Şimdi Ara

Xbox Live Gold Üyelik ve Puan Satın Alma Rehberi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sizler için Live üyeliği ve Microsoft Point satın alma rehberi hazırlamayı düşündüm.Umarım yararlı olur.
    İlk olarak nerelerden alabileceğimize göz atalım isterseniz.

-www.maximuscards.com/
    -cheapxboxlivecodes.com/
    -www.shopto.net/
    -www.gittigidiyor.com/
    -cardscodes.com/ *Yeni eklenmiştir.

Satın alabileceğimiz en güvenli ve hızlı gönderim yapan siteler genelde bunlar şimdi ise genel bir değerlendirme yapalım.

MaximusCards

Maximuscards Xbox Live,PSN,PC ve Wii için üyelikler,puanlar ve keyler satan bir site.Dolar birimi ile satışlarını yapmaktadır.Site oldukça güvenilir ve tavsiye edilmektedir.Ziyaretçi puanı 4.9/5 olup yanı sıra eKomi'dende Tüketici ödülü kazanmıştır.

İngiltere kayıtlı (UK) hesaplar için 800,2100 ve 4200 MS Point,Amerika kayıtlı (US) hesaplar içinse 1600 ve 4000 puan satmaktadır.Gold üyelik olaraksa 3 ve 12 aylık olmak üzere satışlarını devam ettirmektedirler.

Cheapxboxlivecodes

Bir başka Gold üyelik,puan,key ve PSN Card satan bir site.Hizmet ve sistem olarak maximuscards.com'dan biraz daha iyidir.PayPal ile satın alma imkanı mevcuttur bu nedenle geçtiğimiz aylarda PayPal ödeme seçeneği kaldırılan maximuscards'a göre daha iyi ve kolay bir satın alma sistemi mevcuttur.UK için 800,2100,4200 puan satılmaktadır,US içinse 1600 ve 4000 puan satmaktadır.Gold üyelik olarak 1,3,12,12+1,12+2 şeklinde üyelikler satmaktadır.

ShopTo

Diğer bir oyun konsolu,oyun ve puanlar vs. satılan sitedir.Yurtdışı kaynaklı bir site olarak en son tercih edebileceğiniz bir site olduğunu söylemeliyim çünkü ellerinde stok tutmazlar ve ürün yelpazesi kısırdır.Sadece UK bölgesi için puan temin etmekdedir.Üyelikler olaraksa 3,12,12+1 ve 12+2 olarak satılmaktadır.Hem e-mail ile ulaştırma seçeneği hemde adresinize yollanabilmektedir.

GittiGidiyor

Ebay ortaklığı ile yürütülen Türkiye bazlı bir site GittiGidiyor.Alışveriş ve hizmet olarak diğerlerinden daha iyidir.Fakat fiyat olarak genelde oldukça pahalı ve ürünleri ShopTo gibi azdır.48 saatlik,1,3 ve 12 aylık olarak üyelikler satmaktadır.Aynı şekilde diğer sitelerde olduğu gibi satılan puanlar aynıdır fakat bölge olarak UK satılan puanlar çoğunluktadır.

CardCodes

Başka bir site daha.Gold üyelik olarak 3,12,12+2 ve 12+Joust (Full oyun) aylık olarak satış yapmakta puanlarda yine aynı şekildedir.Ebay'den 15 bine yakın pozitif referansları mevcut göz atmak için ; feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewF...

€,$ ve £ olarak satış kurunu seçebilirsiniz.

Fakat daha önceden hiç alışveriş yapmadım.

Geldik son durum tablosuna arkadaşlar şimdi hizmet,fiyat vs. olarak bir büyükten küçüğe olarak bir sıralama yapalım.

Hizmet

GittiGidiyor --------> Cheapxboxlivecodes -------> Maximuscards ---------> ShopTo

Fiyat

Maximuscards ------->Cheapxboxlivecodes --------> ShopTo = GittiGidiyor

Güvenilirlik

Maximuscards = Cheapxboxlivecodes = ShopTo = GittiGidiyor

Umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar Eklememi istediğiniz birşey varsa söylemekten çekinmeyin veya bilmediğim bir site.

Alıntı yaparken kaynak belirtirseniz sevinirim.

ALINTIDIR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncy -- 7 Ağustos 2011; 22:23:15 >

• Paypal desteğinden sonra Live üzerinden alıyorum ben bunları.En uygun points fiyatı Live'da.Gold için de neredeyse her ay kampanya yapılıyor.2 hafta önce 3 aylığı 6 pound'a aldım:) Ondan önceki kampanyada da 2 aylığı 2 pound'a verdiler:)

Orijinalden alıntı: bluelabel

Paypal desteğinden sonra Live üzerinden alıyorum ben bunları.En uygun points fiyatı Live'da.Gold için de neredeyse her ay kampanya yapılıyor.2 hafta önce 3 aylığı 6 pound'a aldım:) Ondan önceki kampanyada da 2 aylığı 2 pound'a verdiler:)

Aynen,live'a paypal gelmesi süper oldu.Bende point ve goldu ordan alıyorum.
    Forumda'da nuClear adlı arkadaş var daha önceden ondan alıyordum,gayet güvenilir bir kişidir kendisi
  • Cardscodes.com'dan ms points aldım paypal ile oldukca güvenilir en geç 30dk'da kod mail adresinize geliyor

Brothers To The End
  • Dostum iyi güzel konu açmışsın da artık bu sitelerden daha pahalı fiyatlara kod satın almaya gerek kalmadı malum xbox da artık paypal desteği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 8 Ağustos 2011; 0:12:50 >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Dostum iyi güzel konu açmışsın da artık bu sitelerden daha pahalı fiyatlara kod satın almaya gerek kalmadı malum xbox da artık paypal desteği var.

Bir şey soracağım ya PayPal ile Gold alınca Renew 'i nasıl geçiyorsunuz paypal'dan kartı falan mı siliyorsunuz? Bir de paypal ile kredi kartı kullanmadan alışveriş yapma imkanımız var mı? Donate paypal'lar var ya hani biri onun gibi benim hesabıma para gönderebiliyor mu? Paypal kullanmadım daha önce onda soruyorum, sorularım saçmaysa kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

quote:

Dostum iyi güzel konu açmışsın da artık bu sitelerden daha pahalı fiyatlara kod satın almaya gerek kalmadı malum xbox da artık paypal desteği var.

Bir şey soracağım ya PayPal ile Gold alınca Renew 'i nasıl geçiyorsunuz paypal'dan kartı falan mı siliyorsunuz? Bir de paypal ile kredi kartı kullanmadan alışveriş yapma imkanımız var mı? Donate paypal'lar var ya hani biri onun gibi benim hesabıma para gönderebiliyor mu? Paypal kullanmadım daha önce onda soruyorum, sorularım saçmaysa kusura bakmayın

xbox.com-account sekmesinden kapatabilirsin,kartı silmeye gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

quote:

xbox.com-account sekmesinden kapatabilirsin,kartı silmeye gerek yok

Ama kredi kartı kullanmak zorunlu galiba?

• Bu paypal ile dashboard üzerinen yada siteden puan almak istiyorum. Fakat şöyle bir hata veriyor.

"Your payment instrument could not be authorized. Please contact your provider, or try a different payment option."

Xbox hesabıma Paypal hesabını yeniden ekliyorum fakat sonuç aynı. İşin kötü tarafı daha önce aynı paypal hesabımla 2 Pound'a 2 aylık gold üyeliği aldım. Ama şuan tekrar alışveriş yapamıyorum. Paypal'da sorun olduğunu sanmıyorum. Çünkü farklı bir siteden alışveriş yaptım. Acaba microsoft tarafından engellendi mi? Paypal hesabı TR xbox hesabı ise UK. Belli başlı ülkeler haricinde paypal ile ödeme almadıkları yazıyor. Ama forumda aylardır alışveriş yapıyorum sorun yok diyenler var? Bu nasıl oluyor? Nasıl çözüm üretebiliriz? Fikri olan var mı?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.