Şimdi Ara

xbox market place gta5 almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gta 5 alicam xbox market place deki fiyat cok uygun geldi.xbx live us kayitli oyunu satin alsam indirebilirimiyim sorun cıkar mı vpn istermi?

• sanmıyorum vpn eski oyunlarda oluyor genelde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu hakkinda bilgisi olan biri aciklayabilirmi yada satin alan arkadaş lardan kesin bi yanit lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube'da Digital Foundry adinda bi' kanal var orada karsilastirmalar yapiyorlar. GTA V - PS3 vs. X360 gibi, orada GTA V'nin HDD'ye yuklenmis haliyle yuklenemis halinin karsilastirmasi var. Disc versiyonu %33 daha hizli ve HDD versiyonunda kaplamalar cok cok gec geliyor.

• Oyun marketinde gözüküyorsa senin bölgende yayınlanmıştır.
    VPN sadece eski oyunlar için gerekli değil. . Eğer oyun ve uygulama yada DLC bölgende yasaklı ise sadece VPN kullanarak indirebilirsin.
    Satın alırsın eğer ki indirmede problem yaşarsan VPN ile indirirsin . Bununla ilgili bir çok bilgi mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollinginthejar

Youtube'da Digital Foundry adinda bi' kanal var orada karsilastirmalar yapiyorlar. GTA V - PS3 vs. X360 gibi, orada GTA V'nin HDD'ye yuklenmis haliyle yuklenemis halinin karsilastirmasi var. Disc versiyonu %33 daha hizli ve HDD versiyonunda kaplamalar cok cok gec geliyor.

o videoyu izledim ama orada dijital versiyonda oynamıyorlar ki diski hdd'ye kuruyorlar. ps3 versiyonunda vardı öyle bir şey sanırım. belki xbox için düzeltmişlerdir o durumu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilemedim vallaha, ama Rockstar iki konsol icinde 2. diski harddiske yuklemeyin demisti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cevaplar için teşekürler cd ile almaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: xYaKuBux

Oyun marketinde gözüküyorsa senin bölgende yayınlanmıştır.
    VPN sadece eski oyunlar için gerekli değil. . Eğer oyun ve uygulama yada DLC bölgende yasaklı ise sadece VPN kullanarak indirebilirsin.
    Satın alırsın eğer ki indirmede problem yaşarsan VPN ile indirirsin . Bununla ilgili bir çok bilgi mevcut.

Bölge kilidi varsa zaten satın alamıyorsun yanlış bilgilendirmeyelim bu arada oyun alınıyor diye biliyorum linkteki arkadaşa sorabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_82735272/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gourcuff72 -- 20 Ekim 2013; 2:17:34 >

• gourcuff72 G kullanıcısına yanıt
    VPN zaten bölge kilitlerini aşmak için .
  • quote:

Farkındayım bölge kilidi olan oyunu satın ala basınca hata veriyor yani oyunu alıp indirememe gibi birşey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gourcuff72

quote:

Farkındayım bölge kilidi olan oyunu satın ala basınca hata veriyor yani oyunu alıp indirememe gibi birşey yok

İyi bir şey söylemeye çalışıyorsun ama gerek yok hani ayrıntılı yazmaya.
    Zaten oyun inmiyorsa VPN gerekiyorsa bunun satın alınılamayacağını herkes bilir.
    VPN konusunu 2007 GOW DLC lerini indirirken yapıyorduk.
    Bununla ilgili yazım bile mevcut sitede .
    Kilitli her ne ise satın alamazsın , iniremezsin . Sadece VPN yaparak aşabilirsin. Senin istediğin gibi yazdım .
  • xYaKuBux kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tek istisna benim sanırım:)

Normalde, dediğin gibi VPN isteyen oyunu satın alamazsın ama, 3 ay önce Macar hesaptan "satın aldığım" oyununun indirme işlemi %80'de durup, corrupted file olarak gözüküyordu. VPN gerektiren oyunu satın alabilmiştim yani. Destekle 10 gün süren yazışmalar sonunda, puanı iade etmişlerdi.
  • Acaba BF4 kısa sürede markete gelirmi GTA 5 gibi !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.