Şimdi Ara

Xbox LCD TV Input Lag Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox aldım. 70 ekran tüplü televizyonum var görüntü pek güzel değil özellikle yazılar okunmuyor bu yüzden lcd tv almayı düşünüyorum. ama lcd tvlerde input lag diye bi problem varmış. acaba siz hangi model tvde oyun oynuyorsunuz. önerebileceğiniz bir tv varmıdır?

• İnput Lag icin Panasonic 37E30E tavsiye ederim, cok iyi degerlere sahip.. Genel olarak Samsung ve Lg'den uzak durulmali bu konuda. Tavsiye ettigim modelden sonra Sony ve Toshiba modellerini incelemelisiniz..

χвσχLινє & ρѕη | wN6hstR

Eksiğiz varsa alın, fazlanız varsa dağıtın..
  • Samsung konusunda garanti verebilirim. Input lag konusunda kullandığım 4 Samsung modeli de sıkıntı yaşatmadı. Sony'lerin de en yeni nesillerinde böyle bir problem olduğunu duymadım. Şu ana kadar bu sorunun ciddi olarak rahatsız ettiğini sadece LG'nin bir modelinde duymuştum. Hangi model olduğunu unuttum. Eski bir modeldi ama yenilerinde böyle bir sorun olmadığı söyleniyordu. Yani şu pasif 3D'li olan modellerde ve o modellerle aynı yılda çıkan diğer modellerde böyle bir sorun yokmuş.

Şahsen ben Samsung D serisinden bir model tavsiye ederim. Para durumuna göre 6xxx'lerden birisi seçilebilir. Ardından Sony ve Toshiba seçenekleri değerlendirilmelidir.

Bir de her zaman söylerim, böyle konularda genelde insanlar kendi kullandıkları TV'leri yüceltmeyi severler. İşin kötüsü, bunu yaparlarken diğer markaları da yerin dibine sokmaya çalışırlar. Bir çeşit fanatizm yani. Bu yüzden bu tür konularda bilgiyi tek bir kaynaktan almayın. Yerli ve yabancı forumları dolaşın, TV'lerin Youtube'daki video incelemelerini izleyin, büyük teknoloji marketlerde gidip kendiniz test edin. En sağlam sonuca bu şekilde ulaşabilirsiniz.

• bu soruyu tv bölümünde sorman lazım eğer albani hoca sana cevap verirse diyeceği tek şey oyun için düşünüyorsan toshiba çünkü tosh ya çok hızlıdır yada hızlıdır diyecektir
    Philips ve Ps3 görüntü sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.