Şimdi Ara

Xbox One wireless controller pil / kit tavsiyeleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MuratCakir58

Hazır böyle bi konu bulmuşken sormamak olmaz, öncelikle iyi akşamlar. Ben konsolu alınca herhangi bi şarj kablosu ve şarj edilecek bir batarya/pil gelmedi, sadece 2 tane duracell pil geldi. Bu pillerde gayet iyiydi 1 haftada bitti galiba (konsol acemisi olduğumdan titreşimi falan kapatmamıştım özellikle gta 5'de resmen bitti). Ve şöyle birşey fark ettim ana sayfadaki sağ üstteki pil işareti kumandadaki pili gösteriyorsa oyun oynadıkça kırmızıya düşüyor, kapatıp başka gün açtığımda fulleniyordu :D Öğrenci olduğumdan genelde okul çıkışı harçlığım artmışsa bimden 4 pil alıyorum bitene kadar kullanıyorum ama kullanasım yok ne kadar istemesemde. Şarj kiti almak istiyorum, xbox'ın orjinal şarj kitini mi yoksa önerdiğiniz bi kit varsa onu mu tercih edeyim? Şimdiden teşekkürler, iyi akşamlar. (pcden geçtim konsola hala bazı şeyleri bilmiyorum herhangi bir rehber falan var mı? :D)

Pille olacak iş değil şarj kiti aldım kafam rahat yukarda paylaştığım energizer şarj kitinide alıcaktım indirim bitti tekrar indirime girerse onuda alıcam 2. Kolu aldım o yüzden tek şarj kiti yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Peki onu alınca şarj ünitesi mi geliyor sadece yoksa 2 tane şarjlı pil ve ünite mi geliyor?

• Bence şarj kitine o kadar para vermeye gerek yok. Şarjlı pil tamamiyle aynı işi görüyor. Yukarda arkadaşın verdiği linkten bende aldım ürünü , henüz deneyemedim ama gayet güzel gorunuyor 2700 lük 2 pil + 4'lü şarj aleti. İlerde kaliteli duracell şarj edilebilir pil alacağım 2 tane daha o zaman orjinal çıkan pillerden bi farkı kalmayacak. Bence temiz iş. Şarj kitine verilecek para ile şarj aleti + en az 4 tane 2500mah 'lik duracell pil alınır , ömrü çok daha uzun olur.

Xbox'ın hem avantajı hem dezavantajı bu aslında. Çünkü PS4 de herhangibi bi sıkıntı olsa pil ile ilgili değiştirmek zor ama bizde rahat. Dezavantaj ise bu şarj aleti işleriyle uğraşmak.
  • herkese iyi forumlar
    arkadaşlar benim Xbox one orjinalinde bataryali fakat oda bir yere kadar
    Bir arkadasimiza Xbox one aldik oda gayet memnun fakat sizinde ONUNDA muzdarip olduğu konu PİL
    Onuda daha once alis veriş yaptigim aliexpresten sipariş vererek çözmemeye calisiyorum.

kendi siparişim bu urunden oldu (3x aldim ben yani toplami 15 dolar etmiyor varin siz duşunun )
    http://tr.aliexpress.com/item/3-in-1-2400mAh-Rechargeale-Battery-Pack-with-Game-USB-Cable-Charging-Charger-Backup-for-Xbox/32488974462.html?spm=2114.020208.3.1.TShJf5&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_6,searchweb1451318400_6150

fakat yok ben daha kaliteli birsey istiyorum diyene alternatif cok buyrun
    http://tr.aliexpress.com/item/600MAH-1X-pure-imitation-Battery-charge-Kit-for-Xbox-One-Play-play-Kit-Long-Lasting-Rechargeable/32527632401.html?ws_ab_test=searchweb201556_3%2Csearchweb201644_5_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62%2Csearchweb201560_6%2Csearchweb1451318400_6150&spm=2114.020208.3.73.TShJf5

bir kac seçenek daha sunmak isterim (bunu oxellikle tavsiye ederim birdahaki siparişim buyuk ihtimalle bu olucaktir)
    http://tr.aliexpress.com/item/2x-Rechargeable-Batteries-Dual-Charging-Dock-Controller-Charger-for-XBOX-ONE-rechargeable-battery-best-Dual-Charging/32556926010.html?spm=2114.020208.3.149.TShJf5&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_6,searchweb1451318400_6150

son seçenek olarak (tabi bana gore) dusunulebilir
    http://tr.aliexpress.com/item/For-Xbox-One-Dual-Charging-Dock-Controllers-Charger-2-Rechargeable-Batteries-for-For-Xbox-One-charging/32579203605.html?spm=2114.020208.3.195.TShJf5&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_5_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_6,searchweb1451318400_6150

sadede link olarak verdim acikcasi is guc pek fazla zaman bulamiyoruz.

arkadaşlar merak etmeyin urunler geliyor gelmesede para iadesi yapiliyor
    pille falan uğraşmaktansa bence gayet mantikli yakin bir zamanda bataryalar elimde olur kullanip testlerini yaptıktan sonra
    konu silinmezse gerekli paylasimlari yapicam
    herkese iyi forumlar hayirli aksamlar

• 4 tane şarjlı pil aldım bir de şarj cihazı sorun çözüldü

• Bu ürünler güzel ama şu stand olanlardaki pillerin büyüklülkleri ne kadar acaba.
    Birde kaliteli orjinal şarjedilebilir pil varken (Varta , duracell gibi) , çinden gelecek olanların içinde nasıl bir pil olduğu belli değil ... Bu konuda emin olamadım ama tabiki bu ürünler duracell'in 4 lü paketinden bile daha ucuza geliyor , o açıdan çok iyi alternatifler.
  • _SiN_ kullanıcısına yanıt
    hâklisiniz hocam ama soylede bir konu var yani 2 tane pil değil batarya ve usb kablo 12 te gibi bir rakama tekabül ediyor (urunler geldi gelicek paylasirim)
    ben deneme amacli siparişi geçtim ayrica kotu olsada ne kadar kotu olabilir diye de düşünmeden edemiyorum.
    bakalim bi gelsinde
  • Adi batarya patladığında parmağını kopartıyor kötü tarafı bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _SiN_

Bu ürünler güzel ama şu stand olanlardaki pillerin büyüklülkleri ne kadar acaba.
    Birde kaliteli orjinal şarjedilebilir pil varken (Varta , duracell gibi) , çinden gelecek olanların içinde nasıl bir pil olduğu belli değil ... Bu konuda emin olamadım ama tabiki bu ürünler duracell'in 4 lü paketinden bile daha ucuza geliyor , o açıdan çok iyi alternatifler.

Hocam naptınız hala kullanamadınızmı ürünü? İlk iki doluma kadar tam verim alamıyorsunuz haberiniz olsun ondan sonraki dolumlarda çok iyi

• yararlı konu olmuş, duracell piller bile 10 güne bitiyor düzenli kullanımda
  • ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Ürün geldi ama denemedim henüz , içinden çıkan duracell pillerin bitmesini bekliyorum denemek için , birde biraz işlerim vardı pek fazla oynayamadım zaten. Denedikten sonra tekrar yazarım buraya fikrimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Bu ürünler güzel ama şu stand olanlardaki pillerin büyüklülkleri ne kadar acaba.

Hocam naptınız hala kullanamadınızmı ürünü? İlk iki doluma kadar tam verim alamıyorsunuz haberiniz olsun ondan sonraki dolumlarda çok iyi

Üstad ürünü anca denedim diğer Duracell piller bitince ama çalışmadı ya enteresan bi şekilde.
    Pilleri başka ürünlere taktım , TV 'yi bile açmadı. Boş piller ama 15 saat şarj etmeme rağmen hala çalıştırmıyor. Alet mi şarj etmiyor , piller mi bozuk anlmadım ya .. çok kötü oldu artık geri de verilmez heralde ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

Üstad ürünü anca denedim diğer Duracell piller bitince ama çalışmadı ya enteresan bi şekilde.
    Pilleri başka ürünlere taktım , TV 'yi bile açmadı. Boş piller ama 15 saat şarj etmeme rağmen hala çalıştırmıyor. Alet mi şarj etmiyor , piller mi bozuk anlmadım ya .. çok kötü oldu artık geri de verilmez heralde ..

Arızalıdır kardeşim, Geri verilir niye verilmesin.hepaiburadaya arıza kayıt açtır kurye çağır alsın götürsün

• Duracel sarjli set 2700 mh ne kadardir acaba . Bence en mantikli bu olsa gerek .

• ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    1 ay olmuş alalı , geç denemenin zararları işte .. Halbuki hemen denemem lazımdı alır almaz
    Hiç aklıma gelmedi bozuk olabileceği
  • quote:

1 ay olmuş alalı , geç denemenin zararları işte .. Halbuki hemen denemem lazımdı alır almaz
    Hiç aklıma gelmedi bozuk olabileceği

Nolursa olsun kardeşim ben 1.5 senelik kulaklığı gönderdim tamir için değiştirilip geldi, sıkıntı olmaz arıza kaydı aç dediğim gibi yap ederlerse ederler etmezlerse değiştirirler mecbur

• Ben de PC için kablosuz alıcısıyla beraber aldım Xbox One Controller'ı. Elimde 360 Controller var yine kablosuz çok memnunum. 4 şarjlı pil ve 4ben alacağım. Çok farklı marka ve modeller var, seçmek zor, ücretler pahalı
  • Herkese iyi forumlar
    Urunler geldi kullaniyorum.
    Valla gayette guzel resimde gorunen malzemeler
    Toplamda 14.80dolar falan toplami 45 tl falan
    Urunun kalitesi parasina gore cok iyi.
    Aliexpreste dahada kalitelisini bulabilirsiniz.
    Biz 2 kisi aldin oteki ark 4tanesini bende 2 tanesini aldim. Pil derdi falatamamen ortadan kalkti diyebilirim.
    Herkese iyi forumlar
     Xbox One wireless controller pil / kit tavsiyeleri

• T-Y kullanıcısına yanıt
    Ben duracell'in 2400mah şarj edilebilir pillerinden alacağım. N11'de 35 lira 4 tanesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: F.Kasap

Ben duracell'in 2400mah şarj edilebilir pillerinden alacağım. N11'de 35 lira 4 tanesi.

Bide şarj aleti işi var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.