Şimdi Ara

Xbox One S vs Xbox One X

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kullanacağım ekran 1080p ve yakın bir zamanda değişmeyecek.

Xbox One S’te oyunlarda sabit 60fps alabiliyor muyuz?(Özellikle NBA2K serisi)

1080p monitör kullanacağım için Xbox One X’i tercih etmem bana 4K haricinde bir fayda sunacak mı? Bu faydalar 1000TL fark verecek seviyede mi?

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Spor oyunlari ilk seri xbox ve ps4 lerde bile 60 fps olur zaten.Bu saatten sonra ara konsol almak daha mantikli olur.1080p ekran da dahi olsa net fps akiciligi acisindan ilk seriler ile aralarinda fark var.Seciminizi buna gore yapin.

• one x artık 2700 lira. Aradaki 1700 lira farkla yanına ps4 alınır yani zerre mantıklı değil.

• -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    Şu an one s alsak 4-5 sene güncel çıkacak oyunlarla (fifa19-fifa 20-21gibi) güncel olarak kullanılabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

Şu an one s alsak 4-5 sene güncel çıkacak oyunlarla (fifa19-fifa 20-21gibi) güncel olarak kullanılabilir mi?
    Spor oyunlari nesil bitse de belli bir yila kadar cikar.Ama ne zaman kadar ilk seri konsollara destek verirler kestirebilmek guc.Grafik kalite olarak da cok fazla gelisme olmaz.Belli bir seviyeden gotururler zaten 2020 yilina kadar one s donanimi da e baya eskimis olur.

Yukarida arkadasin dedigi gibi xboxonex fiyati 2700 e tekrar cikmis.Ben 2000 tl lik fiyata gore yorum yaptim aradaki 1000 tl az buz rakam degil.

• -Dark Poison- kullanıcısına yanıt
    2 sene için one s alınmaz heralde. Şu an hala 1999 a bulunuyor bazı yerlerde.

• ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi adamlar açık açık yeni konsolu geliştirdiklerini söylediler,2020 yılı çok kuvvetli olarak yeni xboxın çıkış tarihi.O zamana kadar fiyatlar ne olur Allah bilir.Tercih senin bugün alıp yenisi çıkmadan sata da bilirsin,ya da hiç para harcamadan yenisini beklersin artık tercih sana kalmış.İnternet sitelerinde 2000 tl ye var ama onlarda bitince 2700 den satacaklarmış akıllılar.OneX olsa en azından daha uzun soluklu götürebilir tabi ki ama o noktada da Ms'in planları ne belli değil.Düz XboxOne'ı bile uzun süre destekleyeceğiz dediler ama bunların sözüne güven olmaz,kendi ihtiyaçların doğrultusunda karar ver derim.Bunlar da tabiki kendi nacizane görüşümdür...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X + 2 kol
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

one x artık 2700 lira. Aradaki 1700 lira farkla yanına ps4 alınır yani zerre mantıklı değil.
    2700 değil heryerde 1999 lira

http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-one-x-1-tb.html

https://www.teknosa.com/urunler/125089394/xbox-one-x-1tb-konsol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 17 Haziran 2018; 20:29:41 >

• ben s aldım
    2023/25 arasına kadar gideri olduğunu düşünüyorum.
    konsol donanımını bilgisayarla karıştırmayın, aynı şekilde verilen desteği de.
    ha 2021 de hayvan grafikli bir oyun çıkar onu da o hayvanımsı grafiklerle oynayamazsın ama destek alırsın. yeni jenerasyon da pekte fazla destek bekleme derim.
    ayrınca 2 nesil sonrası stream dönemi. sıfır donanım.
  • Şuan Teknosa mağazalarda 1999 tl. Mediamarkt ta 1999 tl. Vatan da tekrar dan 2700 tl olmuş

Nasip olursa bugün gün içinde One X alacağım. Ama mağazaya gittiğimde indirim bitmiş olursa One S almış olacağım.

Şunu da belirtiyim. Bende senin gibi kararsızdım. "monitörde oynayacağım, One X'e gerek var mı" diye ama şunu düşündüm 1080p tv de One S ten daha net hem de güçlü bir konsol olması bakımından One S' ten 1-2 yıl daha fazla destek alır diye düşünüyorum. Ayrıca bir çok oyunu 60 fps oynatıyor. Yine karar senin tabi bütçede çok önemli

Eğer genelde 2k oynuyorum diyorsan NBA 2K18 tüm konsollarda sabit 60 fps çalışıyor. >>http://tr.ign.com/nba-2k18-pc/105247/news/nba-2k18-ps4-ve-xbox-oneda-60-fpsde-calisacak

• Mutlaka one x alın çünkü birçok oyun yapımcısı options’a çözünürlük ve performans ayarı koyuyor yani 30fps olan oyunu one x sayesinde 60fps oynuyorsun. NBA ve FIFA ları saymıyorum zaten onlar ilk çıkan xbox one da bile 60fps.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    Vatan'da dün 2000 tl idi bugün 2700 olmuş.Only on Turkey.Turkey Exclusive Halbuki e3 de 50 dolarlık indirim yedi bu cihaz. 2700 den alınmaz kere alınmaz. 2 sene sonra yeni nesili çıkartacaklar adamlar.Sakın oltaya gelip 2700 den almayın arkadaşlar.1800 tl leri görmüş cihaza 2700tl vermek yazık günah.Bir ps4 alıyorsun yanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dark Poison-

Vatan'da dün 2000 tl idi bugün 2700 olmuş.Only on Turkey.Turkey Exclusive Halbuki e3 de 50 dolarlık indirim yedi bu cihaz. 2700 den alınmaz kere alınmaz. 2 sene sonra yeni nesili çıkartacaklar adamlar.Sakın oltaya gelip 2700 den almayın arkadaşlar.1800 tl leri görmüş cihaza 2700tl vermek yazık günah.Bir ps4 alıyorsun yanına.
    Teknosa 1999 lira

https://www.teknosa.com/urunler/125089394/xbox-one-x-1tb-konsol?

Sabah mediamarktta 2000 tl idi yüzde 5 indirimle 1900 e geliyordu hatta ana başlıkda belirtmiştim sabahdan şimdiye 2700 e çıkmış orada da.Muhtemelen teknosa da arttırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Dark Poison- -- 18 Haziran 2018; 15:24:38 >
  • One S alınmaz artık. Çok güçsüz bir konsol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

One S alınmaz artık. Çok güçsüz bir konsol.
    Yönetici konumu taşıyan bir üyeye bence böyle bir mesaj yakışmıyor burada belki yüzlerce xbox one s alan kardeşimiz abimiz var böyle söylemler insanın hevesini kırar. herkesin durumu one x'e yetmeyebilir indirimli haliyle bile 1000 lira arada fark vardı artık 1700 var. böyle bir mesaj yerine durum varsa eğer xbox one x almak daha mantıklı olur demek daha yakışır bir yorum olurdu. one s konusuna gelince de ekran kartı fiyatına konsol almak bence detaylara takılmadan sadece oyun oynamak isteyenler için çok yerinde bir seçim videoları izledim evet x de görüntü kalitesi daha iyi ama one s de öldürülecek kadar kötü bir konsol değil. bu benim kişisel yorumum ama bence böyle her yeni çıkan cihaza takılıp eskilere de çöp gözüyle bakmak kapitalizm çılgınlığından başka bir şey değil bu işin malesef sonu yok x in üstüne yeni konsol çıkar onun da üstüne yenisi çıkar her zaman daha iyisi çıkacaktır da ama burda önemli olan bütçe doğrultusunda mantıklı kararlar vermek sırf görüntü biraz daha net diye bütçeyi zorlamak rasyonel olmaz.yönetici olduğunuz için biraz şikayette bulunmak istedim sözlerimi yanlış anlamamanız temennisiyle. iyi forumlar.

• Frank W. kullanıcısına yanıt
    Ben yazacaktım siz yazmışsınız. Düşüncelerinize katılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

Yönetici konumu taşıyan bir üyeye bence böyle bir mesaj yakışmıyor burada belki yüzlerce xbox one s alan kardeşimiz abimiz var böyle söylemler insanın hevesini kırar. herkesin durumu one x'e yetmeyebilir indirimli haliyle bile 1000 lira arada fark vardı artık 1700 var. böyle bir mesaj yerine durum varsa eğer xbox one x almak daha mantıklı olur demek daha yakışır bir yorum olurdu. one s konusuna gelince de ekran kartı fiyatına konsol almak bence detaylara takılmadan sadece oyun oynamak isteyenler için çok yerinde bir seçim videoları izledim evet x de görüntü kalitesi daha iyi ama one s de öldürülecek kadar kötü bir konsol değil. bu benim kişisel yorumum ama bence böyle her yeni çıkan cihaza takılıp eskilere de çöp gözüyle bakmak kapitalizm çılgınlığından başka bir şey değil bu işin malesef sonu yok x in üstüne yeni konsol çıkar onun da üstüne yenisi çıkar her zaman daha iyisi çıkacaktır da ama burda önemli olan bütçe doğrultusunda mantıklı kararlar vermek sırf görüntü biraz daha net diye bütçeyi zorlamak rasyonel olmaz.yönetici olduğunuz için biraz şikayette bulunmak istedim sözlerimi yanlış anlamamanız temennisiyle. iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Kötü bir şey demedim ki. Yönetici de değilim ayrıca ne alaka :)

DigitalFoundry'nin hemen hemen tüm videolarını izliyorum, çoğu oyun hala 900p. 1080p yi bile zor kaldırıyor. Xbox One S bu saatten sonra alınmaz diyorum, gerçekten 1.24TFLOPS ile güçsüz bir konsol. PS4 bile artık döneminin sonuna gelirken One S bana mantıklı gelmiyor. 2018'in ortasındayız biz 4K'yı konuşurken 5,6 kat daha düşük çözünürlükte çalıştıran konsoldan bahsediyoruz.

Alana hayırlı olsun tabi ne diyeyim...

Hocam çok sağolun.Son anda uyarınızla dün başka sitelere bakarken,son dakika da teknosadan 150 tl hediye çeki ile 2000 tl ye almış bulunmaktayım konsolu.Teşekürler uyarın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Dark Poison-

Hocam çok sağolun.Son anda uyarınızla dün başka sitelere bakarken,son dakika da teknosadan 150 tl hediye çeki ile 2000 tl ye almış bulunmaktayım konsolu.Teşekürler uyarın için
    Hayırlı olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.