Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
21
Favori
22.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @pazer89 Hocam bunlar başka konular biz sonuçta tanıdığımız arkadaşlarımızla bu paylaşım işlemini yapıyoruz ki buna bir engel yok, MS buna kendisi izin veriyor. Siz galiba ebayden hesap aldığınız banlanmasının sebebi o olabilir.

"Using Xbox Live Gold’s sharing features on Xbox One" :http://support.xbox.com/en-US/xbox-one/xbox-live/xbox-live-gold-sharing-features

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 6 Temmuz 2014; 19:00:09 >
  • Konusu açılmışken, ebay vb. sitelerden, daha doğrusu tanımadığınız kişilerden hesap satın almayın. Bunların çalıntı olma olasılığı yüksek ve yukarıda bahsedilen kurallar da bu gibi durumlar için yazılmış. Sonuçta hesabı çalınan şikayet ediyor ve hesap takip ediliyordur. Yoksa arkadaşınla yapsan, zaten alenen izin vermiş Microsoft, niye banlasın.

Yine de en garantisi, One ile birlikte gelen my xbox my home muhabbeti. Takastan ziyade, güvenebileceğiniz birini bulup, sürekli kardeşlik en temizi. Her oyun 30 dolara gelecek sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Konusu açılmışken, ebay vb. sitelerden, daha doğrusu tanımadığınız kişilerden hesap satın almayın. Bunların çalıntı olma olasılığı yüksek ve yukarıda bahsedilen kurallar da bu gibi durumlar için yazılmış. Sonuçta hesabı çalınan şikayet ediyor ve hesap takip ediliyordur. Yoksa arkadaşınla yapsan, zaten alenen izin vermiş Microsoft, niye banlasın.

Yine de en garantisi, One ile birlikte gelen my xbox my home muhabbeti. Takastan ziyade, güvenebileceğiniz birini bulup, sürekli kardeşlik en temizi. Her oyun 30 dolara gelecek sonuçta.

Bu my home olayi max 2 kisimi oluyor hocam 3 kisiyle yapilabilme ihtimali varmi? sonucta 20 dolara gelir adam basi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişi hocam.
  • En temizi iki kişi yapıp gideceksiniz, atraksyonlara gerek yok sonuçta bu sistem bile süper.
  • Peki beyler varmı kardeş olmak isteyen?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şimdi diyelim birinle xbox home kardeşliği yaptık, onun hesabını kendi konsolumuzda home yaptık kendi hesabımızı karşıda home yaptı.

ben ya da karşı taraf vazgeçti başka birisinle girecek bu işe. mesela oyunları bitirdi sıkıldı diyelim yeni birinle kardeşlik yapmak istiyor.Bu durumda ne yapılacak?

tahminlerim:Lütfen yanlışsa düzeltin

iki taraf da home yaptıktan sonra zaten şifreleri değiştirir diye düşünüyorum ,riski var çünkü hesabı komple çalınabilir.
    hesabımı geri ver gibi bir durum yok(home console olarak başka bir profili kayıt ettiğinde otomatikman hesabını geri vermiş oluyor zaten hesap boşa çıkıyor)
    bu durumda alışveriş yaptığım ve vazgeçen kişi kendi konsolunda yeni alışveriş yaptığı kişinin profilini girerse

1-benim xbox live hesabım boşta kalır, ancak ben 1 tane home console belirleme hakkımı kaybetmiş olurum
    2-vazgeçen kişiden aldığım oyunları kaybetmiş olurum-çünkü o da yeni alışveriş yapacağı kişinin konsoluna profilini girecek takas yapacaklar hesapları.O kendi hesabını yeni alışveriş yaptığı kişinin konsolunda home console yaptığı anda benim takasla aldığım oyunlara erişimim kesilir.
    3-Yeni bir kişi bulmam gerekir ve 1 eksik hakkımla devam etmem gerekir.365 gün içerisinde 2 kez daha kazık yiyebilirim yarı yolda bırakılabilirim teorik olarak.

---------------------------------------------------

son olarak hesapları patlatmamak ve ps4 konusunda yaşanan devamlı hesapların çalınması durumunu yaşamamak için ne yapmalıyız daha çok bunun üzerinde de durmak gerekir. önerilerinizi paylaşınız. Benim aklıma hesabınızı paylaştıktan hemen sonra şifreyi değiştirmek geldi. Bu işe yarıyordur umarım. Bir sıkıntı yaratıyor mu?

siz ne kadar güvendiğin kişilerle bu alışverişi yapmalısın deseniz de ya konsolunu satmak isteyen olacaktır ya da oyunlardan sıkılıp yeni paylaşımlara girmek isteyenler bu nedenle olabilecek en kötü senaryoya göre en baştan hazırlanmak sonradan üzülmeye engel olur.

-----------------------------------------------------------

http://winsupersite.com/xbox/xbox-one-game-sharing
    şurada şöyle bir metin var
    quote:

ead that one again, because it's important: When you configure a console as your home Xbox, any user that signs in to that Xbox One can play any of your downloaded games without having to first sign in as you.

That means that the converse is also true: On a non-home Xbox One, users will need to sign-in as you before they can play any of your downloaded games

anladığım şu, uygulamadan tam ne olduğunu kavrayamadım ama
    sizin kardeşlik yaptğınız home ayarlanmamış xbox one da kullanıcıların sizin oyunlarınızı oynayabilmeleri için sign in olmaları gerekiyor diyor.

yani şöyle mi?

ben kardeşlik yaptım.bende forza vardı karşıda titanfall.

kullandığım konsolda kardeşlik yaptığım kişinin profili home xbox olarak ayarlı. kendi satın aldığım oyunlardan forzayı oynamak istediğimde kendi live profilimle sign in yapmam gerekiyor doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 17 Temmuz 2014; 18:58:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

Konusu açılmışken, ebay vb. sitelerden, daha doğrusu tanımadığınız kişilerden hesap satın almayın. Bunların çalıntı olma olasılığı yüksek ve yukarıda bahsedilen kurallar da bu gibi durumlar için yazılmış. Sonuçta hesabı çalınan şikayet ediyor ve hesap takip ediliyordur. Yoksa arkadaşınla yapsan, zaten alenen izin vermiş Microsoft, niye banlasın.

Bu my home olayi max 2 kisimi oluyor hocam 3 kisiyle yapilabilme ihtimali varmi? sonucta 20 dolara gelir adam basi.

hocam hep 30 dolar olarak konuşuluyor ama ben pal konsol alsam durum ne olacak? euro /pound üzerinden mi gidecek fiyatlar?

us hesap tanımlayabilir miyim buna?

ya da uk hesabı olan birinle us hesabı olan birinin kardeşlik yapması mümkün mü?

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Evet sizin hesabin arkaplanda xblye bagli olmasi gerekir sizin hesaptaki oyunlarin oynanabilmesi icin yani net baglantisi devamli gerekli.

Yazdiklarinizda sadece bir yer hatali. Bir konsol birden cok hesabin home xboxi olabilir yani karsi taraf sizin hesabinizla konsolunda this isnt my home xbox secmedikce hesabiniz bosa cikmaz ki zaten sifrenizi degistirdiginiz icin hesabiniza erisemez bu islemi yapamaz. Yani sizi satarsa sizin hemen kendi hesabinizla bir home xbox secmeniz gerekli yoksa hala sizin oyunlariniza erisebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pazer89 -- 17 Temmuz 2014; 19:17:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

hocam hep 30 dolar olarak konuşuluyor ama ben pal konsol alsam durum ne olacak? euro /pound üzerinden mi gidecek fiyatlar?

us hesap tanımlayabilir miyim buna?

ya da uk hesabı olan birinle us hesabı olan birinin kardeşlik yapması mümkün mü?

Us hesap tr ye cevirince fiyat olarak en uygunu oldugu icin dolar olarak konusuyoruz. Artik bolge kilidi olayida olmadigina gore us hesap en mantiklisi.

Pal konsolda us hesap acarsiniz ben yillardir pal konsol us hesap kullaniyorum.

Us uk hesaplar kardeslik yapabilir hangi hesaptan aliniyorsa ordaki fiyat gecerlidir ama pound un bu denli yuksek oldugu ulkemizde Xbox one da uk hesap acmanin pek mantigi yok yeni nesilde.

Ayrica eger degismediyse us hesapta oyunlar en fazla 60 dolar olabiliyor buda bir avantaj.

• quote:

Orijinalden alıntı: pazer89

Evet sizin hesabin arkaplanda xblye bagli olmasi gerekir sizin hesaptaki oyunlarin oynanabilmesi icin yani net baglantisi devamli gerekli.

Yazdiklarinizda sadece bir yer hatali. Bir konsol birden cok hesabin home xboxi olabilir yani karsi taraf sizin hesabinizla konsolunda this isnt my home xbox secmedikce hesabiniz bosa cikmaz ki zaten sifrenizi degistirdiginiz icin hesabiniza erisemez bu islemi yapamaz. Yani sizi satarsa sizin hemen kendi hesabinizla bir home xbox secmeniz gerekli yoksa hala sizin oyunlariniza erisebilir.

tamam anladım şimdi tek havada kalan şey var

ben 5 kişiyle ayrı ayrı oyunlar alıp paylaşmak istiyorum.

bnunun için ayrı ayrı xbox live hesapları açıp oradan almam gerekiyor sanırım çünkü aynı hesaptan alırsam neyi paylaşıp neyi paylaşamayacağımı seçemiyorum,zaten 1 hesaptan alırsam birden fazla kişiyle de paylaşamıyorum.her koşulda farklı farklı live hesapları açıp oradan alacağız.

1 kişiyle dead rising verdim forza 5 aldım
    1 kişiyle nba 2k14 verdim fifa 14 aldım
    1 kişiyle de x oyun verdim y oyun aldım

karşı taraftan aldığım oyunları login olmaya ihtiyaç duymadan direk oynayabileceğim(o profiller benim konsolumda home console olarak ayarlı olduğundan login olmama gerek kalmaz sanırım) ama örnek olarak 2k14 oynayacağım bu durumda 2k14 ü aldığım hesabın email passwordunu girmem lazım gelecek ,dead rising oynayacaksam bu durumda yine dead rising aldığım hesabın email passwordunu oyuna girebilmek için girmem gerekecek doğru mu?

• quote:

quote:

bnunun için ayrı ayrı xbox live hesapları açıp oradan almam gerekiyor sanırım çünkü aynı hesaptan alırsam neyi paylaşıp neyi paylaşamayacağımı seçemiyorum,zaten 1 hesaptan alırsam birden fazla kişiyle de paylaşamıyorum.her koşulda farklı farklı live hesapları açıp oradan alacağız.

karşı taraftan aldığım oyunları login olmaya ihtiyaç duymadan direk oynayabileceğim(o profiller benim konsolumda home console olarak ayarlı olduğundan login olmama gerek kalmaz sanırım) ama örnek olarak 2k14 oynayacağım bu durumda 2k14 ü aldığım hesabın email passwordunu girmem lazım gelecek ,dead rising oynayacaksam bu durumda yine dead rising aldığım hesabın email passwordunu oyuna girebilmek için girmem gerekecek doğru mu?

Evet dediginiz gibi yalniz birden fazla hesap sokmak isin icine biraz riskli gibi neticede hesap satanlar ve bu hesaplarin banlandigi durumlar var. (Basima geldi) bence saglam bir arkadas bulup ana hesaplarla aileye ekledikten sonra paylasim yapmak saglam olur.

• quote:

quote:

quote:

Evet dediginiz gibi yalniz birden fazla hesap sokmak isin icine biraz riskli gibi neticede hesap satanlar ve bu hesaplarin banlandigi durumlar var. (Basima geldi) bence saglam bir arkadas bulup ana hesaplarla aileye ekledikten sonra paylasim yapmak saglam olur.

hocam forumda referanslı üyelerle kulüp gibi bir şey kurup yapılabilir diye düşünüyorum dışarıdan hiç tanınmadık referansı olmayanlarla dediğiniz gibi çok riskli.

forujmdan olursa da herkes kimle ne alışveriş ne oyun alışverişi yaptığının kaydını tutar bir durum olmaz diye düşünüyorum

My home etkinleştirmesi yapmadığınız hesaplar da konsolda durabilir sanıyorum, yani oturum açmak için her seferinde kullanıcı bilgilerini girmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

My home etkinleştirmesi yapmadığınız hesaplar da konsolda durabilir sanıyorum, yani oturum açmak için her seferinde kullanıcı bilgilerini girmenize gerek yok.

Hocam konsolda durabiliyor da sanirim misafir olarak görüldüğü icin hesabin lisansini online olup kontrol etmesi gerekiyor.

• quote:

quote:

Hocam konsolda durabiliyor da sanirim misafir olarak görüldüğü icin hesabin lisansini online olup kontrol etmesi gerekiyor.

Hocam denedim bunu, bir hesabımın my home etkinleştirmesini kaldırdım normal kayıtlı olarak duruyor misafir olmadı. Sonra o hesaptan demo indirip çıkış yaptım diğer hesaptan o demoyu açamadım doğal olarak ama iki hesapla da oturum açınca diğer hesaptan demoyu oynayabildim. Tabi dediğin gibi bu iş için internet bağlantısı şart, bağlantı gidince oturum kapanacağından oyundan atar.

• quote:

quote:

quote:

Hocam denedim bunu, bir hesabımın my home etkinleştirmesini kaldırdım normal kayıtlı olarak duruyor misafir olmadı. Sonra o hesaptan demo indirip çıkış yaptım diğer hesaptan o demoyu açamadım doğal olarak ama iki hesapla da oturum açınca diğer hesaptan demoyu oynayabildim. Tabi dediğin gibi bu iş için internet bağlantısı şart, bağlantı gidince oturum kapanacağından oyundan atar.

Sagolun hocam denediginiz icin.

Rica ederim hocam, ben de merak ediyordum öğrenmiş olduk.
  • Sağolsun arkadaşımızın yardımları ile bizde aylar sonra kardeşlik yapdık yoksa 1 sene bekliyecektik.teşekkürler arkadaşım

• Arkadaşlar merhaba.

Aşağıda yazmış olduğum durum hesap banlanması konusunda bir sıkıntı yaratır mı ?

Watch dog oyununu kardeşimle beraber oynamak istiyoruz. Ancak oyunda save gibi bir seçenek bulamagımızdan tek save üzerinden devam etmemiz gerekiyor. Bu arada ufaklık oyunda benim kaldıgım yerden devam ettiğinden ben kendi oyunumu daimi bir şekilde oynayamıyorum.

Şimdi, konsola bir hesap daha eklesek. İsteyen istedigi hesaba baglanıp sonra watch dog oynasa bir sıkıntı çıkar mı ?

Teşekkürler :)

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.