Şimdi Ara

Xbox One Gift Card İle Oyun Almak (ACİL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazım sonunda geldi kurdum herşey güzel yalnız kredi kartı problemi yaşıyorum oyun almayı denerken.Gift card alsam oyun almayı seçince cihazdaki miktar görünür mü yoksa xbox one da gift card ile oyun alınmıyor mu? Gift Card ile oyun alan arkadaşlar var mı?

• amazon.com a dan alabilirsiniz kartlari
    Adres kisminda ulkeyi ABD secip adres yazmaniz gerekiyor oncelikle, rasgele. Misal: US NEW YORK 10154 posta kodu westborn no 34
    Sonrasinda istediginiz miktarda gift kodu satin alarak key i e-postadan teslim alip xbox one da aktif ediyorsunuz.

Bende sorun yasadigimda bu yontemi kullaniyorum.

EK: Gerci nasil alindigini sormamisiniz, acil yazinca bende panik yaptim :)
    GIFT CARD in eski microsoft pointlerden hic bir farki yok. Sadece ismi degisti. Yani bu kartlardaki miktar hesabinizda gozukecek olup her islemde kullanilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverdoLive -- 17 Mayıs 2014; 11:28:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

amazon.com a dan alabilirsiniz kartlari
    Adres kisminda ulkeyi ABD secip adres yazmaniz gerekiyor oncelikle, rasgele. Misal: US NEW YORK 10154 posta kodu westborn no 34
    Sonrasinda istediginiz miktarda gift kodu satin alarak key i e-postadan teslim alip xbox one da aktif ediyorsunuz.

Bende sorun yasadigimda bu yontemi kullaniyorum.

EK: Gerci nasil alindigini sormamisiniz, acil yazinca bende panik yaptim :)
    GIFT CARD in eski microsoft pointlerden hic bir farki yok. Sadece ismi degisti. Yani bu kartlardaki miktar hesabinizda gozukecek olup her islemde kullanilabilir.

Xbox 360 da oyun almayı denerken diğer yöntemleri kullan gibi bir seçenek vardı bunda o seçeneği görmeyince heyecan yaptım ama xbox.support tan baktım daha sonra.Hallettim.Parayı içine yükleyince seçenek görünüyomuş sıkıntı yok yinede sağol

• Konu Silinebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb ile Xbox a oyun atmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.