Şimdi Ara

Xbox mi Ps3 mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Psvita alacaktim amap begenmdim oyun vs yok+ragbet gormuyor.En cok gelecek vaat eden oyun konsolu hangisi xbox 360 mi?ps3 mu? Ayriyetten su anki pyasa fiyatlarini biri yazabilirse sevinirim.

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter
  • Valla "oyunu konsolda oynarım, PC'yle işim olmaz" diyorsan kesinlikle Xbox 360. Arayüz, gamepad, live, multiplatformlardaki teknik başarısı, hdd install sunması.. PS3'ten genel olarak üstün.
    Yok "PC'de de oyun oynarım, yanına bir de konsol alayım" dersen o zaman PS3 de düşünülebilir. Exclusive oyunları biraz daha kendine özgü ve daha çok sayıda çünkü. Bir de blu-ray disk destekliyor film alırsan izlersin.

Tabi bu bir genelleme. Zevkine göre, tek bir oyun veya özellik yüzünden PS3 ya da Xbox 360 düşünülebilir. Özel bir beklentin varsa yaz derim.

Fiyat konusunda, PS3 Slim 160 GB'ler yanında birkaç bundle'la 650 TL seviyesine bulunabiliyordu. Xbox 250 GB Slimler TR'de sanırım biraz daha pahalı (4 GB tavsiye etmem. Bu devirde hdd'siz olmaz).
    Tabi resmi mağaza fiyatı. Spotçulara da bakılabilir.
    GIGABYTE-P67-D3-B3 // 3VGA GTX 560 Superclocked // Geil Value Plus 2x4 GB 1600 mhz // Dark Knight ATX Kasa // High Power 600 Watt // Intel i5 2500 3.30 Ghz // 64 GB Kingston SSD // Samsung HD753LJ 750 GB 7200 rpm
  • spotcularda xbox fiyatları sabit
    600tl=4gb
    700tl=250 gb(1-2 tane getirip satanlardan bahsetmıyorum)
    320 lik geow bundle lar 850 civarı
    320 lik mw3 bundle lar 999 tl(1000 degil bak)
    ps fiyatlarıda genel olarak yakın khalkedon piyasayı baya dibe cektiginden oynamalar oluyor tabiki ama
    160 lıklar 575tl 320 likler 630 tl yanı 50 lira filan fark var aralarında
    tabi ben en yuksek hdd olanları almanızı onerırım cunku 250 gb xbox hdd si 140 lira ve üstü(orj sıfırlar) yani 40 lira zarar
    ps de ise psn den indirirseniz yetmiyebilir o yüzden 320 öneririm zaten 50 lira kadar bi fark var
    ömrü uzun olarak pek farkları yok sony bu nesil yaptıgı hatayı tekrarlamaz aynı anda piyasaya sürülürler o yüzden pek fark olmaz
    xbox ta live baslı basına bir etken gamepad i güzel hdd den oynayabilirsin halo geow alan wake forza gibi ex leri var
    ps nin ise xbox a göre kz unc gt gibi daha fazla ex i var ben xbox u tavsiye ederim
    hikaye modunu bitirip kenara bırakıyosun ps nin cogu oyununu
    online ı ya yok yada kalitesiz
    bu saydıklarım dısında pek farkları yok o yüzden bunlardan hangisi hosuna giderse onu al
    ben online da zevk alır 4-5 kaliteli ex bitirir ve onları online oynarım diyosan xbox
    ben ex oyunları severim diyosan ps3(ama xbox ta 5 tane varsa ps3 te 10 tane var 5 oyun için bu konsol secilmez gibi geliyor bana)
    bide xbox un kinect etkenide var secim senin

• Bu saatten sonra ikisi de alınmaz.

Konsolların dönemi bitti, yeni nesili bekle derim.

Şu an Xbox sadece GeoW, FIFA ya da CoD için oynanıyor.

PS3'ün de Geow dışında pek farkı yok.

Orijinalden alıntı: Miex

Bu saatten sonra ikisi de alınmaz.

Konsolların dönemi bitti, yeni nesili bekle derim.

Şu an Xbox sadece GeoW, FIFA ya da CoD için oynanıyor.

PS3'ün de Geow dışında pek farkı yok.

Geow'dan kastiniz Gears Of Wars mi?

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter

• http://inciswf.com/bitmednz.swf

Konu Xbox bölümünde olduğuna göre Xbox.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 8 Nisan 2012; 17:07:37 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.