Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
117.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Sana bir sorum var o zaman; bir önceki neslin mutlak hakimi X360'ın veliahtı, muhteşem, über, süper online altyapı Live'a sahip Xone değilde konsol oyuncuları neden berbat bir Plus sistemine sahip kaka PS4 satın aldılar?

    Bana açıklar mısın?

    Edit: 10M Uncharted satıldı, 60M PS4 var. Oranlar isen 17% yapar. 5% değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 26 Ağustos 2017; 13:19:30 >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Çünkü DonMattrick yüzünden konsol hem çok daha güçsüz hemde kullanıcılara Kinect dayatılmış daha pahalı fiyattan satışa çıktı. Xbox hayranı kişileri küstürdüler sırf bu forumdan bile onlarca fanboy PS4'e geçti. Bu arada %17 çok mu sence?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Ağustos 2017; 13:27:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Ex oyunu var diye konsol tercih eden kesim %5'i bile geçmez PS4 60 milyon sattı ama 9 milyon Uncharted 4 sattı nerede bu 50 milyon kişi?

    Keşke bütün gün Microsoft'u babanın malı gibi savunacağına oturup 1-2 saat matematik çalışsan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    O mesajda 2 ayrı şeyden bahsediyorum.

    1. Ex oyun için konsol alan kesim %5

    2. Konsolun satışlarına göre Uncharted satışı %5'i oluşturuyor demedim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    17% çok, hem de bayağı çok.. 10 milyon yapar. Üstelik bu sadece UC4 için. Daha LoU2 var, GoW var, spidy var, Days Gone var, Detroit var.. Var oğlu var. Bunlar gelecek olanlar.

    Lütfen, kabul edelim, Xbox bu nesil çuvalladı. Çok zor değil, fanboyluğun lüzumu yok. Scorpio'da çuvalladı. 4K konsol var, 4K ex yok. Saçmalık. Saçmalık ötesi.

    Minecraft Edition konsolmu olur?
    Xbox One X |  4K HDR - 6TF
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Oyunlar öyle 3 ayda yapılmıyor zamanı gelince hepsi çıkacak kafanı yorma. XO X Dünya'nın en iyi ve en güçlü konsolu ister kabul et ister etme.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    AC:Origins ve Anthem 3 ayda yapıldılar zaten.. Sen gerçekten kendi söylediklerine inanıyor musun? Eğer öyle ise yazık. Ayrıca bunca savunma neden? Adamlar çuvalaldı işte, net! Bunda senin bir suçun yok ki, neyi savunuyorsun? Bu hatalarsan ders alıp bir sonraki nesili domine edebilirler, tıpkı SOny'nin bugün yaptığı gibi.

    Oyun yoksa, güçlü konsolu ne yapayım? Süs mü bu konsol? 2.500 TL'ye dekorasyon ürünü mü olur?

    Anlamakta zorlanıyorum seni. Gerçekten harap durumdasın.
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt
    Sen herkesi sırf ex oyunları için mi konsol kullanıyor sanıyorsun? Bu mantıkla fazla yaşamazsın. Ben 9 yıldır xbox kullanıyorum ve evimde oyun açabilecek bir PC yok olsada oynamam çünkü PC den nefret ediyorum. Senin anlayacağın PS4'e yılda 3 tane fazla oyun çıkması benim zerre umurumda değil. Ex oyunlar ancak senin gibilerin avuntusu bizim değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 26 Ağustos 2017; 14:04:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    O mesajda 2 ayrı şeyden bahsediyorum.

    1. Ex oyun için konsol alan kesim %5

    2. Konsolun satışlarına göre Uncharted satışı %5'i oluşturuyor demedim.

    Multiplatform oyunların gittikçe birbirinden çöp olduğu dönemde yapma bari böyle bir yorum. Bir de bu Uncharted üzerinden gitmişsin ama herkes de Uncharted sevmez. Başka bir alan da Bloodborne için ya da Horizon için almıştır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Tamam arkadaşım. Benim sana söyleyecek bir şeyim kalmadı. Marka bağımlısının çok net.
  • doğru, exclusive oyun sayılmıyorlar ama olumlu yönden bakarsak bir yerine iki versiyon satın almış oluyoruz. sorun, microsoft'un üretkenliğinin azalması. oyun yapsın da ister pc'ye hatta PS4'e de yayınlasın umrumda değil, çoğumuz bu kapital bencilliği aştık.
    çünkü bu bencillik fanlardan sonra şirketlere de bulaşıyor, sony'nin cross play'e yanaşmaması gibi.

    microsoft minecraft'ı, xbox-pc-nintendo-vr-ps4 birlikte oynatmak istiyor ama sony bu 'çoğulculuğa' yanaşmıyor.https://www.change.org/p/sony-minecraft-ps4-crossplay

    eğitim bilimlerince benimsenmiş, kuzey avrupa ülkelerinde öğretim programlarında yer alan bir oyunu bırak da herkes birlikte oynasın. sony'nin teknik çekinceleri mi var, hiç sanmıyorum. defalarca microsoft heyetinin cross play isteklerini geri çevirmişler. pastanın en büyük dilimine sahip olduğu için şimarıklık yapıyor. biliyoruz ki arkadaşlarımız hep PS4 satın alıyor. herhalde para parayı çeker mantığındaki gibi konsol konsolu, plus plus'ı çeker diye düşünüyorlar. ancak sony, cross play'in önünden çekilse 'arkadaşlarımla oynamak için PS4 tercih etmek zorunda değilim' sonucu ortaya çıkacak. konsolun satış ivmesini etkileyebilir diye çekindiklerini düşünüyorum.

    scorpio'nun etkisi sony'nin bazı şimarıklıklarını dize getirebilir. güçlü rakip, güçlü alternatif, güçlü muhalefet herkese kazandırır. teklik ve alternatifsizliğe karşı her zaman çoğulculuk ve çeşitliliği tercih edeceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultekinlive -- 26 Ağustos 2017; 15:30:31 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Tamam arkadaşım. Benim sana söyleyecek bir şeyim kalmadı. Marka bağımlısının çok net.

    Katiliyorum bu nesil xbox icin hem donanim ve yazilim anlaminda isler iyi gitmedi. Ozellikle spencer dan sonra bence daha da geriye gitti. Snap i kaldirdilar.PC ye de oyun cikardilar. Soyledikleri sacma sapan seylerde oyuncularin hosuna gitmedi. Ne demek scalebound un cikmasi xbox icin iyi? Sanirim bu tarz boyle rezil birsey diyordu.



    Console satislarinda exclusive oyunlar bir kesim icin onemliyken diger kesim icin hic te onemli degil. Bazilari oynacagi oyuna bakar bazilari da 3.Parti lerde hangisi ustunse o console u secerler. PS in sadece exc anlaminda satislarda onde olmadigini dusunuyorum. Insanlarin o guc algisi satislarda cok baskin oluyor.su fanatik abinin dedigi gibi 10 milyon uncharted satmis ve 60 milyon uzeri ps kullanicisi varken bu arada Exclusive faktoru satislarinin cok buyuk bolumunu etkilemedigi kesin. Bazen futbolda benim yaptigim gibi defence yaparak maci kazanabilirsin.iste Sony de kendilerinin standart durusunu sergilediler 2013 te .fakat MS o kadar batirdi ki standart durusunu bir anda yukselmis oldu kullanicilarda fok xbox diyip durdular.



    Cok haklilar. Normal bir oyuncu PC arti PS4 combinasyonu ile cok iyi idare eder. Benim tercihim ise xbox ve ps . Xbox in tek albenisi benim icin harika bir kumandasi, sorunsuz en az fifa sorunu olan deneyimi ve party quality si de bir o kadar kaliteli.Bunun haricinde cok normal bir console.Ayrica Verdigim gold uyelik ucretine gayet degdigini, PS in o rezil serverlari ve party kalitesini gorunce anliyorum. Gold oyunlarindan bahsetmiyorum zaten o oyunlar benim degil MS nin gecici oyunlari.



    PS in olayi ise guzel oyunlari olusu. Bir oyuncu icin iki console da kullanilmali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • neyin yarışını yapıyorsunuz xox alacak adamın exc ile işi yok daha iyi grafik, daha iyi performans için alan alacak. Sonuçta bu oyun konsolu. oyun konsollarıda "exc oyun" üzerine kurulu birşey değil. Konsollara çıktığı müddetçe indie, bağımsız, exc, mutliplatform oyunlar oynanabiliyor. Xox un altyapısı verdiği live/gold/pass oyunlarından da bahsetmiyorum bile.

    İllede ps4 exc oyunları diyenleri anlamıyorum. Yılda 1-2 adam akıllı exc çıkıyor gerisi Knack, Danganronpa, Crash Bandicoot, Matterfall gibi çöplerden ibaret. İllede Exc, illede exc diyenlerin oynadıgı son 25-30 oyunun 4-5i excdir eminim, gerisi multiplatform oyunlar.
    Adamlar Tlou2, death stranding, detroit, days gone için çıkış tarihi bile vermiyor bekle babam bekle..

    Birde şu var Sonyin bu nesilde çıkardığı exclerin neredeyse tamamı Single player üzerine oyunlar maksimum 35-40 saat sürüyor gerci Horizon dışında bu kadar süreni görmedim :) En kralı unc4 bile 15-16 saat sürüyor. Oyun 15 saat 1 kere oynanıyor hoop Bf1, fifa 17 e felan geciliyor. Tlou, unc4 de multi var fakat kaç kişi 2-3 saatden fazla oynadı bu oyunların multilerini?


    aaa oyunları oynatacak pcsi olmayan adamın şu anda xox dan başka seceneği yok çünkü multiplatform oyunları en iyi oynatacak konsol şu anda xox. en uygun yolu bu. 500 dolar/euro ya xoxun vereceği performansa sahip bir pc toplamak neredeyse imkansız.

    ben xbox 360dan ps4 sonra çıkışı ile birlikte ilk gün ps4 pro a geçtim. Exclerin neredeyse tamamını oynadım ve Pro da neredeyse her gün aynı multiplatform oyunlarını oynamaktan sıkıldım ve sattım. PC toplayacaktım, xox mantıklı geldi ona gececeğim. Yarın tlou2, death stranding, detroit vb çıkarsa hepsi birlikte 150-200 liraya 1 hafta kiralar rahat rahat oynarım exc oyunlarda aradan çıkmış olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 26 Ağustos 2017; 15:8:32 >




  • Yıl olmuş 2017 hala şu kadar ps var 6 da 1 i kadar uncharted 4 sattı muhabbeti dönüyor. Şunu anlayın artık sony ex oyunu ex oyun çok satsın diye çıkarmıyor öyle olsa Allah ın günü oyuna boğardı milleti. Ex oyun zararına da çıksa az da satsa 5 senede 1 de çıksa(Allahın cezası gran turismo gibi) konsol sattırsın diye çıkıyor konsol konsol konsol. Halen şu ex oyun şu kadar az satmış mantığını bırakın un4 9mil sattıysa sırf onu oynamak için bu 9mil satışın 5 milyonu ps4 konsoludur yeni cihaz aldırmıştır bu oyun. Eskiden forza oynamak için xbox alınıyordu şimdi pc mi almak gerek yoksa xbox mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft online altyapısına o kadar güvendi ki stratejisini onun üzerinden belirledi. Stüdyo yatırımlarını çok azalttı, senin de dediğin gibi üçüncü parti firmalara çok güvendiler. Windows'un gücünü de arkasına alıp yürümek istediler ama yanlış yaptılar.

    Konsol alıcısı donanımı oyun için alıyor. Arık salon cihazı kavramı kalmadı. Televizyonların içinde 8 çekirdekli mobil işlemciler var, Android 7.1 yüklü işletim sistemleri mevcut. Bırak multimedia desteğini oyun bile oynayabiliyorsun. Çoğu insan reciever bile almıyor...

    Senin işin oyun, gücünü oyundan alıyorsun. Zaten çok kaslı olmayan bir donanımı kırpıp multimedia içerik satacağım dersen oyuncudan tokadı yersin. Oysa ki iyi olduğun işi yap, oyun oynat. PS yazılımda ne kadar kötü ise MS'de donanımda ve stratejide o kadar kötü.

    Bakın, şahsi seçeneklerinizi bir kenara bırakıp önyargısız bakarsanız siz de görürsünüz ki konsol için ex oyun ŞART.. Last of US PS3'ün son döneminde eski konsolunu satmış oyunculara yeniden aldırdı. Şahsi zevklerinizi çoğunluğun düşüncesi olarak kabul etmek hepimizin düştüğü bir hata ama rakamlar ortada. Sony 60M üzerinde fazladan konsol sattı. Bunun en önemli sebeplerinden birisi ex oyunlardır.




  • Şu cihazın nimetlerini kullanan yeni bir Halo oyunu ve GeoW oyununu acil olarak duyurmaları gerekiyor. 343 zaten One ve One S için bile grafik olarak güzel işler çıkartmıştı bu cihazda şov yaparlar.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Size de söyleyecek birşeyim yok. Allah şifa versin. Marka bağımlılığı iyi birşey değil yanlız.
  • Fiyat uygun aldım bitane uygunken siz de alın



    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-one-x-scorpio-1tb-301082026

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Size de söyleyecek birşeyim yok. Allah şifa versin. Marka bağımlılığı iyi birşey değil yanlız.

    Marka bağımlılıymış Sorunlusun sen galiba. yazının başını okuyup marka bağımlılıgı yazmış 3 satır yazı okumaktan aciz olan adam


    hahahahahah ne güldürdün varya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snakefatih

    Fiyat uygun aldım bitane uygunken siz de alın



    http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-one-x-scorpio-1tb-301082026

    2 adet almış birde nasıl aldıysa. Amazonda tr e gönderim kapalıydı.

    bu eleman pro zamanında da 1700lük proya 3000bin fiyat çekmişti.




  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.