Şimdi Ara

Xbox one sıcak fırsatlar!!!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
15
Favori
22.286
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gidersen buradan haber edermisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayansame H kullanıcısına yanıt
    Ederm tabi hocam gidebilrsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one s 1 tb + fifa 2017 bi kaç gün önce 1000 tl idi media marktta umarım gören olmuştur başlığını açmıştım.

• Be4die kullanıcısına yanıt
    Benim aldığım paket yok,bende almaya gittiğimde adamın biri hepsini satın almıştı,çalışan elemanlar rica edip bir kutuyu benim için aldılar.1tb'lık halo wars olan paket(1199 TL) ve 500gb 3ay live olan paket(1099) kalmıştı en son marmara forum media markt ta.

• eIgHt kullanıcısına yanıt
    Hocam internet sitesinde sadece 2.kol firsati gozukuor.O dediginiz 3 ay liveli paketin yaninda oyun var mi?

• Be4die kullanıcısına yanıt
    Minecraft var oyun olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: ullumanitu

Xbox one s 1 tb + fifa 2017 bi kaç gün önce 1000 tl idi media marktta umarım gören olmuştur başlığını açmıştım.

Güncel mi ?

• maalesef değil ilk başta 1199 tl idi sonra kodla 1000 e indi ama saat geçti baya. çoğu kişi kaçırdı galiba.

• Beyler yabancıya gitmesin sıfır 1 TB Xbox one s + FIFA 17 + 2. Kol hepsi sıfır orijinal mediamart faturalı 1299 TL sahibindene koymadan forumda ihtiyacı olana gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f@ithline -- 2 Haziran 2017; 21:43:56 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one sıcak fırsatlar konusu neden ölü

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam pek bi ölü

Şuan vatanda çift kol kampanyası var.Her yerde var mı bilmiyorum genelde sony yapınca onada yapılıyor.Ama xboxun internettede raklamı pek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Aynen hocam pek bi ölü

Şuan vatanda çift kol kampanyası var.Her yerde var mı bilmiyorum genelde sony yapınca onada yapılıyor.Ama xboxun internettede raklamı pek yok

Dün viaport mediamarkt da idim ordada Xbox one S + çift kol + fifs 17 + forza horizon 3 1499 TL den satılıyordu

Biraz forza horizon 3 oynadım şahane bir oyun olmuş resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seker1adam -- 17 Mayıs 2017; 20:0:19 >
  • O zaman genel çift kol kampanyası var.En mantıklı iş çift kol zamanı almak.Forza acayip bir oyun hocam tek başına Xbox'ı sırtlamaya çalışıyor.
  • D&R'da xbox one s 500 gb + forza horizon 3 + forza 6 + diablo 3 ultimate evil edition + 2. Kol + stereo kulaklık 1499 TL

Bugün mağazada gördüm. Güzel bir paket olmuş. İnternet mağazasında kulaklığı göremedim.

• Black_belt B kullanıcısına yanıt
    Tüm slim versiyon paketlerde ikinci kol artı kulaklık hediye.Bir tek vatanın internetinde görünüyor ama hepsinde geçerli.
  • Kulaklık hangi kulaklık?

Teknosada da var sanırım

• Bu 1499 Fiyatlar alınıcak fiyatlarmı yoksa biraz daha düşmesini beklemelimiyiz PS4 -XBOX ONE S arasında kararsız kaldım:)
  • fiyatlar yüksek

bu gün al yarın ilana ver 1000 tl ye satamassın

tavsiyem ikinci el al garantili xbox one s alın

ben öyle yaptım oynadım sonra sattım zararım olmadı aynı fiyattan sattım sıfır alsaydım 500 tl zarar edecektim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.