Cod black ops cold war 250 TL çift hak tüm hesap bilgileri verilecektir |
|
|
|
|
SATILIK Oyun adı: Halo 5: Guardians - Xbox One oyun kodu Fiyat: 30 TL İletişim : PM Ödeme: Enpara, teb, papara Takas ve pazarlık yok |
_____________________________ |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Xbox ımı sattığım için gamepass ultimate üyeliğimi ve oyunları satıyorum. Üyelik bitiş tarihi: 5.10.2023 (32,5 ay gibi) Fiyat: Satılmıştır. P1: Forumda güvenilir bir üyemizdedir. Bilgileri paylaşılacaktır. Satılık Oyunlar Tomb Raider Definitive Edition(İlk oyun) : 7 tl (P1)- Hesabı ben açtım değişim hakkının hiçbiri kullanılmamıştır. Rise of The Tomb Raider 20. Yıldönümü:SATILDI Shadow of The Tomb Raider: 30tl (P1)- SATILDI Guns, Gore and Coroni 2 (Türkçe altyazılı)- 10 tl(P1)- 5 değişim hakkı bulunmaktadır. Aşırı eğlenceli 4 kişiye kadar local veya online coop. AO Tennis 2 P2 50tl. P1 forumda güvenilir bir üyede. P1 hesapların tamamında telefon devri yapılacaktır. P2 bilgileri verilecektir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mk4Ever. -- 23 Ocak 2021; 16:24:14 > |
|
Bunun öğrenip öğrenememekle ne alakası var dostum . Belki bir anlık boşluğuna geldi bişey oldu, bilmiyordu etc. falan herkesin başına gelebilir. Sıkıntı alanda değil satan da. yanlış kişiyi yargılıyorsun bence. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoriousplanet -- 22 Ocak 2021; 14:10:2 > |
|
Dostum buldun mu birini < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SATILIK Devil May Cry 5 P1 Hak Fiyat 50 TL Enpara veya Ziraat REFERANSLARIMA PROFİLİMDEN BAKABİLİRSİNİZ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 22 Ocak 2021; 12:5:32 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasterx -- 22 Ocak 2021; 16:56:56 > |
Satılık Fifa 21 Şampiyonlar ligi sürümü (series x ve s yeni sürümünü ve xbox one sürümünü içerir) p2 hesap (p1 forumda. Bilgileri verilecek.) fiyat 90 tl ödeme : enpara - ziraat - halkbank |
Hocam yanlış anlama da, 3 kere ilan fiyatını değiştirdin zaten. Arada başlığa baktıkça denk geliyorum 80 liradan çıktın, 75 yazdın şimdi 60'a vereceksin. Koca koca puntolarla indirim yazmayın bilmemne yapmayın diye ateş ediyorsun ortalığa, gerek var mı? Ne ayıp abicim niye böyle şeyler yapıyorsunuz ben anlamıyorum ki, sözde kardeşlik konusu. 10 lira fazla kazansan nolur, 5 lira eksik versen nolur yani. Aldınız oyunları, oynadınız keyfini çıkardınız verin kardeşim 20 lira altına verin herkes sebeplensin çark dönsün. Burdan kazanacağı 5 lirayla hayatını çevirmeyi düşünenlere aklım ermiyor benim ya. (Sözüm sizin nezdinizde genele yanlış anlaşılma olmasın) Başlıkta bi vatandaş daha var 3 senedir aynı paraya ısrarla ilan koymaya çalışıyor herif. Bırak be abicim sal gitsin artık. Hayat böyle detaylara eğilmek için çok kısa arkadaşlar, yapmayın etmeyin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gameon0908 -- 23 Ocak 2021; 10:44:4 > |