Şimdi Ara

XBOX için Chatpad(Klavye) Tavsiyem :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mâlumunuz, yeni dashboard güncellemesi ile klavyeye biraz daha ihtiyâcımız olacak gibi(Internet Explorer,...vb.)

"BuyInCoins" sitesinden 14 gün evvel sipariş verdiğim klavye, bugün elime ulaştı. Oldukça ergonomik ve kullanışlı. Zamandan tasarruf için birebir. USB'den klavye bağlamakta ısrar eden arkadaşlara bir şey diyemem.

Resimler :

"BuyInCoins", oldukça güvenilir bir site. Paypal sistemi ile alışveriş yapıyorsunuz. 1,90$ karşılığında tâkipli kargo seçeneği ile satın alabiliyorsunuz. Tâkipsiz kargo ile satın almak isterseniz, ücret ödemiyorsunuz.

14 Ağustos günü sipârişimi verdiğim ürün, bugün elime ulaştı. Sitede yazılanlara göre de, 14-21 gün bekleme süresi var. Verilen tâkip kodunu bir türlü "China Post" veya "Hong Kong Post" sitelerinden tâkip edemedim. Bu yüzden sürekli PTT'nin sitesinden tâkip kodunu sorguluyordum.

Ürünün fiyatı : 12,76$

Tâkipli kargo dâhil ücreti : 14,66$

Satın alma adresi :
    http://www.buyincoins.com/new_en/details/controller-messenger-keyboard-chatpad-for-xbox-360-new-product-3794.html

Oldukça kullanışlı, kesinlikle tavsiye ediyorum. Sorularınız varsa veya yardıma ihtiyâcınız olursa, yardımcı olabilirim.

Teşekkürler. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 28 Ağustos 2012; 19:42:24 >

• bencede bi chatpad şart oldu :)
  • kaç tl ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon_TR

kaç tl ediyor

1 ABD Doları = 1,80539959 Türk Lirasl dersek

27 tl civarı...
  • Fiyatta çok iyiymiş, almak lazım.
  • Düşünüyordum ne zamandır ama elimiz alıştı artık
  • explorer için lazım doğru eskiden olsa gereksiz derdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop için Game Pad Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eger ipad yada baska bir tabletiniz varsa klavyeye hic gerek kalmayacak. Smartglass teknolojisi biraz daha gelisince tabletlerden konsola direkt yazabilecegiz. O yuzden acele etmeyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu ürün orjinami ya fiyat baya ucuz geldide :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkaya12

hocam bu ürün orjinami ya fiyat baya ucuz geldide :)))

Tabii ki de yan sanayi. Buyincoins, dealextreme tarzı Çin sitelerinde ki ürünlerin %90'ından fazlası yan sanayidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Tabii ki de yan sanayi. Buyincoins, dealextreme tarzı Çin sitelerinde ki ürünlerin %90'ından fazlası yan sanayidir.

tmm hocam sağol öğrendiğim iyi oldu ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

tmm hocam sağol öğrendiğim iyi oldu ...

Rica ederim. Bu tarz sitelerden alış veriş yapmadan önce daha önce alan kişilerin yorumlarını takip etmek gerek. Yoksa resimde çok güzel gözüken bir ürün beklediğinizden küçük veya çok daha kalitesiz gelebilir.

• Orijinal chatpad yanında kulaklık ile Shopto'da 20 pound,Tronix'de 30 dolar.
    Bu ürünün orijinalden çok farklı olmadığını düşünürsek 12 dolar gerçekten ucuzmuş.Tek sıkıntı her Çin sitesinde olduğu gibi kargonun çok geç gelmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 30 Ağustos 2012; 11:28:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.