Şimdi Ara

Xbox one aldım sorularım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasık yarım saat once geldi ılk defa xbox kullanıcam ps3 den gectim sorularım sunlar

Kontrolcunun onunde kucuk bır tus var bu ne ise yarıyor ?

Hdmı kablosu,adaptor ve kabloların ucunde ustunde posetler var onları cıkarrtım sorun olur mu ?

Kinectsiz aldım gereklı bırsey mı sizce ?

Xboxun ustunden hava verıyormu yanı sagı solu arkası genıs ferah ancak ustu bıraz dar sorun olurmu ?

Cevaplarsanız sevınırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayirli olsun.bende de ps3 var :D Kinect kullanacak oyun alirsan gerekli yoksa gereksiz.ustunde delik varsa veriyordur.Benim bildiim arkadan veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Hayirli olsun.bende de ps3 var :D Kinect kullanacak oyun alirsan gerekli yoksa gereksiz.ustunde delik varsa veriyordur.Benim bildiim arkadan veriyor.

Tedekkurlr dostum yeni konsol alacaksan kesinlikle xone gecmeni tavsiye ederim konsol kapali iken tusa basmamla konsolun acilmasi bir.

Saniyeler icinde twitchden youtubeye youtubeden oyunlara atlayabiliyorum ben agir sony faniydim xone ile baya dalga gecmistim ama adamlar yapmislar helal olsun yok ps4 ddr5 mis xone ddr3 mus cok takilmamak lazim onemli olan optimizasyon bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sophie Dee -- 13 Kasım 2015; 19:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Hayirli olsun.bende de ps3 var :D Kinect kullanacak oyun alirsan gerekli yoksa gereksiz.ustunde delik varsa veriyordur.Benim bildiim arkadan veriyor.

Tedekkurlr dostum yeni konsol alacaksan kesinlikle xone gecmeni tavsiye ederim konsol kapali iken tusa basmamla konsolun acilmasi bir.

Saniyeler icinde twitchden youtubeye youtubeden oyunlara atlayabiliyorum ben agir sony faniydim xone ile baya dalga gecmistim ama adamlar yapmislar helal olsun yok ps4 ddr5 mis xone ddr3 mus cok takilmamak lazim onemli olan optimizasyon bence

Neyse bende playstation faniyim.Ps4 un donanimi guclu ama adamlar tam olarak kullanamiyor.Neyse :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.