Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.084
Cevap
807
Favori
1.231.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Microsoft bu kafada giderse yeni nesilde de xbox dan devam edeceğim çok büyük ihtimalle güzel işler yapıyorlar yalan yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japon çöplerini getirmeyin kardeşim bu konsola cihazdan soğudum yeminle. Xbox da ne işi var Final Fantasy ve Yakuza nın? En sevmediğim iki seriden biri zaten moralim bozuldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Japon çöplerini getirmeyin kardeşim bu konsola cihazdan soğudum yeminle. Xbox da ne işi var Final Fantasy ve Yakuza nın? En sevmediğim iki seriden biri zaten moralim bozuldu.
    Hocam tam bende yazacaktım bunları resmen çöplerle dolcak gamepass umarım bunların dısında farklı oyunlarda verirler. İçlerinden düzgün sayabilceğimiz The Witcher 3: Wild Hunt, Rage 2 (Belki),
    Darksiders III, bu 3 oyundan 2 sinide çoğu oyuncu oynamıstır zaten. Ciddi anlamda neyi var abartılıyor gamepass çoştu falan diye. Daha önceki yada ilk bu sistem çıktıgındakı oyunlar daha kaliteliydi.
  • Xbox yine beni sinir etti dandik oyunları gamepass eklediği yetmedi tamamen çizgi film tarzı yeni anormal oyunlar duyurdu..Yahu bitane days gone gibi oyun bile yapamadılar şaka gibi ya sırf Forza aşkımdan dolayıda bırakamıyorum şu konsolu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final fantasy lerin hayranları çoktur. Siz sevmeyebilirsiniz normaldir. Yakuzalarında aynı zamanda hayranları çoktur. Japon oyunlarının da gamepass de yeri olması lazım bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. kullanıcısına yanıt
    inXile ve Obsidian bence asıl projelerini yeni konsola saklıyor.
    Bunlar boş geçmesin diye yaptıkları oyunlar..
    En azından ben öyle umuyorum.
    Umarım öyledir.
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt
    O Japon çöpü dediğin oyunların ciddi bir kitlesi var.
    Herkese hitap etmek zorundalar.
    Ayrıca, oyunları çıktığı gibi oynamayan/oynayamayan da çok oyuncu var.
    AAA oyunları ilk çıktığı gün tüketen hardcore oyuncu grubuna göre değil gamepass.
    Ama benim için bir nimet.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gyulanemeth

    Nereden çıkardınız oyunun konsola ya da konsol gamepass'e gelmeyeceğini? İnternet sitesinde hem konsola geleceği hem de gamepass oyunu olacağı yazıyor.

    https://www.xbox.com/tr-TR/games/microsoft-flight-simulator

    Zaten play anywhere oyunu bu, birine ekleyip diğerine eklememeleri teknik olarak mümkün değil. Gamepass Ultimate olmasa bile Gears 5 gibi birinde sahip olsanız ikisinde de oynarsınız.

    Alıntıları Göster
    Bir gariplik var çünkü duyurularda. Konsola gelecek haberlerini ben de duydum fakat şimdi durduk yere gamepass pc deyip geçtiler. Oyunun hiç bir fragmanında da platform belirtildiğini hatırlamıyorum. Xbox yazısıyla başlıyor fakat Xbox artık ms in oyun kanadını belirtiyor.
    Umarım ben yanlış anlıyorumdur. Bende bunu açacak bi pc yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass yine bi ton oyunu ekledi kutuphaneye.GWG la gelen oyunlarin degeriyle xboxone neredeyse bedavaya gelmisti,simdi de gamepass sayesinde onex e upgrade etmeninin maliyeti neredeyse bedava gelmis oldu.Gamepass benim icin oyun dunyasina son yillarda gelmis en guzel sey.Oyunlara abuk sabuk fais paralar odemekten kurtulduk.

    Rage 2 yi gamepasse gelecegini tahmin ettigim icin almamistim. Firsat bulur bulmaz indirip baslayacagim.FF lerin ve Yakuzanin gelmesi de ayri guzel oldu.Yakuza Kiwamileri zaten alacaktim .

    Guzel kutuphanendeki oyunlari xbox harddiskime,yuklemisim kopamiyorum,gamepassim,sevdigim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar bi sorum olacak,

    yeni xbox aldım, elimde 2 aylık kodlar var, game pass kodunu şimdi kullanmaya başlasam black friday indiriminde alacağım -örneğin 1 yıllık- game pass üyeliği elimdeki sürenin üzerine mi eklenir?
  • Arkadaşlar o kadar çöp çöp diyorsunuz da bunları söylerken sisteme verdiğiniz ücreti unutuyorsunuz sanırım, gold live ile gamepass ultimate e çevirdiğimizde neredeyse bedavaya gelen, her ay kütüphanesi güncellenen ve aylık 1-2 dolar gibi fiyatlardan bahsediyoruz. Fiyat/performans olarak bu sistemden daha iyi diyebileceğiniz ya da kıyaslayabileceğiniz bir uygulama da yok haksızlık ettiğinizi düşünüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • east10 kullanıcısına yanıt
    Evet ultimate üyeliğe çevirmediğiniz sürece üzerine eklenir, sonrasında gamepass değil de live gold alıp en son gamepass ultimate 3 aylık 5,90 tl ye alıp tamamını gamepass ultimate olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypnosis.

    Microsoft bu kafada giderse yeni nesilde de xbox dan devam edeceğim çok büyük ihtimalle güzel işler yapıyorlar yalan yok
    Güzel iş ne hocam
    Nesil bitmiş 5 6 senelik oyunları sırf reklam uğruna 1 dolardan vermesi mi güzel iş yapmayın
    Yerden yere vurulan Ryse ms in yaptığı en iyi oyun olabilir bu konsolda
    Bende xbox aldım gamepass kullanıyorum ama böyle giderse sony silip süpürecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler
  • Hocam sabahtan akşama kadar oyun oynayamıyorum, günde 2 saat kadar oyuna ayıracak vaktim oluyor. İndirimde 100 liralara bile oyun almak bana göre değil çok nadiren oyun satın alırım, ama gamepass bana senelik kardeşlikle 90 liraya oynayamadığım bir dünya oyunu sunuyor. Tabii ki benim için güzel iş olacak neresi kötü iş :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba az önce pc için 3 aylık ultimate pass aldım 5.90 ₺'ye. Kardeşilik olayı varmış baktım fakat bulamadım.

    Kardeşliği nasıl yapabiliyoruz?. kardeşlik yaptıktan sonra aynı anda Gears 5 coop oynamak istesek, oynayabiliyor muyuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TncyKrmn

    Arkadaşlar merhaba az önce pc için 3 aylık ultimate pass aldım 5.90 ₺'ye. Kardeşilik olayı varmış baktım fakat bulamadım.

    Kardeşliği nasıl yapabiliyoruz?. kardeşlik yaptıktan sonra aynı anda Gears 5 coop oynamak istesek, oynayabiliyor muyuz?
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim merak ettiğim farklı birşey var 2020 de eklenecek diye bahsettikleri oyunlar dışında bkrsey eklenmeyecekmi
    yani gelecek yılın oyunlarinin tamamini mi duyurdular

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NusretSamanci kullanıcısına yanıt
    Hayır bunlar sadece gelmesi kesinleşen oyunlar, bunlar dışında da yeni anlaşmalar yapılıp farklı oyunlar mutlaka eklenecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    sağol dostum 15 ay yapayim öyleyse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.