Şimdi Ara

[XBOX ONE S] Kaç FPS alırım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 750 ti lı pek güçlü olmayan bir PC m var zaten PC nin 2. eli yaklaşık 1300-1500 TL arası değişiyor ve butcemde sınırlı olduğu için konsollara yöneldim Xbox one s almayı düşünüyorum Xbox one x te hayalimdi ancak biraz pahalı ve ..... Sistem yüzünden ek vergiler geldi emin olun gelmeye devam edecektir her şeye,4.5k 5k arası değişen one x şuan çoğu yerden kaldırıldı ve nadir yerlerdede 6k 7k arası satılıyor o yüzden kesin one s alcam .Sanirim nadir oyunlarda 60 FPS veriyor bu yüzden biraz korkuyorum aldıktan sonra nasıl bir şey karşılayacak 30 FPS çok çöp bir his verirmi duyduğuma göre konsoldaki 30fps le pc deki 30fps aynı hissettirmiyormus ne kadar doğrudur bilemem siz ne düşünüyorsunuz konsolda geçişler fln filan daha yumşatılıyir ve daha iyi optime edildiği için farklı hissettirmiyormus bide son olarak performans açısından ps4 slimle aynımı yoksa one s in az da olsa daha iyi bir performans sağladığı dogrumudur?
    şimdiden teşekkürler 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • BF1-BF5-Fifa-Pes gibi rekabetçi oyunlar çoğunlukla 60fps. Forza Motorsport'lar 60 fps, Horizan'lar 30 fps.

    Benim de 750Ti'lı bir masaüstüm ve GTX960M(aslında masaüstü 750Ti) olan bir laptopım var. One S 500gb sahibiyim ayrıca. Ben bütün oyunlarımı artık konsolda oynamaya başladım. Klavye mouse destekli olarak Civilization gibi oyunlar konsola gelse, pcyi oyun için hayatta kullanmam. Hele ki düşük sistemli bir pc ile oyun oynarken yok şu ayarı yapayım da fps yükselsin, şunu yapsam shutter azalır mı gibi dertler yok. Her şey en optimize şekilde. Gücüne göre ayarlamışlar.

    Ps4 güç olarak one s'ten birazcık daha güçlü bir alet. Ama aynı oyunlarda genelde fps aynı, görüntü kalitesi azıcık fark ediyor ps4 lehine.

    Bu devirde xboxı olanlar biraz şanslı. Game pass ile en azından oyun oynayabiliyor ucuza. Gelecek nesil ülke insanına hayal artık. Gittiği yere kadar kullanacağım ben konsolu. Yeni oyunlar çıkmazsa da eski oyunları bitiririm yapacak bir şey yok.

    Alacaksanız mümkün olduğunca düşük fiyata almaya çalışın. Yeni nesil arifesinde çok paralar yatırmak mantıksız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.