Şimdi Ara

Xbox One S Controller Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba iyi forumlar dilerim şimdi birşey danışmak istiyorum. Ben önceden bilgisayarda controller ile oyun oynayacağım zaman,PS4 kolunu kullanıyordum. Fakat sonradan PS4 kolunu satıp,Xbox One S kolunu tercih etmek istedim. Usb 4.0 olan minik bluetooth adaptörler ile bağlantı kuruyorum,windows üstünden direk görüyor zaten. Oyunu oynayabiliyorum,erişimde hiçbir problem yok. Fakat bazen 10 bazen 5 dakika farketmeksizin,kulaklıktan dıt dıt dıt diye bir ses geliyor. Oynadığım oyun donuyor,hiçbirşey yapamıyorum aynı zamanda bilgisayarda donuyor. Anca bluetooth adaptörü çıkardığım zaman,bilgisayarın kontrolünü geri alabiliyorum. Fakat sonradan tekrar ediyor,var mıdır bir önerisi olan bu konuda ya? Çıldırmak üzereyim...

    Edit: aynı bluetooth adaptörle PS4 kolunu kullandığım zaman bir problem olmamıştı ve işin garip olan tarafı benle aynı adaptörü kullanan başka bir arkadaşımda da aynı problem oluyor, fakat onda çok nadir oluyor. O da Xbox One S controller kullanıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeeyk -- 15 Mart 2019; 0:53:5 >







  • Bluetooth'un sürücülerini güncellemeyi denediniz mi ? Birde marka model yazarsanız ileride bluetooth arayan insanlar için sizde olanı almamak için referans olur.
  • bendede one s controller ile bluetoothta (csr 4.0) nfs paybackta bir süre sonra oyun donup kalıyordu, kablo ile kullanmaya başladım donma işide gitti ama sizin gibi dıt dıt sesi hatırlamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.