Şimdi Ara

Xbox da Divx filmleri alt yazılı izleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar belkı konunun acılması gereken yer burası olmıyabılır fakat bu ısı daha onceden arastırıp cozmus ve rahatca kullanan bırılerınden yardım rıca edıyorum.
    Fılmlerımı xbox a usb bellekle okutturup acıyorum fakat altyazılarını gormuyor bunu ıcın alt yazıyı fılme gomme programlarını kullanmayı denedım 2 program denedım 2 sınde de tamamen anlatıldıgı sekılde kullanmama ragmen ıslemıde tamamladıgım halde fılmı taktıgımda tekrar alt yazısı cıkmadı acaba bu olayı cozmus kımseler varmı?

• altyazı gömünce olması laızm, bence birde pc'de deneyin. Ayrıca bu cihazla divx seyredilmez, zaten aletin ömrü kısa birde yok filme altyazı göm filan uğraşılmaz.
  • programla gömüp olur ancak. gömdükten sonra altyazıların çıkmaması diye bir şey söz konusu olamaz, mutlaka işlemi hatalı yapıyorsundur. ama xbox ın sınırlı çalışma ömrünü böyle şeylerle tüketmeyip 50-60 liraya divxplayer alman akıl ve mantığa daha uygun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 2 Kasım 2009; 14:52:25 >
  • Eğer bir ethernet çoklayıcın varsa pc den video, müzik ve resim paylaşımını aç derim. Böylelikle tüm dökümanlarına xbox üzerinden ulaşabilirsin ve cihazın ömrüne de bir zarar vermemiş olursun. Alt yazı gömmekse oldukça kolay.http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm gibi programlar kullanarak 1-2 dk da bu işlemi yapabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile TV'de film izleme
    8 yıl önce açıldı
    PS3`te DVD Film Nasıl İzlerim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.