Şimdi Ara

Xbox Controller'ın sürekli disconnectlenmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk nesil Xbox One konsolumun kolunun son 4-5 aydır bağlantı kesilmesi sorunu yaşamasından dolayı sıkıldım iyice. Konsol masanın altında duruyor 1 metre bile mesafe olmadan sandalyede oynuyorum. Özellikle Battlefield ve Rainbow Six Siege'de savaş ortası kesilince inanılmaz şekilde sıkıntı oluyor. BF1'de oynarken çoğu ölmemin sebebi kolun kesilmesiydi. Bu konuda ne yapabilirim? Garantisi olmayınca tabi bir şey yapamıyorum. Şişlideki teknik servisi arasam bedel alarak onarabilirler mi? Teşekkürler.
    Zaten internetin yavaş olması sebebiyle iyice canım sıkkın kolun bağlantısı kesilince iyice sinirlendiriyor.

• @Gunpower-storm

Selamlar,

Yakın zamanda benim başımdan aynı durum geçti. Hatta bu sebepten ötürü gamepad'i duvara çarpıp, bana 1 xbox koluna sebeb oldu. İşin kötüsü problem gamepad'den değil, Xbox'un kapağının hemen altında duran wireless adaptörün bozulmasından/iyi çalışmamasından kaynaklanıyordu.
    Ben de senin gibi oldukça yakından ve bildiğin kablosunu takarak oynadığım halde olmuyordu. Youtube ve yabancı forumlarda benzer problem yaşayanlar, Aliexpress'ten bu parçanın ikinci elini alıp, xbox'a taktıklarında problemin giderildiği söylemişlerdi. Bende durumu riske ederek denedim oldu ama kesinlikle hatırlatmak isterim ki, bu konuda uzman değilim ve tavsiye falan etmiyorum. Sonra aramızda sıkıntı olmasın.
    Microsoft bu wireless adaptörü sıfır olarak satmıyor ama Çinli arkadaşlar ikinci el olarak satıyor (bu noktada risk içeriyor elbette) ve bana 10 gün gibi kısa bir sürede de geldi. Parça üst kapağın hemen altında olduğundan basit bir işlem ile değiştirebilirsin. İlgili videolar youtube'da mevcut. Dediğim gibi biraz okuyarak ve risk almayı istersen kendinde yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkeiii -- 24 Ocak 2019; 10:42:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.