Şimdi Ara

Xbox Gamepass 3 Yıllık 585 TL Koşun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
36
Favori
64.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 20 Ocak 2023; 18:17:25 >

• Hikayeli oyunları sizin için listeledim.Daha vardırda gözüme çarpanları sayfanın başından sonuna kadar tek tek bakıp yazdım.Bunlara internetten göz atıp karar verebilirsiniz.Hızlı oliyim diye aralarda hikayesi zayıf veya olmayan oyunları koymuş olabilirim kusuruma bakmayın.

- A memoir blue

- A Plague Tale: Requiem

- A Way Out

- Alice: Madness Returns (EA ile birleştireceksiniz ücretsiz)

- Alien: Isolation

- Amnesia: Collection

- Amnesia: Rebirth

- As Dusk Falls

- Assassin's Creed Origins

- Beacon Pines

- Broken Age

- Chorus

- Coffee Talk

- Crysis serisi (EA)

- Dead Space serisi (EA)

- Death Stranding

- Deathloop

- Death's Door

- Dishonered serisi

- Destroy All Humans

- Eville

- Fallout serisi

- Expeditions Rome

- Farcry 5

- Far

- Fe (EA)

- Garden story

- Gears serisi (PC içinde çıkanlar sadece)

- Genesis Noir

- Ghost Song

- Ghost Lore

- Gorogoa (4 gün sonra kaldırılıyor)

- Grim Fandango

- Halo serisi

- Hellblade

- Hello Neighbor 2

- Her Story

- Hitman Trilogy

- High on Life (Yeni)

- Hallow Knight

- İmmortality

- İnside

- İt's take two

- Just Cause 4

- Lapin

- Life in Strange

- Lost in Random

- Mirrors Edge serisi (EA)

- NFS MW 2012 sonrası (EA)

- Omori

- Ori

- Outher wilds (4 gün sonra kaldırılıyor)

- Prey

- Scorn

- Rage 2

- Road 96

- Soma

- Sniper Elite 5

- Telling lies

- The Evil Withing serisi

- The Long Dark

- The Saboteur

- The Walking Dead serisi

- This War of Fine

- Yakuza serisi

- Trek to Yom

- Unravel

- Wasteland serisi

- Watch Dogs 2

- The Happy Few

- Wolfenstein serisi

Bir noktadan sonra debit kart 3d soruyor. Microsoftta da 3d ile ödeme seçeneği yok. Buna engel olmak için birden fazla debit kart kullanabilirsiniz. Ama en mantıklısı sanal kart çünkü sanal kartlarda 3d kontrolü yoktur, istediğiniz kadar arka arkaya alabilirsin.

Şu an uzatma veya yenileme ekranında teklifin süresi 19 gün sonra dolacak yazıyor. 19 gün sonra zam geleceği resmen duyurulmuş değil ama bu hizmetin ülkemize geldiğinden beri hiç zamlanmadığını ve geldiğinde doların 6 tl olduğunu düşününce zam ihtimali çok yüksek.

Mevcut koşullarda en fazla 36 ay alınabiliyor ve bu da en uygun 1365 TL'ye alınabiliyor.

Bunun için live gold alıp sonra ultimate alarak çevirme metodunu kullanıyoruz. Ancak ilk seferde bunu 36 aylık çeviriyorken artık maalesef en fazla 13 ay live golda sahip olabiliyoruz. 4 kez 3 aylık aldıktan sonra 3 aylık alamıyorsunuz ama bir kez 1 aylık live gold alabiliyorsunuz. yani 330 liraya 13 aylık live gold aldık. Şimdi gamepass ultimate almamız gerekiyor. 45 tl'ye 1 aylık gamepass ultimate aldığımızda trenin tamamını gamepass ultimate'e çeviriyoruz. Böylece 14 aylık gpu'nuz oluyor. 375 tl verip 14 aylık gpu alabiliyorsunuz. Bu noktaya kadar yaptığınız alışverişlerin tamamında, her bir alım sonrası üyeliği yönet'e tıklayıp yinelenen ödemeyi kapat(otomatik ödemeyi kapat) seçeneğini seçmeniz gerekiyor. Yoksa tren yaptırmaz sistem. (Bu seçeneğin altında üyeliği iptal et var. Aman diyim sakın ona basmayın.)

Buradan sonrası manuel olarak istediğiniz kadar gamepass ultimate tek tek eklemekten ibaret. İsteyen 14 ay alıp durabilir. Ama seneye bu hizmetin daha ucuz olmayacağı kesin olduğu için biz durmuyoruz. 14 ayın üstüne 22 kez daha gpu alabiliyorsunuz. yani toplamda 13 ay livegold, 23 ay gpu almış oluyorsunuz, bu tren size 1365 TL'ye mal oluyor.

Livegold(4x3 ay)+livegold(1x1ay) + ultimate(23x1ay) = 1365 TL

Şu anda çıkan bir AAA oyun fiyatı 70 USD. Bu fiyatın TL karşılığı olan paradan daha az bir fiyata 3 sene bu hizmeti alma şansınız varken bence kaçırmayın. Seneye bu paraya 1 kg et alamayacağız muhtemelen.

Detaylar için aşağıda bulunan linkteki ana konuya bakabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-game-pass-ana-konu-gerekli-tum-bilgiler-ilk-mesajda--136257743

• Daha 1 hafta olmadı 36 ay üyelik alalı. Süper fırsat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı dokuz yüz küsür ödedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle alınıyordu zaten uzun zamandır ben mi birşey kaçırdım alınmıyor muydu ki

Edit i: hatta hediye olarak al diyince 12 ay çıkıyordu diye hatırlıyorum. 10. 2024 benim bitiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 26 Aralık 2022; 21:40:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tsmsk kullanıcısına yanıt
    Bende öyle ödedim ama üzülmeyin.Çünkü diğerlerinden daha önce oyunları oynadınız ve mağazadan kaldırılan oyunlarıda hesap edin.Şimdi yeni alacak kişiler o oyunları bulamıycaklar.Sizler zarar etmediniz.Zaten pahalanacak yakında.Şimdikiler içinde güzel fırsat topluluğumuz artsın birbirimize destek olalım.Bizler paylaşımcı xbox oyuncularıyız.Herkes faydalansın.Xboxcı olmak bunu gerektirir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt
    Alınmıyordu.Microsoft en fazla 3 aya kadar izin veriyordu.Yani 3 aylıktan 12 adet alınıp 36 ay yapabiliyorduk.Ee.. haliyle de pahalıya geliyordu.

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt
    Hediye olarak al seçeneğiyle aldığımı hatırlıyorum en son. Bu kadar seçip seçip iptal etmeye gerek yok eğer halen hediye olarak 12 veriyorsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam 1 hafta oldu birşey oynamadım daha :)

• Bu pcde geçen birşeymi? Gamepass olayı

• tsmsk kullanıcısına yanıt
    Ben sana oyun öneririm hocam.Hatta ekle beni beraber oynarız.Gamepass sayesinde uzun süredir hissetmediğim oyun zevkinin tadını almaya başladım.Sanki eski günlerime dönmüş gibiyim.Hani artık oyun zevk vermiyor kısmını aştım.Ne oynasam diye bir sürü seçenek oluyor.

• daquied kullanıcısına yanıt
    Vermiyor hocam.

• Mariano3 kullanıcısına yanıt

Evet, ultimate ile pc erişimi de oluyor.

Alasım var aslında ama oyunlar çok zamanımı alır diye riske atmak istemiyorum.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mariano3 kullanıcısına yanıt
    Hayır xboxtada oynayabilirsin.

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Aman hocam yaş geçiyor ilerde hiç istemezsin.Oyna gitsin hayatın zevkini yaşa.Bak bu gazıda vermem kimseye.

Orası öyle de sektör değişikliği yapıyorum şuan, min 7-8 ay oraya odaklanıp kendimi geliştirmem lazım ondan dolayı Yine de sağılasın

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    Umarım başarılı olursun hocam.

Çok teşekkürler
    Satın alırsam yazarım konuya

• Uğraştırdı ama Edge browser ile sonunda alabildim. teşekkürler.

• tosla.com
    Tosla Kart ile Epic, Playstation, Steam, Xbox, yurt içi ve yurt dışı oyun kodu* ödemelerinde %15 Tosback! - Tosla
    https://tosla.com/kampanyalar/tosla-kart-ile-epic-playstation-steam-xbox-yurt-ici-ve-yurt-disi-oyun-kodu-odemelerinde-15-tosback-aralik

Ultimate yükseltmesini tosla ile ödeyin.(MH'ye soruldu teyit edildi.)

paycell
    Paycell Kart’tan Tek Seferde 100 TL ve üzeri Oyun Harcamasına 20 TL Hediye! - Paycell
    https://paycell.com.tr/kampanyalar/paycell-karttan-oyun-harcamasina-hediye

180tlik ödemeleri paycell ile öderseniz 20tl gelir kart başına,3 farklı paycell kart olması gerekli.(Teyit edemedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 27 Aralık 2022; 1:22:52 >

Ben bi back 4 blood oynuyorum. Aslında oğlanın Xbox için aldım. Yoksa pek oyun merakım yok. Kullanıcı adım nick ile aynı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.