Şimdi Ara

Xbox Live Bağlantı Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Xbox360 aldım. İnternet bağlantısını yaptıktan sonra test kısmında Bağlantı testini geçti. İnternet testini geçti. Son test olan Xbox Live'a bağlanamadı.Çözümlerde modemi kapatıp açın,bağlantıyı kontrol edin vb. diyordu. Ne dediyse yaptım ama bir türlü Xbox Live'a bağlanamadım. Lütfen bir yardım edin arkadaşlar.

• Modemin markasına göre değişebilen bir durum,MTU hatası veriyor olabilir genelde Airties modemlerde olan bir hata bu.Yok değilse konsol firewall'un arkasında kaldığı için Live'a bağlanamıyordur.Port açmayı dene veya konsola sabit IP verip modem den DMZ'e koy.

Bununla ilgili internette bir dünya rehber var.
  • Modemim Pikatel Airmax-101
    portacmak.com'daki basamakları takip ettim ama orda neye yönelik port açacağımı bilmiyorum.
  • Hiç uğraşma Xbox ayarlar kısmından network settingsden sabit IP ayarla,Automaticken hangi IPdeyse aynı rakamı manuele çevir gir.Sonra modemin ara yüzünden NAT kısmındadır genelde senin modemi bilmiyorum,DMZ settings'i bul,DMZ IPsine xboxun sabit IPsini gir,etkinleştir kaydet çık.Eğer sorunun buysa hallolur,olmasa bile DMZde kalsın zaten xbox,yok başka birşeyse bilemeyeceğim.
  • Hata kodu şu şekilde bir baksanız belki burdan hallolur.
     Xbox Live Bağlantı Sorunu
  • Kablolu bağlama imkanınız varsa sorun kendiliğinden hallolabilir,modemde UPnP desteği varsa konsolla modem arasındaki ayarları kendisi otomatik halleder.Bu ekran görüntüsünden ben yardımcı olamayacağım.
  • UPnP zaten açıktı :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MBrkA

UPnP zaten açıktı :(

cihazı internete kabloyla bağlamayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

Yaptım yine olmadı :(
    Port açtım olmadı. Kablo taktım olmadı. Ne yaptıysam olmadı. Kafayı yiyicem artık.
  • quote:

quote:

quote:

Port açtım olmadı. Kablo taktım olmadı. Ne yaptıysam olmadı. Kafayı yiyicem artık.

Kaç nolu portları açtınız?

Edit :http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pikatel/Airmax-101/Xbox_Live_360.htm
    Bu linkteki yönergeleri izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koios -- 15 Haziran 2012; 18:47:46 >

• Güvenli değil ama en azından sorunun nerden kaynaklandığını bulmak için modemin ara yüzünden Firewall'u kapatın.Cihazı kablo ile bağlayın,eğer Live erişimi varsa ya port açmada hata vardır yada UPnP protokolü eskidir Xbox'u tanımıyordur.Bu saydıklarımın hiç biri işe yaramıyorsa TP-Link 8961N modem alın kablolu bağlayın sorun kalmasın:)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç nolu portları açtınız?

Edit :http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pikatel/Airmax-101/Xbox_Live_360.htm
    Bu linkteki yönergeleri izleyin.

O sitedekine göre açmıştım. DH'den birinin konsuna göre açmıştım, başka siteden bir yere göre açtım. Hiçbirinde olmadı.

• Bendede hata veriyordu, bağlanmıyordu Live'a müşteri hizmetlerini aradım sağolsun hallettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelfree -- 15 Haziran 2012; 20:41:32 >
  • benim modem de airties ve dün akşam live bağlantısı beni deli etti. MTU hatası ve xbox live içerikleri görüntülenemiyor ancak online olanları görebiliyorum. Bunun bi çaresi var mı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoZiGaMeR

benim modem de airties ve dün akşam live bağlantısı beni deli etti. MTU hatası ve xbox live içerikleri görüntülenemiyor ancak online olanları görebiliyorum. Bunun bi çaresi var mı ki?

Hocam Airties çok sorunlu bir modem,ben sıfır 5440 kırdım,hiç yorma kendini git TP-Link al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.