Şimdi Ara

Xbox Live Arcade Oyunları Hakkında Sohbet ve Tavsiye Konusu (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox 360'ın 1 ex oyunu, PS3'ün 3 ex oyununa bedel olduğunu söylemeden edemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

Xbox 360'ın 1 ex oyunu, PS3'ün 3 ex oyununa bedel olduğunu söylemeden edemeyeceğim.

Kurabiye canavarı : Gow+last of us + starhawk
  • Bu tartışmaların ne zaman sonu gelecek bilmiyorum. Boşuna tartışıyorsunuz arkadaşlar. Böyle davranmaya devam etmenizin kimseye faydası yok. Hatta zararı var.

Bir de şunu hatırlatmak istiyorum. Bir mesajı önce şikayet etmek, ille de şikayet edenin haklı olduğunu göstermez. Bazı arkadaşlar tartışma çıkarıyor, daha sonra kendisine gelen mesajları/cevapları teker teker şikayet ederek bir sonuca ulaşmaya çalışıyorlar. Böyle yapmanız size birşey kazandırmaz, aksine forumdan uzaklaştırılmanıza bile sebep olabilir. Lütfen şikayetlerinizi yaparken bunu da göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: md07tr

The Splatters çok zevkli tavsiye ederim.

http://marketplace.xbox.com/en-GB/Product/The-Splatters/66acd000-77fe-1000-9115-d802584111e1

Ben de çok beğenmiştim, güzel oyun
  • ben de oynadığım ve beğendiğim arcade listemi yazayım.

plants zombies
    limbo
    bastion
    castle crashers
    sine mora
    Alien Hominid HD
    BATTLE AND CHESS
    Catherine

DeathSmiles
    DeathSpank

Geometry Wars: Retro Evolved 2
    Insanely Twisted Shadow Planet
    Joe Danger Special Edition

ms splosion man
    OUTLAND
    Shadow Complex

spelunky

Swarm
    The Saboteur
    trials evolotion

shank
  • Arkadaşlar ben battlefield 1943 ve cs go alacağım. Haliyle m.point zımbırtısından almam gerekiyor. Amazondan alacağım fakat uk hesabında geçerli kod veriyorlar mı ben siteye baktım detaylı bilgi bulamadım. Birde siz bakın.

http://www.amazon.com/Xbox-LIVE-Microsoft-Points-Online/dp/B008J360HC
  • Amazon.com'dan alınan MSP kodu sadece US hesaplarda geçerlidir (MPS'lerde bölge ayrımı vardır. Xbox Live üyeliklerinde yoktur).

Amazon.co.uk'dan MSP kodu almaya bak veya aşağıdaki siteyi de ayrıca tavsiye ederim (devamlı kullanmaktayım verdiğim siteyi).

www.maximuscards.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Arkadaşlar ben battlefield 1943 ve cs go alacağım. Haliyle m.point zımbırtısından almam gerekiyor. Amazondan alacağım fakat uk hesabında geçerli kod veriyorlar mı ben siteye baktım detaylı bilgi bulamadım. Birde siz bakın.

Amerika da adresin yoksa kodları alamazsın alsan da us hesapta çalışan kodlar satılanlar.
    bu adresi tavsiye ederim
    forumda da üyedir satan arkadaş nuclear forum nicki
    http://www.gamekeystore.net/store/xbox-live-psn?page=2

• quote:

Orijinalden alıntı: Mbolat235

Arkadaşlar ben battlefield 1943 ve cs go alacağım. Haliyle m.point zımbırtısından almam gerekiyor. Amazondan alacağım fakat uk hesabında geçerli kod veriyorlar mı ben siteye baktım detaylı bilgi bulamadım. Birde siz bakın.

1943'te adam bulamazsın ama CS GO güzeldir oyuncusu vardır tavsiye ederim.
  • State of Decay'i öneriririm, harika bir oyun.
  • Tam aradigim konu , biraz canlanmaya ihtiyaci var .
  • State of decay hakkında yorum ve görüşlerini alabiliriz
  • quote:

State of decay hakkında yorum ve görüşlerini alabiliriz

Harika bir oyun. RPG ögeleri var örneğin savaştıkça yakın mesafe savaş yeteneğiniz gelişiyor, silahla savaştıkça shooting yeteneğiniz gelişiyor. Zamanla karakteriniz yoruluyor ya da yaralanınca maksimum canı azalıyor, başka biriyle değişmesi gerekiyor, o sırada dinleniyor. Sandıkta puan sistemi var koyduğunuz eşyaların puanı kadar eşya alabiliyorsunuz ortak sandıktan, malzeme getirince de puan kazanıyorsunuz. Oyunda binanızı güçlendirebiliyorsunuz, puanlarınızla çeşitli şeyler yapabiliyorsunuz örneğin 10 puana envanteriniz doluysa malzemeleri almak için birilerini çağırabiliyorsunuz. Oyunda arabalar var, şu ana kadar kamyonet, küçük bir araba, spor araba vs. buldum. Şu ana kadar ölmedim ama duyduğuma göre ölünce karakteriniz yok oluyor, bir kere ölüyordum ölmek üzereyken tuşuna hızlı basarak kurtuluyorsunuz. Oyunda enerji sistemi var, bir süre savaşınca, koştukça vs. yoruluyorsunuz dediğim gibi dinlenmeniz gerekiyor, bazı şeyler yiyerek de biraz enerji kazanabiliyorsunuz. Ses sistemi var örneğin bir yeri ararken yavaş arıyorsunuz ama hızlı ararsanız ses çıkarıyorsunuz, zombileri çekebiliyorsunuz. Silahlar vs. ses yapıyor. Pencereleri barikatlayabiliyorsunuz, arabalar hasar alabiliyor, patlıyor dikkatli olun

• Inceleme icin saol bu konunun devamli olmasini bende istedim ama pek desteklenmedi.
    Dedigine gore oyun cok saglam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Inceleme icin saol bu konunun devamli olmasini bende istedim ama pek desteklenmedi.
    Dedigine gore oyun cok saglam.

Hocam oyunu bitirdim, ana görevler pek uzun değil, çoğunlukla az ana görev yapıyordum ama son görevler gelince gaza geldim, hızlıca bitti oyunun sonunda zaten müthiş silahlar buluyorsunuz, oyunu bittikten sonra son görevden önce kaydettiğinden dolayı istediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz.
  • arkadaşlar birine paypaldan para atsam 400 ms point kodu yollayabilirmi bana acaba ?
  • State Of Decay yılın arcade süprizlerinden birisi kesinlikle. Oyunda MP veya Coop olsa zaten tadından yenmez.. Saatlerdir oynuyorum, ben de pek ana görev yapmadım. Paso yan görev ve loot peşinde dolaşıyorum. Tavsiye ederim, ah birde multi gelse..
  • Şu an oynadığım oyunu bitirip State of Decay'e başlamak istiyorum.
    Geçen hafta satın aldım ama daha nasip olmadı.

1 ay felan idare eder beni diye düşünüyorum.
    Ondan sonra oynanması gereken bir dünya oyun var daha önümde.
  • Call of juarez : gunslinger...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.