Şimdi Ara

xbox one alacağim bir kac sorum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah izin verirse alicam ama tabi ne zaman alirim bilmiyorum şimdiden fikir edinmek istedim. Ps4 ihtiyactan satmiştim ps4 yerine xbox denemek istiyorum sorularim
    1. İnternet alt yapisi ps4 den iyimi coğunlukla online oynarim single sarmiyor
    2. Gelişmeye devam edicek mi xbox one biz yarisi kaybettik(satiş olarak) birakmazlar demi?
    3.us hesap acip oyunlari uzuca alabilirmiyim?
    4.xbox turkiyede daha fazla satmak icin girişimlere girdi mi? Ps4 bir cok oyunu turkce cikardi.
    5 xbox kendine özel oyunlarda ps4 gerisinde kalir mi ileri yilarda?
    6.2 el ps4 den daha ucuza bulabilirmiyim.
    Şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okumaya Hevesli Genç -- 3 Nisan 2015; 15:10:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 6 nolu soruna bakınca diğer soruların bir anlamı kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic09

6 nolu soruna bakınca diğer soruların bir anlamı kalmıyor.

Yanliş yazmişim demek istedigim 2 el ps4 ile 2el xbox one ile fiyat farki varmi hangisi ucuz bulurum kisacasi xbox en ucuz nerden alirim

• Okumaya Hevesli Genç kullanıcısına yanıt
    PlayStation Fanıyım Xbox kullanmadım ama bildiğim kadari ile ben cevap vereyim. Buralar biraz ıssız

1- Artık PS fanlarının bile kabul ettiği bir durum çok abartılı olmasa da daha iyi bir altyapısı var daha kaliteli online oyun sunuyor-MUŞ
    2-Akılları varsa geliştricekler tabii. Ne demek satışlar iyi değil biz bırkaıyoruz. böyle saçma şey olmaz. Haa yaparlarsa da kendi fanlarını bile kaybederler
    3-PS Store da oldugu gibi Xbox markette de oyunlar daha uygun US Store da. Ama Xbox TR'nin dijital oyunları US Store seviyesine cekeceğini hatta bazı oyunlşarın daha ucuz olacağını okumuştum.
    4-Yine Xbox TR nin açıklamasına göre bunun için ciddi anlamda çalışmalar var. Şu anki oyunlar olmasa bile 2016 ve sonrası için exclusive oyunları Türkçe yapmak için ciddi çalışmaları var ben de merakla bekliyorum
    5-Exclusive da PS her zaman önde olacaktır.
    6-Kinectsiz paketler gayet uygun. Forumda 2. el kısmına bakarsanız bilgi sahibi olursunuz. İnternette çok ilan var.

Ben kaçar buralarda fazla duramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 3 Nisan 2015; 16:56:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

PlayStation Fanıyım Xbox kullanmadım ama bildiğim kadari ile ben cevap vereyim. Buralar biraz ıssız

1- Artık PS fanlarının bile kabul ettiği bir durum çok abartılı olmasa da daha iyi bir altyapısı var daha kaliteli online oyun sunuyor-MUŞ
    2-Akılları varsa geliştricekler tabii. Ne demek satışlar iyi değil biz bırkaıyoruz. böyle saçma şey olmaz. Haa yaparlarsa da kendi fanlarını bile kaybederler
    3-PS Store da oldugu gibi Xbox markette de oyunlar daha uygun US Store da. Ama Xbox TR'nin dijital oyunları US Store seviyesine cekeceğini hatta bazı oyunlşarın daha ucuz olacağını okumuştum.
    4-Yine Xbox TR nin açıklamasına göre bunun için ciddi anlamda çalışmalar var. Şu anki oyunlar olmasa bile 2016 ve sonrası için exclusive oyunları Türkçe yapmak için ciddi çalışmaları var ben de merakla bekliyorum
    6-Kinectsiz paketler gayet uygun. Forumda 2. el kısmına bakarsanız bilgi sahibi olursunuz. İnternette çok ilan var.

Sagolun hocam xbox alicam galiba god of war serisi unc serisi vb. Efsane ama online daha cok cekiyor beni

• Gran Turismo 7 kullanıcısına yanıt
    1. cevabın sonunda "MUŞ" derken neyi kast ediyorsun? Şu haberi okumadığını varsayıyorum.http://tr.ign.com/playstation-network/74018/news/playstation-networkte-baglanti-problemleri-yasaniy
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    hocam ben xbox kullanmadıgım için ''MUŞ'' dedim yani duyduma göre. ben de daha iyi oldugunun farkındayım yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dynamic09 kullanıcısına yanıt
    Galiba xbox kulaniyorsunuz sizin fikriniz nedir en önemlisi ucuza nasil oyun alirim us hesap acsam sorun cikar mi g2a baktim 150tl e 60$ gift card satiliyor bu şekilde mi aliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Okumaya Hevesli Genç

Galiba xbox kulaniyorsunuz sizin fikriniz nedir en önemlisi ucuza nasil oyun alirim us hesap acsam sorun cikar mi g2a baktim 150tl e 60$ gift card satiliyor bu şekilde mi aliyoruz

sanırım us hesap açmanıza bile gerek yok ayarlardan bölgeyi us yapmanız yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: bm07tr

quote:

sanırım us hesap açmanıza bile gerek yok ayarlardan bölgeyi us yapmanız yeterli.

İndia hong kong yapmayi kapatmişlar diyorlardi hala devam ediyoraa guzel

• quote:

quote:

quote:

india ve hong kong kapalı ancak forumda bazı üyeler halen Rusya store üzerinden indirimli alabiliyorlar.
    Forumda konusu vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

india ve hong kong kapalı ancak forumda bazı üyeler halen Rusya store üzerinden indirimli alabiliyorlar.
    Forumda konusu vardı.

us serbestse çok iyi sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Mesajınızın büyük çoğunluğuna katılmakla beraber 4. Ve 5. maddelere katılmıyorum.
    Microsoft'un Türkiye ile ilgili açıklamalarında fiyatların us store ile eşitleneceği (bazı oyunların us storedan bile daha ucuz olabileceği) ve digiturk desteğinin gelmesinden bahsediyor.Türkiye'de Xbox kullanıcısının az olduğunu , bu yüzden Microsoft'un Exclusive oyunları Türkçeleştireceğini düşünmüyorum.

5. Madde içinse
    Bence Singleplayer oyunlarda ps4 ,Multiplayer oyunlarda xo daha başarılı ancak zevkler ve renkler tartışılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exent4246o -- 3 Nisan 2015; 23:22:24 >

• Okumaya Hevesli Genç kullanıcısına yanıt
    Ben Rusya storeden gift kartlarla alıyorum. Ama kredi kartıylada alanlar var. US storeden daha ucuza geliyor.

• Xbox ın online altyapısı ps4 den daha iyi.

Ayrıca exlcusive olarak sizin hangi türü sevdiğiniz de önemli. Fps ve yarış türlerinde xbox, tps de ps4 önde.

Bir de xbox in kinect diye bir artısı da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleArkasiForvet

Xbox ın online altyapısı ps4 den daha iyi.

Ayrıca exlcusive olarak sizin hangi türü sevdiğiniz de önemli. Fps ve yarış türlerinde xbox, tps de ps4 önde.

Bir de xbox in kinect diye bir artısı da var.

Multiplyer terciğim single sarmiyor yariş ve fifa seviyorun fifa ut legends artisi var xboxta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.