Bildirim
XBOX ONE aksesuar sorum olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: GT-R34
xbox one Stereo Kulaklık aktarıcıya normal kulaklık takılınca oyun sesi alınabiliniyomu yoksa sadece sohbet sesi mi? xbox kendi sitesinde kulaklığı doğrudan tv nize veya konsolunuza bağlayarak oyun sesi ekleyin yazmış yani bu adaptör ile kumandaya kulaklık bağlayıp oyun sesi alamıyomuyuz
Ben.bugun aldim direk oyun sesinide aliyorsunn..cok kullanisli..tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yani direk oyun sesini kulaklık veriyo kumandadan konsola bağlamıyoruz dimi
Yok direk koldan aliyorsun.konsola birsey baglamiyirsun..ds4 teki gibi oluyor..ses kalitesi bekledigimdende iyi..
quote:
Orijinalden alıntı: saitates
Yok direk koldan aliyorsun.konsola birsey baglamiyirsun..ds4 teki gibi oluyor..ses kalitesi bekledigimdende iyi..
iyimiş o zaman alamlım bizde hem online sohbet hemde oyun sesi eğer boyleyse bende aliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: GT-R34
quote:
Orijinalden alıntı: saitates
iyimiş o zaman alamlım bizde hem online sohbet hemde oyun sesi eğer boyleyse bende aliyorum
Aynende öyle..ce istegin gibi sesleri kisip yukseltiyorsun ister oyun sesi fazla gelsin ister sohbet.cok guzel bi aksesuar..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X