Şimdi Ara

Xbox Hakkında Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oğlum için bir oyun konsolu düşünüyorum,ps3 ve xbox arasında uzun düşünmemden sonra xbox almaya karar verdim ama bu cihaz hakkında fazla bilgim yok.Birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.

1) Arcade modelimi yoksa elite modelinimi almalıyım.Bu iki model arasındaki tek fark hdd midir.? Her iki modeldede hdmı girişi mevcutmu.?

2) Konsolu Sony 32ex301 modeli lcd televizyonda kullanacağım,görüntü kalitesinde problem yaşarmıyım.?

3) Ürünü aldıktan sonra kopya oyunlar için bir işlem gerekiyormu,gerekiyorsa bu nerde yaptırılır ve yapıldığında garantisini etkilermi.?

3) Büyük mağazalarda sadece elite modeli mevcut,en uygun satan yerde gold bilgisayar sanırım.Daha uygun satan yer varmı.?

• -elite'in içinden hdmi vs gibi kablolar çıkarken arcade'de çıkmıyor. sadece bu ve hdd farkı var. siyah olmasını saymıyorum tabiki :)
    -aletin donanımında bir aksaklık olmadığı sürece neden bir problem yaşayabilirsiniz ki
    -evet fw işlemi gerekiyor ve ürün garantiden çıkıyor
    -istanbulda olmadığım için pek bilmiyorum ama fiyatlar çok değişkenlik gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 13 Haziran 2010; 0:15:53 >
  • hocam zaten fw li oynayacaksan garantili alma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iscanthere

hocam zaten fw li oynayacaksan garantili alma.

+1
  • Mesajının içeriğine bakarsak cihazda "kopya" oyun oynayacaksınız. Bu durumdada cihazı büyük mağazalar (Gold, Electroworld) gibi mağazalardan almana hiç gerek yok çünkü cihaza fw attırdığın zaman "garanti" iptal olacak. Profilinize baktım İstanbul'da oturuyorsunuz. Kahraman Elektronik var herkes çok övüyor ve bildiğim kadarıyla cihazlarını kendi dükkan garantileri ile satıyorlar tabi fw bu duruma dahil. Hem daha ucuza alırsınız hemde fw'li olmasına rağmen cihazınızın garantisi olur.

Elite alırsanız elinizde HDD olur ve bu sayede oyunları HDD'ye atarak oynayabilirsiniz. Bunun en büyük faydası bu sayede lensin ömrü ciddi anlamda uzuyor. Her iki modeldede HDMI girişi mevcuttur.

Televizyonla ilgilide herhangi bir sorun yaşamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 13 Haziran 2010; 1:07:16 >

• 1 - Arcade ile Elit arasında tek fark HDD ama gerçekten hem makinenin ömrünü hemde ses cıkarmamasını düşünüyorsanız HDD li alın yada arcade alın hdd sonradan taktırın size kalmış

2-görüntüde sorun yaşamazsın ben 22 inç lcd monitörde vga ile kullanıyorm bravia da da kullandım no problemo

3- Kopya oyun için hacklemek lazım dolayısıyla GOLD VATAN vb yerlerden alınan garantili makineler korsan oynatmıyor bu işlemi yapınca da GARANTİ DIŞI kalır.

4- Ürün Microsoft Türkiye tarafından ülkemizde desteklenmediğinden benimde alış veriş yaptıgım forumda fateeh nickli bir arkadaş var ARCADE yeni versiyon Jasper ları

1 yıl dükkan garantili ki 3k gördügünde hemen yenisiyle değiştirmek kaydıyla satıyor. Arcade 440 ytl Elite in fiyatını da bilmiyorm 2.el bölümünden bakarsınız. Forumn coguna makine satmıştır.
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler,bugün gidip elite modelinden aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TnReFe

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler,bugün gidip elite modelinden aldım.

hayırlı olsun güle güle kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.