Şimdi Ara

XBOX ONE aksesuar sorum olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox one Stereo Kulaklık aktarıcıya normal kulaklık takılınca oyun sesi alınabiliniyomu yoksa sadece sohbet sesi mi? xbox kendi sitesinde kulaklığı doğrudan tv nize veya konsolunuza bağlayarak oyun sesi ekleyin yazmış yani bu adaptör ile kumandaya kulaklık bağlayıp oyun sesi alamıyomuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: GT-R34

xbox one Stereo Kulaklık aktarıcıya normal kulaklık takılınca oyun sesi alınabiliniyomu yoksa sadece sohbet sesi mi? xbox kendi sitesinde kulaklığı doğrudan tv nize veya konsolunuza bağlayarak oyun sesi ekleyin yazmış yani bu adaptör ile kumandaya kulaklık bağlayıp oyun sesi alamıyomuyuz

Ben.bugun aldim direk oyun sesinide aliyorsunn..cok kullanisli..tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani direk oyun sesini kulaklık veriyo kumandadan konsola bağlamıyoruz dimi

• Yok direk koldan aliyorsun.konsola birsey baglamiyirsun..ds4 teki gibi oluyor..ses kalitesi bekledigimdende iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Yok direk koldan aliyorsun.konsola birsey baglamiyirsun..ds4 teki gibi oluyor..ses kalitesi bekledigimdende iyi..

iyimiş o zaman alamlım bizde hem online sohbet hemde oyun sesi eğer boyleyse bende aliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GT-R34

quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Yok direk koldan aliyorsun.konsola birsey baglamiyirsun..ds4 teki gibi oluyor..ses kalitesi bekledigimdende iyi..

iyimiş o zaman alamlım bizde hem online sohbet hemde oyun sesi eğer boyleyse bende aliyorum

Aynende öyle..ce istegin gibi sesleri kisip yukseltiyorsun ister oyun sesi fazla gelsin ister sohbet.cok guzel bi aksesuar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One almayı planlıyorum ki
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.