Şimdi Ara

Xbox live Bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sürekli bu çıkıyor.Bir türlü giremiyorum live'a.Ne denediysem olmadı.Modemle ilgili bir sorunmu nedir anlamadım gitti.Önceden böyle oldugunda modemi kapatıp açtıgımda bağlanıyordu şimdi hiç olmuyor.Bi yardım edin nasıl yapılcagı hakkında hiç bi fikrim yok.Test connection yapıyorum hata veriyor network asamasında.Modemim com21 DP1110 XB.

• Bir diyer şeyde bu.Ne olgunu bilmiyorum ama belki siz anlarsınız diye ekliyim dedim.

• beyler sorunum hala devam ediyor
  • Sanırım xbox ip alamıyor Modemin fişini çekin 30 saniye sonra takıp tekrar deneyin. Modemden PC ye bağlı olan ethernet kablosunu çekin sadece xbox bağlı olsun. Eğer olmazsa son çare olarak modemi değiştirmeniz sorunu komple çözecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 30 Ağustos 2010; 9:10:59 >
  • dostum denedim 30 sn olmuyor.Modem tek girişli pcden cıkartıp xboxa bağlıyorum bi türlü yapamadım.http://resim.donanimhaber.com/m_19495926/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42550942 burda bi arkadaş bu konuyu paylaşmış.Benim modemde pcye usb bağlantısı var ama driverı bi türlü bulamadım.Bi yardım et gözünü seviyim.
  • beyler bi yardım edin ya hiç bilen yok mu?
  • modemını degıs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Laptop kullanıyor musun?
  • ne demek modemini değiştir ya laptop kullanıyorum evet
  • aynı hatayı bendede vermişti.

modemi resetleyip , tekrar kurdum.

dns yide

4 2 2 3
    4 2 2 4 yaptım

aşagı yukarı 1 haftadır sorunsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 31 Ağustos 2010; 8:46:20 >
  • tekrar kurma işlemi nasıl oluyor?
  • modem resetlemek için genelde arkada bir ufak delik olur. oraya bir iğne vs ile uzun süre basarsanız modem resetlenir yani fabrika yarlarına döner.

bu tüm modemlerde aynı değil. mesela USR modemlerde böyle bir düğme yok. üstündeki power düğmesine basıp bekliyorsunuz. bir ışık yanıp sönüyor. parmağınızı 1-2sn çekiyorsunuz. bu ışık sönünce tekrar basıp çekiyorsunuz. busefer yanıp sönüyor. bir süre daha basıp tuttuğunuzda o ışık yanık kalıyor. parmağınızı çekince reset atmış oluyor.

bunları yaptıktan sonra modeminizin programı ile gerekli ayarları tekrardan yaparsanız modeminizi baştan kurmuş olursunuz.
    veya web tarayıcınıza modem ip nizi yazarak , açılan sayfadan modem ayarlarını tekrardan yapın.

kullanıcı adı , şifre vs...

modem kitapcıgındada gerekli bilgileri bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 31 Ağustos 2010; 10:41:53 >

• benim modem antika öyle bişey yok artık test connection yapınca xbox live bölümüne kadar geliyor yeşil doluyor.Orda hata veriyor.
  • modeminizin ip sini web tarayıcınıza yazınca acılan sayfadan da modeme reset atıp tekrar kurabilirsiniz.
    modem sayfasına girmek için kullanıcı adı , şifre
    user user , admin admin veya user admin oluyor.
    modemizin ip numarasını , marka ve modelini yazınca webde bulabilirsiniz.
  • ıp'yi adres cubuguna yazdığımda hiç bişey cıkmıyor
  • Yahu ne uğraşıyorsun Laptop kullanıyorsan modeminde eğer wireless var ise wireless ile modeme bağlan laptopdan sonra xp mi kullanıyorsun vista mı kullanıyorsun bilmiyorum ama Ağ Bağlantılarına gir ama önce ethernet kablosunun bir ucunu xbox a bir ucunu laptop a tak sonra dediğim gibi Bağlantılara gir wireless bağlantı ile kablolu ağ bağlantısı (ethernet) ikisini bir seç Bağlantıları köprüle de, bekle sonra xbox dan test xbox live connection yap olsun bitsin bea
  • wireles yok hocam kablolu modem
  • dizüstü pc nin internete sorunsuz baglandıgını varsayarsak
    modemin ip sinin 192.168.1.2 tarzında bi adres olması lazım.
    eger buldugun ip adresi dogru ise sorunsuz bi şekilde web saysafından modeme ulaşman lazım
    ( en azından kullanıcı adı ve parola ekranı cıkması lazım )
    eger ulaşamıyorsan ip yanlış olabilir , dizüstü pc nin modem kablolarında sorun olabilir veya telekom hattında sorun vardır.

xbox un ethernet kablosunda sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omersenel -- 31 Ağustos 2010; 16:35:27 >
  • hocam kafam çok karıştı.Biri diyor modemi değiştir biri diyor başka bişey yap çözemedim şunu bi türlü yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptor94hazer

hocam kafam çok karıştı.Biri diyor modemi değiştir biri diyor başka bişey yap çözemedim şunu bi türlü yav

Modeme reset at öncelikle. Bunu iki şekilde yapabilirsin.
    1_192.168.1.1 yada 192.168.1.2 bunlardan birini url çubuğuna yaz sonra modem ayarlarından reset at.
    2_Modemin arkasında küçük düğme var zaten üstünde reset yazıyordur. Ona 10-15 saniye basılı tut.

Yine de olmazsa konsolu başka bir modeme bağla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.