Bildirim
Xbox ONe kardeş Aranıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
bende battlefield 4 ,forza 2 , 1 yillik xbox live uyeligi,sleep dog,watch dog, fifa 2014 ve fifa 2015, assassin creed unity oyunlari var. uyeligimi paylasmak icin senden istedigim GTA 5 veya mortal combat oyunu birde mayista ciktiginda witcher 3 oyunu olacak okdr . boylelikle live uyeligi ve saydigim oyunlari ucretsiz oynayabilleceksin bende 2-3 tane oyuna extra para vermemis olacagim.. -
Bende yeni xbox one kullanıcısı oldum. Şu kardeşlik işinden anlayan tecrübeli biriyle kardeşlik kurmak istiyorum. İyi günde kötü günde kardeşim olabilecek biri varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni Xbox One X aldım. Kardeşliğe bende varım. -
valla ben de yeni aldım şu an yurtdılından kargolandı.. ee benim de bi xbox kardeşim olmasın mı? :) -
Bende varım kardeşliğe benimde sabah elimde konsol isteyen arkadaşla 1 yıllık ultimate yapabiliriz.
Kardeş hâlâ arıyorsan konuşabiliriz
Hala aruyormusun
evet olabilir. yarın haberleşelim -
Bende arıyorum PM
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X