iyi günler Crunchyroll dan premıum aldım gamepass key verdide son kullanma tarihinde kullanmak istiyorum. " After November 30, 2021 (11:59pm PST), users will no longer be able to claim this code." Türkiye tarihi ve saati ile hangi gün ve hangi saate kadar kullanılabiliyor bu kod tam olarak bilen varmı acaba ? conventarlar kullandımda hepsi farklı sonuclar verdı . Bazı siteler 1 Aralık 2021 Çarşamba saat sabah 7 diğerleri saat 8-9-10 olarak çevirdi net bilgi olan varsa paylaşabilirmi acaba ? yoksa garanti olsun diye kasım 30 unda mı kullanmak mantıklı olur bilemedim . |
GAME PASS [ANA KONU] (462. sayfa)

-
-
Selam dostlar X Box için aylık abonelik almıştım biten ilk ayın sonunda dün sanal karttan 29 tl çekmeye çalışmış bu durumda bunu iptal edip kendi mailime hediye olarak kod göndererek 6 -12 ay vs abonelik almak istiyorum. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bunu nasıl iptal edip kodu gireceğim ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az sabır 2 haftaya Forza Horizon 5 geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu arada, cruncy den alınan kodu daha önce yabancı bir siteden alıp kullandığım gamepass 14 günlük kod tanımlamış hesabıma uygulayabildim. Sanırım normal gamepass üyeliği olmadığı için sıkıntı olmadı. Benzer hesabı olanlar varsa diye bilgiyi paylaşayım dedim.
-
Arkadaşlar Pc'ye format attım D diskinde Gamepass oyunları var. D diskini gösterip oyunları tekrardan oynamak istiyorum fakat. Oyunları yeniden indirmeye başlıyor. Steam ya da Uplay gibi yüklü oyunları doğrulatamıyor muyuz?
-
aylık abone yenilemeyi iptal edeceksiniz Microsoft hesabınızdan. Basit zaten iptal etmek bulursunuz Pc den hesabınıza girince
-
Gamepass ile TwD serisine basladim, 1. ve 2. sezonu bitirdim ve 3.sezona başlayacağım fakat cok ilginctir ki final sezonu yok gamepasste :/
Twd evrenini sevenlere tavsiye ederim, fena sarıyor ilerledikce.
3 ve 4. oyunları oynadiktan sonra sizinle bi sohbet edelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 21 Ekim 2021; 22:19:12 > -
4.ten sonra michonne a baslayacagim hocam ondan sonra goruselim :)
Konuya biraz göz gezdirdim ama cevap bulamadım, elimde cruncyrol'un verdiği 3 aylık kod var. Yeni hesap açıp 12 aylık gold live + ultimate satın almayı planlıyorum (ilk mesajda bahsedilen olay) crunchyroll kodunu bu hesapta kullanıp 3 aylık aboneliği başlattıktan sonra 12 aylık gold live + ultimate satın alırsam 16 ay ultimate üyeliğim mi olur yoksa 3 aylık bedava abonelik yanar mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 21 Ekim 2021; 23:34:16 > -
AoE’nin yalnızca PC olması yakışmadı.
Oyun senin konsol senin, neden ayrımcılık yaparsın ki eyyy microsoft
Çünkü sadece PC'ye çıkıyor hocam
-
-
Onu gördüğüm için yazdım zaten, pc sahibiyim fakat oyun oynamak için konsol tercih ediyorum.
yani oyun stüdyosu ms’in, konsol da MS’in neden çıkarmaz anlamıyorum, frostpunk, cities Skylines gibi güzel örnekler var konsolda.
mecbur pc de oynayacağız
AoE konsolda oynanmaz yav
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım tosla var ama indirim oranı ve miktarı az idi diye hatırlıyorum.Detaylarına bakınız.Zaten dünyanın en ucuz gpu ini kullanıyoruz ayrıca kardeşlikte işin cabası ama yinede belki işinizi görür diye yazdım
-
Vallahi ne yalan söyliyeyim ben bu dolar kurunda yakın dönemde bir zam olabilir diye de düşünmüyor değilim. Bu dönemde durumu olan 3 yıllık yapsın ultimate e çevirip arkasına bakmasın derim.quote:
Orijinalden alıntı: pharm4vitaSanırım tosla var ama indirim oranı ve miktarı az idi diye hatırlıyorum.Detaylarına bakınız.Zaten dünyanın en ucuz gpu ini kullanıyoruz ayrıca kardeşlikte işin cabası ama yinede belki işinizi görür diye yazdım
Daha önceden ultimate olup üyeliği bitmiş hesapla, gold live artı ultimate kampanyası yapabilir miyiz? Yoksa yeni maille hesap mı açmamız lazım?
6 aylık veya yıllık gold live kalktı mı?xbox sitesinde gözükmüyor
-
yapabilirsiniz hesap açmanıza gerek yok yıllık goldun resmi satısı yok hepsiburada gibi sitelerden temin edebilirsiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X