Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (941. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.812
Cevap
788
Favori
1.308.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
135 oy
Sayfa: önceki 1...470...938939940941
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce konuşuldu mu göremedim ama vatanda satılan “3 aylık PC gamespass” alan oldu mu. Fiyatı uygun geldi ama son dönemdeki değişiklikleri takip edemedim, özellikle pc için olanı almak istiyordum.

www.vatanbilgisayar.com
    MICROSOFT XBOX PC GAME PASS ( 3 AY ) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-pc-game-pass-3-ay.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witcher_king -- 3 Ağustos 2026; 11:55:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultimate bitti +1 ay daha ödedim. Sadece bf1 oynadığım için bf1 ultimate özel indirime girdi satın aldım. Şimdi 3 aylık essential aldım 709 liraya. Senede 6000 küsür lira verilmez. Böyle devam ne yapalım.

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    merhaba bir süre önce bu fiyat bana da uygun geldiği için vatan’ı arayıp hangi mağazalarda satıldığını sormuştum ve bana artık hiçbir mağazalarında satılmadığını söylemişlerdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt

ne kadarmış ki fiyatı da yazmıyor?

429 tl

Anladım teşekkürler hocam

Hiçbir yerde satışı kalmamış, bulunduğunuz yerde mağazası varsa stoklarda görünen alın, 1 ay pc fiyatına 3 ay eder. Benim bulunduğum şehirdeki mağazalarda kalmamış.

Bende baktım şimdi, kalmamış malesef. Bilgi için teşekkür ederim.

Hayır kardeşim. Bu birebir dönüştürme olayı çok uzun zaman önce kalktı. Microsoft'un resmi sitesinde senin yapacağın işlem ile ilgili resmi açıklama şu şekilde aynen kopyala yapıştır yapıyorum. Yanlış anlamadıysam 5 Aylık Gamepass Ultimate'ye dönüştürecek üyeliğini. Hesabını sen tekrardan yapabilirsin açıklamaya göre.

XBOX Game Pass Essential dönüştürme yüzdesi: Kalan sürenizin %45'i XBOX Game Pass Ultimate zamanına dönüştürülür ve sonraki tam güne yuvarlanacaktır. Örneğin, XBOX Game Pass Essential kalan 90 gün, 40 günlük XBOX Game Pass Ultimate süresine dönüştürülür.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.