim olan kablosuz kulaklığa gelince tıkandım.

    Buraya konu açmadan beş dakika önce Amazon.de üzerinden Astro A50 Xbox uyumlu kablosuz kulaklık ve mod kit satın aldım.
    Ama bir yorumda gördüğüm kulaklık 5ghz de çalıştığı için 5ghzde yayın yapan wifi ile çakışmadan bahsedilmiş..
    Biraz daha okuyunca bir sürü olumsuz yorum yapıldığını gördüm.
    Siparişi hemen iptal ettim ve forumda bu konu hakkında yorum alabilmek için konu açtım.


    25 seneyi geçkince PC üzerinden oyun oynadım.
    Razer Tiamat olsun Asus Strix 7.1 olsun gerçek 7.1 kulaklıklar satın aldım kullandım.

    Şu anda yazı yazdığım laptopta asus u11 üzerinden Sennheiser HD 598 kullanıyorum.
    Spor yaparken Bose soundsport wireless kullanıyorum.
    Bu detayları ses konusunda biraz açgözlü olduğumu belirtmek için veriyorum..

    Sizden ricam Xbox konsolunuzda tam kablosuz olarak bağlandığınız ve memnun olduğunuz kulaklık marka modelini paylaşmanızdır.
    Yardımlarınız için peşinen teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireStorm -- 6 Ocak 2018; 23:29:55 >







  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Alacağın 3 tane üst kalite model var.

    1. Steel Series Siberia 800 ya da 840 (Kendim kullanıyorum) 300$
    2. Astro A50 (Bir arkadaşım Xbox One S de kullanıyor sorunsuz) 300$
    3. Razer Thrasher Ultimate (Yeni ürün ve 16 saat batarya ömrü var) 250$



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 6 Ocak 2018; 23:52:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Alacağın 3 tane üst kalite model var.

    1. Steel Series Siberia 800 ya da 840 (Kendim kullanıyorum) 300$
    2. Astro A50 (Bir arkadaşım Xbox One S de kullanıyor sorunsuz) 300$
    3. Razer Thrasher Ultimate (Yeni ürün ve 16 saat batarya ömrü var) 250$

    Cevap için teşekkürler.
    Tavsiye edilen bu 3 kulaklıkta tamamen kablosuz olarak kullanılıyor değilmi?
    Bazı videolarda chat için siberya 800 kulaklığı Xbox one kumandasına kablo ile bağlamışlar.
  • Astro a50 modelini tekrar amazondan sipariş ettim.
    Hakkımızda hayırlısı..
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Base station kullanan Xbox One destekli kulaklıkların hiçbiri kablosuz olarak mikrofonu çalıştırmaz. Kablosuz mikrofon kullanmanız için sadece Xbox One için özel serfitikası alınmış, adaptöre ihtiyaç duymayan ve direct wifi ile konsola bağlanan Turtle Beach Stealh 600, Razer Thrasher (Ultimate değil) ve 3 ay sonra cıkacak olan LucidSound LS35X bu destek var. Fakat bu modellerin hepsi orta segment modellerdir. Ya kablosuz chat için 100$ lık dediğim modellerden alacaksın, ya da en iyi deneyim için adaptörleri olan 250-300$ lık ilk mesajımda yazdığım modelleri (mikrofonu kablolu çalışıyor) alacaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 7 Ocak 2018; 6:56:02 >
  • Selam

    Lucidsound dan uzak durun sorunlu kulaklıklar ben aldım tam çalışmıyor ve arka fonda sabit cızırtı sesi var ve kronik sorun

    Razer thraser i kullandım fena değil fakat ses tuşlarını kullanmak büyük sıkıntı ve mikrofon u kapatıp açmak pek iyi değil

    Astro a50 gen sonuncusu olan en rahat ve kullanımı en kolay kulaklık tekrar son olarak bunu kullanıyorum.

    Turtle beach 800 olması lazım çok fazla özellik var ama taktığın zaman astro kadar rahat değil. (ayak sesleri özelliği var cod da çok iyi oluyordu)

    Bence en iyisi astro a50 nin son gen i
  • a50 kullanıyorum a50 iyi tercih olmuş, ses kalitesi göreceli bir kavram, mesela a50 ses kasan kullanıcılar için silah sesleri ile birlikte bassların çok ön plana çıkması ve ayak seslerini bastırması yönünde eleştiriliyor ama benim hoşuma gidiyor bass performansı. Seti iyi bir kulaklıkla tamamlama düşüncesi çok mantıklı, konsollara oyunlara televizyonlara dünya para harcıyoruz ses konusu da oyun keyfini tamamlayan çok önemli bir unsur gözardı etmemek lazım günümüz şartlarında çoğumuz apartmanlarda oturduğumuz için ses sistemine yatırım yapmaktansa güzel bir kulaklığa yatırım yapmak çok daha mantıklı alındığında da uzun süre kullanılabilen cihazlar olduğu için bütçesi olan herkese a50 kalibresinde bir kulaklığı tavsiye ederim,

    Bu arada geçtiğimiz günlerde forumdan bir arkadaşdan a10 kulaklık aldım denemek için kablolu bağlanan hem ps4 hem xbox one da chat kulaklığı olarakta kullanılanılabilen bir kulaklık malzeme kalitesi fiyat performans olarak harika (amerikada 60 dolara satılıyor kulaklık ) kapsüller a40 - a50 ile aynı diye okudum incelemelerde yanlış değilse tabi kablolu bağlandığı için ve gamepad çıkışından alınacak performans ile kısıtlanıyor ses seviyesi bir a50 kadar değil ama fiyatının çok çok üstünde bir kulaklık ucuz yollu kulaklı bakanlara tavsiye olsun denk gelirse kaçırmayın.




  • Astro A50 ses kalitesi olarak tabii ki çok iyi bir kulaklık bende almadan önce baya bir araştırma yapmıştım ama Siberia 800’ü tercih ettim çünkü A50 de değiştirilebilir yedek batarya yok, içe gömülebilir mikrofon yok, hem PS4 hemde Xbox One da çalışmıyor. Bu 3 saydığım özellik wifi kulaklıkta olmazsa olmazlardandır. Buna istinaden bana göre her iki konsoluda kullanan bir oyuncu iseniz Siberia 800 ilk tercihiniz olmalıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Ocak 2018; 11:59:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Astro A50 ses kalitesi olarak tabii ki çok iyi bir kulaklık bende almadan önce baya bir araştırma yapmıştım ama Siberia 800’ü tercih ettim çünkü A50 de değiştirilebilir yedek batarya yok, içe gömülebilir mikrofon yok, hem PS4 hemde Xbox One da çalışmıyor. Bu 3 saydığım özellik wifi kulaklıkta olmazsa olmazlardandır. Buna istinaden bana göre her iki konsoluda kullanan bir oyuncu iseniz Siberia 800 ilk tercihiniz olmalıdır.

    A50 yi hem xbox one , hem ps4 hemde pc de kullanıyorum optic bir switch yardımıyla hangi cihazda kullamak istiyorsam ona geçiyorum , switch kullanmayacaksanda optik kabloyu ps4 e takarsan çalışır kulaklık ps4 de chat içinde kullanmak istersen ara kablo lazım astro da satıyor bu kabloyu çinden de getirdtebilirsin pc de chat mümkün olurmu bu şekilde denemedim ama olmaması için bir sebep yok.




  • bu arada nanakatolag da a50 varmış fiyat amazon.de ile aşağı yukarı aynı rakama gelyor hem taksit avantajı hemde yerel bir distribütör olmasa da herşeye rağmen yiçi 24 ay garanti açısından fena değil gibi, malesef rakam kur yüzünden absürt olsa da geldiğimiz nokta bu.

    http://www.nanokatalog.com/Astro-Gaming-A50-Wireless-Dolby-71-Headset-PCXBOX-graugru,PR-732709.html
  • Sitesinde Xbox-PC ve PC-PS4 olmak üzere 2 modeli var?

    Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi.
    Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Ocak 2018; 14:58:12 >




  • o çok büyük ihtimal pazarlama sebebiyle yapılan bir hareket veya kutu üzerine belki ps4 ve xbox one desteklerini aynı anda yazamıyor olabilriler bilemiyorum, alet optic kablo ile bağlanıyor istersen tv ye bağla, usb dende güç alıyor bir cihaz sınırlaması yok he ama xbox paketini alırsan içinde ilk versiyon xbox one gamepadine uygun soketli chat kablosu ile birlikte geliyor ps4 de chat yapmak istersen 3,5mm chat kablosu alman gerekir ps4 alırsanda 3.5 mm chat kablosu ile gelir, ben şuan yukarda yazdığım şekilde 3 cihazdan da ses alabiliyorum chat konusunda yazdığım gibi hallediliyor , dikkat edilmesi gereken nokta usb bağlantyı pc ye yapmamak gerekiyor usb pc ye takılırsa win 10 direk bir ses kartı ve kulaklık seti gibi algılıyor optik kablo bağlantıları geçersiz oluyor bu durumda hatta kablolu bağlantı olmadan bile mikrofon kullanılıabiliyor , gücü xbox one veya ps4 den vermek gerekiyor usb üzerinden .

    pil konusunda haklısın kolay değiştirilebilir bir pil iyi olurdu, yeni modellerin standı şarj standı kullanışlı aslında koyduğun gibi şarj oluyor alet ama benimkinde kabloyu takman lazım bazen gece uykudan bayılıp kabloyu takmaya bile üşendiğim oluyor şarjsız kalınbilir, benim kulaklık 3 yaşında sanırım farkedilebilir bir performans kaybı olmadı ama mutlaka olacaktır uzun zamanda, araştırıp kendim değiştirirm sanırım bu durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 8 Ocak 2018; 16:1:16 >




  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    İçerisinden kablo çıkan versiyon Gen 2 versiyonu. Yukarda Scorpio' nun attığı Gen 3 modeli onlarda ara kablo girişi yok. Hangi konsola alınırsa o konsolda tamamen kablosuz chat sesi veriyor. Oyun sesi için her cihazda çalışır optikle bağlayınca. Ama chat sesi olmaz.



    Bu arada Çağlar, yukarıda kablosuz yok gibi bir cümle geçmiş sanırım. Astronun Gen 3 modelleri kablosuz olarak chat sesi veriyor. Uygun konsola almak lazım. Siberia chat için 2 konsolda da kablosuz mu? Sanırım değildir.
  • UlasAsmadili kullanıcısına yanıt
    Siberia 800 mikrofonu PS4 de kablosuz çalışıyor Xbox One da çalışmıyor Astro A50 de öyledir sanıyorum ama gen 3 çalışıyor dedin. Xbox One da kablosuz chat için direkt wifi dan bağlanan kulaklıklardan alman lazım bu base station olan modellerin hiçbirini xbox desteklemiyor diye biliyorum.

    Edit: Dediğini şimdi anladım, yukarıda fotosunu koyduğum modeller gen 3 ve kablosuz olarak chat imkanı var ama 2 konsolda da çalışmıyorlar mecbur ya PS4 ya da XO olanı almak lazım.

    Edit 2: Bu durumda iki konsoluda kullanan birinin gen 3 A50 alması pek mantıklı değil.

    Son olarak Dünya da iki konsolda da kablosuz chat yapılan wifi gaming kulaklık yok herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 9 Ocak 2018; 0:36:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alyy

    bu arada nanakatolag da a50 varmış fiyat amazon.de ile aşağı yukarı aynı rakama gelyor hem taksit avantajı hemde yerel bir distribütör olmasa da herşeye rağmen yiçi 24 ay garanti açısından fena değil gibi, malesef rakam kur yüzünden absürt olsa da geldiğimiz nokta bu.

    http://www.nanokatalog.com/Astro-Gaming-A50-Wireless-Dolby-71-Headset-PCXBOX-graugru,PR-732709.html

    Bazen çok acele ediyorum. en sevmediğim huyum bu ne yazık ki..
    Verdiğiniz linkteki havale ödeme fiyatı olan 1.316,56 TLye ben amazon.de üzerinden sipariş geçtim.
    Acele etmesem bugün yazdığınızı okuyacak ve memleket sınırları içinden alacaktım halbuki..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

    İçerisinden kablo çıkan versiyon Gen 2 versiyonu. Yukarda Scorpio' nun attığı Gen 3 modeli onlarda ara kablo girişi yok. Hangi konsola alınırsa o konsolda tamamen kablosuz chat sesi veriyor. Oyun sesi için her cihazda çalışır optikle bağlayınca. Ama chat sesi olmaz.



    Bu arada Çağlar, yukarıda kablosuz yok gibi bir cümle geçmiş sanırım. Astronun Gen 3 modelleri kablosuz olarak chat sesi veriyor. Uygun konsola almak lazım. Siberia chat için 2 konsolda da kablosuz mu? Sanırım değildir.

    aynen yazdığın gibiymiş dostum gen3 ve 2 arasında böyle bir fark olduğundan haberim yoktu ben gen 2 sahibiyim, mikrofon girişini kaldırmış adamlar kulakalık üzerinden, tek konsol kullanan için kablosuz chat çok güzel ama ben gen2 yi tercih ederim sanırım.




  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    İki konsolda chat yapacaksa Gen 3 mantıksız olur aynen. Benim Ps te chat ile pek işim yok. İkisinde de kablosuz chat şuan için imkansız, ikisinin yazılımları farklıymış eskiden beri böyle. :)
  • Bugün kulaklık ve beraberinde aldığım çift oyun kulunu şarj eden cihaz Dhl tarafından adresime teslim edildi.
    Kulaklık gümrüğe takıldı. lakin amazon.de benden aldığı 55 Euro masraf çıkarsa kullanırım ha akçesini gümrüğe ödedi; ürünlerde çok hızlı bir şekilde sağsalim elime ulaştı.Xbox one X için Üst düzey kablosuz kulaklık önerisi.
  • FireStorm kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
  • Sohbet özellikli kullaklık one x için ne önerirsiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.