Şimdi Ara

Xbox One X En Çok Ön Sipariş Alan Xbox Konsolu Oldu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ünlü bir ata sözü der ki ; Xbox One X'in forsu Ps4'e gelecek olan Spider - Man exclusive'ını görene kadardır.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Yazık hakikaten özellikle 2010-2011 de burda ne güzel atışırdık ama kimse kimseye kötü söz söylemezdi. Güler geçer biraz birbirimizi kızdırıp eğlenir sonra yine muhabbete devam ederdik..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum seviyesi cidden çok düşük, bu forumda çok iyi insanlar tanıdım benden büyük, hemde benden küçük kardeş-abi gibi saydığım insanlarla tanıştım ben ama forumdaki böyle seviyesiz tartışmalar artık hiç yakışmıyor. Şu fanboyluğu bir yere bırakın, oyunlarınıza bakın. Biz oyuncuyuz, nerede rahatsak, nerede mutluysak onu alıp oynuyoruz. Bazen benim yaptığım hatalara bakıyorum insanları gücendirmişim felan abuk subuk yazmışım artık konunun dışında kalıyorum, gerçekten şöyle bakınca biz ne yapıyoruz böyle adamlar paraları indirsin, biz birbirimizi yiyelim cidden yakışmıyor aldığınız zevk önemli, başkasını ilgilendirmez. Küfür etmek başlı başına acizliktir, insanın kalitesini belli eder zaten.
  • Tekelde sorun yok diyen arkadaşım iyi kötü şuan Microsoft ve Nintendo olmasa sony kaliteli exclusiveler çıkarır mı sence 2 senede bir atar önünüze dandik bir oyun istiyorsan oyna başka alternatif yok nasılsa moduna girer ps2 döneminden çok farklı şuan konsol sektörü
  • microsoft un amacı ne oyun yapmak nede kaliteli bir şeyler sunmak,üstün olduğu pc platformunda gelirlerini artırmak.sony, xbox yokken de aynıydı şimdi de, kullanıcılarına microsoft gibi çile çektirmiyor.online ı paralı yapan ilk xbox dır, daha nicelerini de xbox one ın çıkışında yapacaktı, sony nin tutumu sayesinde geri vites yaptı.sony nin ps3 ten itibaren Türk oyuncularını önemseyerek oyunları yerelleştirmesi, ülkemize özel fiyatlandırma yapması zaten hepsinden en önemlisi. microsoft u diğer ürünlerinden nasıl bir firma olduğunu tanıyoruz, siz düşünün oyun pazarını da ele geçirirse ne olacağını, oyuncular için pek iyi olacağını sanmam, son olarak neden; size bir adım gelen sony e iki gitmek yerine, size karşı hiçbir adım atmayan xbox a sahip çıkma çabası.
  • Rakamsız, exc oyunsuz ürününü övmeye çalışan tek firma Microsoft(!) Xbone zamanında da aynı hatayı yapıp ölümüne savundunuz hüsran oldu..

WiiU preorderları da tükenmişti şimdi ne halde. Önemli olan çıktıktan sonra uzun vadede sönüp sönmeyeceğidir....
  • Maalesef agbi bitti o dönemler. Dediğin gibi cevap hakkı doğurup konu iyice başka yönlere kaymasın.

Yalnız baya kişi çizilmiş:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 27 Ağustos 2017; 18:44:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Rakamsız, exc oyunsuz ürününü övmeye çalışan tek firma Microsoft(!) Xbone zamanında da aynı hatayı yapıp ölümüne savundunuz hüsran oldu..

WiiU preorderları da tükenmişti şimdi ne halde. Önemli olan çıktıktan sonra uzun vadede sönüp sönmeyeceğidir....

Aynen, Wii U pre-orderları da tükenmişti ama totalde çok az sattı, ben aldım bir de d3vstator hocamda var, satışları rezalet. Xbox One X molozunu da aynı kader bekliyor
  • Malum kisi suresız banlandı ıcınız rahat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Rakamsız, exc oyunsuz ürününü övmeye çalışan tek firma Microsoft(!) Xbone zamanında da aynı hatayı yapıp ölümüne savundunuz hüsran oldu..

Wii U birçok probleme sahipti. Konsolu Wii sananlar, kocaman tablet kontolcü olayından hoşlaşmayan, çıkışın da New Super Mario Bros. U dışında büyük bir birinci parti exc. yeralmaması nintendonun yatıp kalkıp 3ds'i destekleyip ev konsoluna yeterli oyun getirmemesi, Assassin's Creed 3 gibi yapımlara güvenip nasılsa oyun çıkarırız kafasına girmesi ama oyuncu adam bir kere ilgisini kaybetti mi konsolu unuttu gitti. Sonra nintendo güzel oyunlar çıkardı ama konsol için çok geçti.

Peki bu xbox one x konsolunun sahip olduğu güç dışında ne çekiciliği var evet konsolun görsel karşılaştırmalarını gördüm, kaplamalar falan çok iyi ama sen ne Halo duyurdun ne Gears Of War güvendiğin oyunlar yok üstüne her oyunun artık pc'ye çıkıyor. Şimdi bİr Ps5 çıksa deseler ki artık exc oyun yok her oyunumuz pc'ye gelecek ne düşünürsünüz. Bu durum nintendo içinde geçerli. o zaman bu konsolun ne ayrıcalığı var oyunları 4k 30 fps oynatacak olması mı ? Ne farkı kaldı pc'den hatta ne farkı kaldı bir dönem Valve'nin allayıp pulladığı şimdi kimsenin konuşmadığı Steam Machines dediğinden.

• XOX'ın en güçlü konsol olduğunu herkes biliyor, sağda solda zaten karşılaştırmalar var. Şimdi bir düşünün PS4 satışlarında oyuncular neden Pro yerine ilk çıkan PS4'ü tercih ediyor? Adam daha düşük çözünürlük ve grafiğe rağmen normal PS4 alıyorsa, oyununu hem daha ekonomik, hem de aynı oyunları biraz düşük grafikle oynamaya razı olduğu için alıyor. Yani düşünüldüğü gibi PS4, XBO'dan daha güçlü olduğu için çok satmadı, hem daha ucuzdu, hem de exc. oyunlarının daha fazla olacağını herkes biliyordu.

XOX'a bakın, hem 500 dolar/euro gibi bir fiyat etiketi var, hem de exc. oyunu yok. Bu ön sipariş rakamları açıklanmadığı sürece ben oyuncuların büyük bir kısmının XOX'ın deli gibi satacağına inanmadığını tahmin ediyorum. Zaten konsol çıkıp, şöyle 3-5 ay geçince neyin ne olduğu belli olur, Mart-Nisan gibi satış rakamlarından oyuncuların sadece grafiğe mi odaklandığını, yoksa bizim dediğimiz gibi hem ekonomik, hem de exc. oyunu bol olan platformlara mı yöneldiğini hep beraber göreceğiz.

Büyük ihtimalle bu konsol Microsoft'un son konsolu olur...

• Peki 300.000 server cloud gücü nereye gitti? Microsoft bir ara sakız gibi dağıtmıştı bu palavrayı, hater/fanboy/trolleri de sakız gibi çiğnemişti. Çok büyük ihtimal son Xbox konsolu değil, kesinlikle son Xbox konsolu bu Xbox One X. Microsoft departmanı ya kapatacak ya da Amazon'a iteleyeme çalışacaklar. Bakalım kakalayabilecekler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 28 Ağustos 2017; 11:24:2 >
  • Ms'in son konsolu olacağını zannetmiyorum. Başarısızlık durumunda büyük olasılıkla Spencer'ın görevine son verilir ve ''Ex'lere olan ilgisizlik ve Ex'lerin Pc'ye çıkma muhabbeti'' hepsi Spencer'ın üzerine yıkılıp Xbox 360 döneminde izledikleri politikaya dönerler.

Normal şartlarda ''donanım odaklı bir konsol'' başarı sağlayamaz diyebilirdim ama özellikle bu nesilin başından beri inanılmaz bir donanıma eğilim var konsol oyuncularında. Oyunların senaryosu, karakterleri, oyunun geçtiği çevrenin modellenmesinden çok artık sadece fps ve çözünürlük muhabbetleri dönüyor Birde yeni nesil yerine aralarda güncellenen konsollar politikasıda oyuncuları bu süreçte en güçlü donanıma yönlendirebilir.

Yani bir ton teori üretebiliriz. Zaman neyin ne olduğunu gösterecek. One X çıktıktan kısa bir süre sonra neyin ne olacağını hep birlikte görürüz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

XOX'ın en güçlü konsol olduğunu herkes biliyor, sağda solda zaten karşılaştırmalar var. Şimdi bir düşünün PS4 satışlarında oyuncular neden Pro yerine ilk çıkan PS4'ü tercih ediyor? Adam daha düşük çözünürlük ve grafiğe rağmen normal PS4 alıyorsa, oyununu hem daha ekonomik, hem de aynı oyunları biraz düşük grafikle oynamaya razı olduğu için alıyor. Yani düşünüldüğü gibi PS4, XBO'dan daha güçlü olduğu için çok satmadı, hem daha ucuzdu, hem de exc. oyunlarının daha fazla olacağını herkes biliyordu.

XOX'a bakın, hem 500 dolar/euro gibi bir fiyat etiketi var, hem de exc. oyunu yok. Bu ön sipariş rakamları açıklanmadığı sürece ben oyuncuların büyük bir kısmının XOX'ın deli gibi satacağına inanmadığını tahmin ediyorum. Zaten konsol çıkıp, şöyle 3-5 ay geçince neyin ne olduğu belli olur, Mart-Nisan gibi satış rakamlarından oyuncuların sadece grafiğe mi odaklandığını, yoksa bizim dediğimiz gibi hem ekonomik, hem de exc. oyunu bol olan platformlara mı yöneldiğini hep beraber göreceğiz.

Şöyle bir yanılgı var, daha güçlü diye ps4'e geçtiniz şimdi xbox one x'e geri döneceksiniz.

Alakası yok güçlü olması tercih sebebi olabilir ama tercihlerden sadece biridir ana etken değildir, PS zaten yılların markası ve TR'de tekel gibi birşey oyun piyasası kardeşlik olsun çok daha iyi ki oyunlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok bu nesil kardeşlik olmasına rağmen.

En önemli etken ise duyurulan oyunlar ve ex kalitesi yılda 3-5 ex çıkıyor onları da oynamayıver zihniyeti var adamlar, yahu bu oyunları oynamak için zaten yıllardır bekliyoruz last of us, uncharted, bloodborne gibi oyunları oynamayacaksak ne işimiz var konsollar ile yaş zaten 30a dayandı nerdeyse.

Üstüne üstlük rakip de tam tersi ex oyun kavramını bitirip oyunları pcye de getirmesi hadi onu da geçtim adam gibi kaliteli bir tane bile ex oyunu olmaması yüzünden ben en güçlü diye eanın, activision'ın diğer kan emici m.platform oyun geliştiricilerinin oyunlarına muhtaç olmak zorunda değilim.

• quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orijinalden alıntı: d3vstator

XOX'ın en güçlü konsol olduğunu herkes biliyor, sağda solda zaten karşılaştırmalar var. Şimdi bir düşünün PS4 satışlarında oyuncular neden Pro yerine ilk çıkan PS4'ü tercih ediyor? Adam daha düşük çözünürlük ve grafiğe rağmen normal PS4 alıyorsa, oyununu hem daha ekonomik, hem de aynı oyunları biraz düşük grafikle oynamaya razı olduğu için alıyor. Yani düşünüldüğü gibi PS4, XBO'dan daha güçlü olduğu için çok satmadı, hem daha ucuzdu, hem de exc. oyunlarının daha fazla olacağını herkes biliyordu.

</blockquote>
    Şöyle bir yanılgı var, daha güçlü diye ps4'e geçtiniz şimdi xbox one x'e geri döneceksiniz.

Alakası yok güçlü olması tercih sebebi olabilir ama tercihlerden sadece biridir ana etken değildir, PS zaten yılların markası ve TR'de tekel gibi birşey oyun piyasası kardeşlik olsun çok daha iyi ki oyunlara verdiğimiz paranın haddi hesabı yok bu nesil kardeşlik olmasına rağmen.

En önemli etken ise duyurulan oyunlar ve ex kalitesi yılda 3-5 ex çıkıyor onları da oynamayıver zihniyeti var adamlar, yahu bu oyunları oynamak için zaten yıllardır bekliyoruz last of us, uncharted, bloodborne gibi oyunları oynamayacaksak ne işimiz var konsollar ile yaş zaten 30a dayandı nerdeyse.

Üstüne üstlük rakip de tam tersi ex oyun kavramını bitirip oyunları pcye de getirmesi hadi onu da geçtim adam gibi kaliteli bir tane bile ex oyunu olmaması yüzünden ben en güçlü diye eanın, activision'ın diğer kan emici m.platform oyun geliştiricilerinin oyunlarına muhtaç olmak zorunda değilim.

Ki MS'nin tuttuğu O kan emici firmaların oyunları zaten PS4'ede çıkacak..Birde üzerine Exc. oyun ekleyince baya bir çeşitlilik oluyor PS4'Te..Yani One X almak için mantık kalmıyor bende..

• http://gamingbolt.com/dont-believe-xbox-one-x-pre-order-reports-says-michael-pachter

Bunu da buraya bırakalım, merak edenler okusun diye...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.