Şimdi Ara

Xbox Live Gold Oyunları hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler iyi günler bu ayın oyunlarında Lords Fallen var lakin xbox arayüzünde girdiğim zaman oyun orada yok? Bize niye gelmemiş Styx oyunu duruyor. Bize gelmiyecek mi ? Çok saçma değilm mi ?

Xbox Live Gold Oyunları hakkında

• 16 mart - 16 nisan
  • eskiden hediye verilen oyunları şimdi indirip oynama şansımız varmı?
  • ambrosia_ kullanıcısına yanıt
    Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aKaSa kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam ya bende sıkıntı var sandım.
  • Ps4 atari oyunları vermeye devam etsin xbox one 40 $ oyun veriyor.

Bu arada xbox360 oyunlarını xb one için indirebiliomuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Thathurts

Ps4 atari oyunları vermeye devam etsin xbox one 40 $ oyun veriyor.

Aynen hocam Bende Ps4 kullanıcısıydım Xbox'a geçiş yaptım. xb360 oyunlarını sanırsam indiremiyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrimMaker

quote:

Aynen hocam Bende Ps4 kullanıcısıydım Xbox'a geçiş yaptım. xb360 oyunlarını sanırsam indiremiyoruz.

İyi yapmışsın hocam gran turismo 7 ve god of war 4 çıksın hele dimi ; )

• quote:

quote:

quote:

İyi yapmışsın hocam gran turismo 7 ve god of war 4 çıksın hele dimi ; )

Yani hocam Şöle söliyeyim. Benim kuzendede ps4 var exclusive oyunlarında tokatlayarak alıyorum konsolu oyunu bitirp sonra veriyorum :) :) :)

• quote:

quote:

Goldla gelen bütün Xbox 360 oyunları Xbox One'a indiriliyor arkadaşım. Yani Xbox One'a ayda 4 oyun geliyor...

Xbox 360 oyunlarını indirmek için Xbox Live sitesinden bedava oyunları kuyruğa eklemen yeterli. Daha sonra konsoldan indirirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boris234

quote:

quote:

Goldla gelen bütün Xbox 360 oyunları Xbox One'a indiriliyor arkadaşım. Yani Xbox One'a ayda 4 oyun geliyor...

Xbox 360 oyunlarını indirmek için Xbox Live sitesinden bedava oyunları kuyruğa eklemen yeterli. Daha sonra konsoldan indirirsiniz.

merhabalar bende cuma günü xbox one elite alarak aranıza katıldım. şuan içinden çıkan 14 günlük Gold yüklü ve sherlock holmes ü cihazdan indirdim ancak supreme commender 2 yi siteden indiremiyorum ücretli seçeneği çıkıyor. yoksa bu 14 gün tam olarak Gold erişimi vermiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 6 Mart 2016; 12:51:12 >

• hasgok kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin. Ücretli gösterir ama kredi kartı ekleyip satın al dediğin zaman ücretsizdir para çekmez.

• Teşekkürler, eee bende kredi kartı yok ki, sonradan 1 yıllık Gold üyesi olsam bile hesaba illa ki kredi kartı girişi mi olması gerekiyor? xbox para kartlarıyla para yükleyince olur mu? hesapta para var anlamında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasgok -- 6 Mart 2016; 17:24:30 >
  • hasgok kullanıcısına yanıt
    Siteden indirmelerde kredi kartı şart hocam. Kredi kartınız yoksa 20 liraya falan ininal kart satıyorlar. O kartı alıp kredi kartı olarak kullanabilirsiniz.
  • Hocam migrostan innial veya paypal kart temin ederek sorunu çözebilirsiniz. İnternette rehberler var kolay bir işlem.
  • BEYLER, GEÇMİŞ DÖNEMLERDE İNDİRİLEN GOLD OYUNLARI İNDİRİLEN KONSOLDA MI KALIYOR. YOKSA HESAPLA MI İLİŞKİLENDİRİLİYOR. YANİ BEN KONSOLU DEĞİŞTİRSEM OYUNLARI YENİDEN YÜKLEYİP OYNAYABİLİR MİYİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iaaynaci

BEYLER, GEÇMİŞ DÖNEMLERDE İNDİRİLEN GOLD OYUNLARI İNDİRİLEN KONSOLDA MI KALIYOR. YOKSA HESAPLA MI İLİŞKİLENDİRİLİYOR. YANİ BEN KONSOLU DEĞİŞTİRSEM OYUNLARI YENİDEN YÜKLEYİP OYNAYABİLİR MİYİM?

Aldığın hesaba işleniyor lisansı. Konsolu değiştirsende oyunu aldığın hesabı istediğin konsolda açıp oyunu tekrar indirebilirsin. Fakat bu sayı kısıtlı. Kaç farklı konsolda bunu yapabilirsin bilemiyorum.
  • marshallah kullanıcısına yanıt
    PEKİ TEŞEKKÜR EDERİM. İYİ FORUMLAR.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.