Lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuduktan sonra sorunuz varsa sorunuz. Cevabı aşağıda yazan bir konuyu sorarsanız cevaplamayabilirim.
- Ürünün kutusu, kılıfı, şarj ünitesi ve şarj kablosu yoktur. USB Type-C kablo kullanarak, herhangi bir adaptör ile şarj edebilirsiniz.
- Pili gayet iyi durumdadır. Şarj problemi yoktur.
- Ürünün bütün tuşları (arkadaki 4 tuş dahil) sorunsuz çalışmaktadır. Sağ analogta sağa doğru hafif bir drift vardır. Ancak her zaman yapmıyor.
(Drift Nedir = Analog boşta iken, analog'un kendi kendine belli bir yöne doğru hafifçe hareket etmesi; bu hareket siz analogu kullanmaya başladığınızda (analogu her hangi bir yönde ittirdiğinizde) ortadan kaybolur.
- Aksesuar olarak sadece resimde görülen iki analog başlığı ve d-pad metali verilecektir. Bir de analogların sertliğini ayarlayabildiğiniz anahtarı vereceğim.
- Başka hiç bir aksesuarı yoktur, arkadaki pedalları da yoktur. Yedek analog başlıkları yoktur.
- Tetiklerin (RT, LT) basma seviyesini ayarladığınız tuşlarda herhangi bir sorun yoktur.
- 3.5 mm kulaklık girişinde herhangi bir sorun yoktur.
- Ürün bir kaç kez, LB ve RB temizliği için açılmıştır. Açılırken sol tutamağın en altında ufak bir çizik meydana gelmiştir. Elinize denk gelmiyor bu alan, oynanışa olumsuz bir etkisi yoktur.
- Yine bu açılma işi yüzünden sağ ve sol kenar uçlarında açılmalar olmuştur. Elimden geldiğince yapıştırdım. Oynanışa olumsuz bir etkisi yoktur. Bu kısımları ve çiziği fotoğraflarda kırmızı ile işaretledim.
- Tekrar yazıyorum, Fotoğrafta ne görüyorsanız o yollanacaktır. Başka hiç bir aksesuar yollanmayacaktır.
- Ürünün fiyatı bu sebeplerden dolayı uygundur.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.