Bildirim
Xbox one kontrolcü
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kablolu vardı galiba bir araştır _____________________________ -
Evet kablolu olarak tr de dobe olarak geçiyor 120 TL gibi bir fiyatı var AliExpress de 70 TL filan baktım ama pek iyi durmuyor. Logitech vs ürünleri olmaz mı ki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ not found 404 error -
360 için alternatif çok ama one için bildiğim kadarıyla yok gibi bişey.olanlar da verilen paraya değmez.zaten değinilmiş örneğine.ben de başka örnek bilmiyorum.ayrıca konu dışı olarak söyliym misafir çocuğuna xbox'ı elletmem bile :) _____________________________ xbox one s gamertag: cemyasin61 -
Misafir çocukları oynamayıversin xbox
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben evde olmuyorum bizimkiler de pek esirgemez :) küçük yeğenim vs istedimi mecbur açıyoruz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ not found 404 error -
150 den orjinal kullanılmamış kablosuz one kontrolcü satabilirim dilersen. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler