Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (110. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.083
Cevap
807
Favori
1.231.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Gold a gelen Tekken 6 yı nasıl Download edeceğiz ya :)
    Bende de sorun var , her zaman ki gibi indirmeye çalışıyorum ama bu sefer hata verdi son aşamada Tekken 6.Siteden mi denemek lazım acaba?
    Önceki 360 oyunlarını sorunsuz indiriyordum son zamanlarda.

Bu arada GTA 5'i bu nesle almamıştım benim işime yaradı , tabi ki oynamayan kalmamıştır.

Şu benim konsolum senin konsolundan iyi tadında mesaj atan arkadaşları da alıntılamamak lazım , zaten gamepass satın alma ile ilgili çok mesaj var konuda , oyun konuşulamıyor.
  • Gamepass pc bölümüne gta5 gelmemiş sanırım, daha bugün xbox x imi satmıştım tüh :D Ya birde bir hesap daha açabilir miyiz gamepass uzatmak için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 3 Ocak 2020; 20:59:4 >
  • wither kullanıcısına yanıt
    Tekken 6'yı ben eskiden satın almıştım. Xbox Ona'da da normal şekilde indirip oynamıştım. Gold'dan ücretsiz mi alamıyorsun, yoksa oyunu mu indirmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

GTA 5, 1 Ekim'de PS Now'a gelmiş. 3 ay sistemde kalmış. 2 Ocak'ta, yani dün sistemden kalktı. PS Now'u takip etmediğim için bilmiyordum. Yeni gördüm.

https://blog.eu.playstation.com/2019/10/01/playstation-now-update-brings-new-subscription-pricing-adds-gta-v-god-of-war-uncharted-4-and-more/
    Epeydir takip ediyorum PSNow’ı, Gamepass baskısı ile bazı olumlu değişiklikler yapmaya başladılar nihayet. Önce oyunları indirmeye de açtılar, ardından fiyat indirimine gittiler. Sony ne yazık ki oyuncuya fayda sağlayacak en ufak şeyi bile binbir naz ve zorlama ile yapıyor. EA Access’i de böyle geç getirdiler. Kullanıcı adı değişikliği ve cross-platform online gibi konularda da ayak direye direye kabullendiler değişimi. Microsoft’un baskısı olmasa on yılda bir arpa boyu yol gideceği yok Sony’nin.

Ama Gamepass’e kayıtsız kalamayacakları ortada görünüşe göre. Yeni nesilde PSNow’u Gamepass gibi bir sisteme evireceklerine kesin gözüyle bakıyorum. Soru Exc oyunlarını MS gibi ilk günden sisteme ekleyip eklemeyecekleri. PS exclusiveleri böyle bir sisteme uygun değil. Genelde 15-20 saat süren, tek kişilik, senaryo modu güçlü, tekrar oynanabilirliği zayıf ama yoğun oyunlar başarılı PS exclusiveleri. İnsanların bir aylık üyelik alıp oynayıp bir daha dönmeyeceği oyunlar. Oysa Halo, Gears of War, State of Decay gibi oyunlar hep online yönü güçlü tekrar oynanabilirliği yüksek, insanları uzun süre üyelikte tutabilecek oyunlardı, Gamepass sistemine tam oturdular. Sony aynı sistemi kendi oyunlarında uygulamak isterse ya zarar edecek, ya da Sony exc oyunları insanları uzun süre üye tutmaya dayalı oyunlar haline gelerek şekil değiştirmeye başlayacak. Yılda bir iki exc oyundan fazlasını yapmaları gerekecek.

Gamepass çok ilginç bir sistem. İnsanın alışveriş alışkanlıklarını da değiştiriyor. Sony’nin cevabını merakla bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 3 Ocak 2020; 21:1:42 >
    Kredi kartını eklemek gerekiyor muş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Liraya GTA V oynatıyor gamepass daha ne olsun. Oyunlara para vermeyi unuttuk.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Gold'dan ücretsiz alırken son aşamada hata veriyor.Kredi kartı da ekli , daha önce de sorunsuz 360 oyunlarını indiriyordum.

Son aşamada " Hay aksi bu sayfaya ne oldu.Bazı içeriklerin yerini değiştirdik " şeklinde abuk bir mesaj çıkıyor.Siteden de denemeye üşendim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35

Kredi kartını eklemek gerekiyor muş :)
    Benim ekli yine de olmadı
  • oyunlara baktımda gercekten kaliteli oyunlar varmıs.(favorim goat simulator)
    edit: cidden yeni oyunlar bile gamepass de Microsoft Sony'i baya zorlar kendine has ex de cıkarmaya baslarsa mükemmel olur (ps4 kullanıcısıyım ama hayran kaldım acıkcası).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 3 Ocak 2020; 21:47:49 >
    X360 oyunlarını alırken genelde PC'den alırken sorun çıkıyor, son aşamada boş boş bekletiyor. Konsoldan alınca oluyor. Olmadıysa 1-2 gün sonra dene düzelir.
  • Bir playstation kullanıcısı olarak sırf gamepass yüzünden 2 defa Xbox alıp sattım. Şuan ps4 kullanmaya devam ediyorum ama yine de gamepass'de aklım kalıyor. Bu yıl vakitsizlikten yeterince oyun oynama fırsatım olmadı ama sanırım seneye yanına bir de one s sıkıştırıcam ps4'ün.

• Hiç konsolum olmadı. Amma konsol oyunlarını yakından takip ederim crackdown cidden kötü olmus

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Bir kaç gün sonra deneriz yapacak bir şey yok.
  • Tekken 6'yı bende indiremiyorum hata veriyor.Umarım kısa sürede çözülür sorun.Tekken de sevdiğim bir oyundur.

• PC'den şu linkten alın. Olmazsa 1-2 gün sonra konsoldan deneyin. Düzelir.

• İlk defa konsol aldım benim için yeni bir deneyimdi. Çok doğru bir tercih yapmışım one x alarak. Para vereceğim oyunlar belliydi RPGler, pes ve gta

Sağolsun gamepass gayet doyurucu oldu benim için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Fatura bilgilerini güncelleyin, o zaman hata vermiyor.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.