Bildirim
xbox için monitör tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
şu an LCD ekran vga çıkışlı monitör var pcde kullandığım ama hopörlör bağlıyamadıgım için almak istiyorum yeni aldım konsolu acemisiyim yardımcı olursanız memnun olurum, daha hddye oyun atmayı öğrenmem lazım :) -
106 ekran'dan küçük alma derim ben. 200Hz yerterli.Plazma değilde led almanı öneririm.Plazmalar, fazla elektrik harcıyo diye biliyorum. -
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-50pn6500-50pn6500--full-hd-127-cm-plazma-,-600-hz,usb-x1,-2xhdmi,/productdetails.aspx?I_ID=65414
vatanda şu monitörü görmüştüm görüntü kaliteside gayet iyi tatmin etmişti, akşamdan akşama en fazla 5 saat oynarım elektirik 5 lira fazla gelse sıkıntı olmaz dıye düşünüyorum
bide sanırım yeni nesil plazmaların görüntü kalitesi daha iyimiş ledden sanırım ? -
Tavsiyede buluncak kimse varmı ? -
-
2.ci resimdeki sen kutunun içinden çıktı onla bağlıyabiliyormuyum kolonları Creative 5+1 vardı uyar mı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ltfen bi tavsiyede bulunun yarın almaya gidicem elektirik tüketimi önemli değil görüntü kalitesi iyi ve hareketli sahnelerde ekran canımı sıkmasın yeter
Öncelikle led mi plazmamı, en aşağı 200hz mı olmalı tepkime suresı kaç olmalı 1500tlye kadar bütçe var ekran boyutuda 106 veya 127 olabilir ?
ekleme; yukardaki linkte olan lg plazma için soyle bı yazı gordum
(600 Hz ile hareket karmaşıklığını ortadan kaldırır ve Oyun keyfini yaşamak için oyun konsollarında daha etkili görüntü sağlarsınız)
Xbox için iyimidir yoksa çok büyük gelirde çözünürlük kötümü olur ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Blade -- 23 Mayıs 2013; 19:35:17 > -
Tavsiye verebilecek yok herhalde neyse kalın sağlıcakla -
bende o vga adaptoru ile kullanıyom lag falan oldugu yok ama goruntu kalitesi biraz dusuk oda benim monitorden kaynaklanıyor olsa gerek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X