Şimdi Ara

Xbox one kolunu kablo takiliyken oynayabiliomuyuz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 15 tl artmis iyi alinabilir ama kac saat gidiyo bide kac saatte doluyo onuda soylermisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trktrkmn T kullanıcısına yanıt
    Evet titreşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickola Tesla

Evet USB kabloyla direk oynayabilirsin fakat pil takmadan kol kıpraşmıyor bilgin olsun.Şunu da belirteyim bendeki ilk nesil koldan.Son çıkanlar hakkında bilgim yok.Belki pilsiz kıpraşıyordur.

Pil sorununu da şarjedilebilir pil ile çözebilirsin.Bende 30 tane şarj edilebilir pil var ve şarjör değiştirir gibi bitince hemen tak diye takıyorum.
    sendeki piller marka model nedir ? link varmı acabal .....
  • Xbox kol duracell pil ile gelmişti ve bana ortalama 14-15 gün dayandı, sonrs gittim Şok'tan pil aldım, o pil ise 10 gün dayandı. Duracell Cef 14 şarj aleti ile şarj edilebilir pil aldım ben, pahalı mı? Evet. Ama Duracell'in kalitesini kolda kullanınca fark ettim. Seneler evvel bir pil markasının şarj etme kitini almıştık ve piller şarj olurken erimişti, nerdeyse yangın çıkacaktı o yüzden işin ehli olsun kaliteli olsun deyip Duracell aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu soruyo sormak için başlık açan var.
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam dolar yükselmeden önce almıştım 30 liraya 12 tane.
    www.hepsiburada.com
    Digital Power DP-3000 2xAA 3000 mAh Şarj Edilebilir Pil Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/digital-power-dp-3000-2xaa-3000-mah-sarj-edilebilir-pil-p-HBV000008IYFO

Linktekinden çok memnunum.Şimdiye kadar çok şarj etmşimdir.Hem sağlam hem de performanslı.

Bendekiler karışık.İçlerinde duracell de var GP de var ama en çok bundan memnun kaldım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.