Şimdi Ara

Xbox one x görüntü sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep benimle aynı problemi yaşayan arkadaşların bu sorunu çözmek için neler yaptığını öğrenmek ve gelelim soruna xbox one x satın alalı 1-2ay oldu gayet sıkıntısız çalışıyordu yaklaşık 1hafta önce hafiften görüntü gidip geliyordu microsoft türkiyeyi aradım konsolu sıfırlamayı önerdiler aksi halde kabloyu falan değiştirin dediler hdmidan bahsediyorlardı sonra bugün yeni kablo aldım yine aynı sorunu yaşadım ve konsolda problem olduğunu düşündüm sizce bu sorun neden kaynaklanıyor veya bu ürünü servise göndermem dahilinde kaç gün içinde bana kesin dönüş yapabilirler bu işlerden anlayan ve yorum yapıp yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • Benim one x hdmi'dan önce bozuk sonra hiç görüntü vermemeye başladı... Servis, ellerine geçtikten 40dk sonra yenisini hazır etmişti... Üzerine git gel süresini ekle :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam çok teşekkür ederim ben de 1-2 hafta sürer diye düşünmüştüm.
  • Merhabalar , bende aynı sorunu xbox one S cihazımda yaşıyorum 15 gün kadar önce D&R magazasından satın aldım, sorunum cihazı açtıktan 10 dakika kadar sonra ekrandan görüntü gidiyor geliyor 10-15 kez 1 dakika içinde oluyor tüm bu görüntü gidip gelmesi. Sonra hersey normal 2-3 saat oyna bir sıkıntı yok.. Acaba 2 haftalık cihazı garantiye göndersem mi göndermesem mi ? Sıfır cihaz gönderirler mi yoksa refurbished denen kullanılmış cihaz mı verirler ?
  • spawn1984 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,ben de ürünümü servise gönderdiğimde yeni cihaz ile değiştirdiler siz de aynı sorunu yaşıyorsanız muhtemelen sizin cihazınızı da değiştirirler.
  • Arkadaşlar cihazı aldığım ilk günden beri mönitörümde bu sıkıntıyı yaşıyorum mönitörüm eski diye ona suç bulmuştum. AN itibariyle cihaz ekrana görüntü vermiyor gerçekten şaka gibi Dünyanın en pahalı ve güçlü oyun konsolu.
  • Dişhekimi06 D kullanıcısına yanıt
    En güçlü konsol olması arıza yapmayacağı anlamına gelmiyor. Xbox360 kullandıysanız eğer bilirsiniz, o dönem 3k belası yüzünden konsolları çöpe atıyorduk. Bir çoğu tamir olmuyor, olanlarda tekrar bozuluyordu.

    Yapmanız gerek işlem çok basit, Xbox.com üzerinden servis talep edip, size verilen kargo kodu ile sadece konsolun kendisini servise kargolayacaksınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.