Şimdi Ara

Xbox almalıyım yoksa beklemeli miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox almalıyım yoksa beklemeli miyim? hiç deneyimim yok haftasonu alabilirim, benim yerimde olsanız alır mıydınız yoksa yeni cihazı mı beklerdiniz? Tşkler.

• Her ne kadar 2013 sonunda yeni xbox çıkacak diye haberler dolaşsada ortada almaya değer bir konsol xbox 360. O zevki yaşayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi kaç ay önce aynı ikilemde kaldım ama gidip aldım, fakat xbox`ı alacağın tutarla yeni xbox fiyatı aynı olmucak 2. si ise Al gitsin bi sürü oyunu var hepside güzel oynanası oyunlar deneyene kadar, yeni xbox çıkar gelir geçer fiyatı ucuzlar o zaman yeni xbox`a yalip olursun diye düşünüyorum.
  • xbox en erken 2013 sonunda cıkar benım tahminim 2014 de sarkar.hadi diyelim 2013 de cıktı.konsolun oturması fiyatın alınabilir seviyesi oyunlar yaygınlık derken 2014 sonu 2015 olur.beklemeye gerek yok git simdiden al 360 slim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

xbox en erken 2013 sonunda cıkar benım tahminim 2014 de sarkar.hadi diyelim 2013 de cıktı.konsolun oturması fiyatın alınabilir seviyesi oyunlar yaygınlık derken 2014 sonu 2015 olur.beklemeye gerek yok git simdiden al 360 slim.

evet arkadaşlar sanırım haklısınız, beklemenin anlamı yok, haftasonu alsam iyi olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Handsome2000 -- 21 Aralık 2012; 12:44:00 >
  • Yeni konsol bugün bile çıksa o kadar cok oyun var ki xbox360 icin çıkmış olan..
    Ben yerinde olsam ikinci el bir konsol alıp keyfime bakarım.

• bence almalısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    11 yıl önce açıldı
    PS4 Slim mi yoksa normal mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hemen al
  • Hiç düşünme al bencede şu an düşünüyo olabilirsin alsam pişman olurmuyum diye ama al kur bak verdiğin parayı ne kadar hak ettiğini göreceksin eğer fw`li makine alacaksan kadıköy yazıcıoğlu SYD bilgisayar öneririm
  • konsolların maliyeti çok yüksek xbox nerden baksan bi 750 850 tl e bunun oyunuda var her bi oyun 150den aşağı değil 3 oyun alsan 450 tl tuttu hepsi 1300e geliyor eee sadece 3 oyun mu alacaksın başka oyun mu kalmadı
  • Üyal,
    illede 3 tane 150 tl`lik oyun alacak değil ayrıca bütün xbox oyunlarının fiyatı 150 tl değil alır bi fw`li makine çok daha ucuza oyunları oynayabilir. Ben aldım hiçte pişman değilim ve maliyetsiz SYD bilgisayardan 10 tane de oyun verdi yanında makinenin
  • Fazla bekleme almak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Her ne kadar 2013 sonunda yeni xbox çıkacak diye haberler dolaşsada ortada almaya değer bir konsol xbox 360. O zevki yaşayın.

Hocam zaten 2013 sonunda çıksa bile hemen alinmaz. Ben zamanında PS3 ü öyle almıştım sonuç tabiki kazık😄 Hem daha 360 da oynanacak bir sürü oyun var.

• tşkler arkadaşlar ilginiz için.. fikirleriniz işime yarayacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKillerBerk

quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Her ne kadar 2013 sonunda yeni xbox çıkacak diye haberler dolaşsada ortada almaya değer bir konsol xbox 360. O zevki yaşayın.

Hocam zaten 2013 sonunda çıksa bile hemen alinmaz. Ben zamanında PS3 ü öyle almıştım sonuç tabiki kazık😄 Hem daha 360 da oynanacak bir sürü oyun var.

Yeni xbox için alınmaz dedin dimi hocam doğru anladım.

O çıkacakta rayına oturacakta oyunları çoğalacak ve konsol ucuzlucakta ohoo

• Peki bir soru da benden. Halihazırda PS3'ü olalar için Xbox 360 alınır mı beklenmeli mi?
  • bence al yenisi çıkınca satar onu alırsın ben öyle yapıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirvem

Peki bir soru da benden. Halihazırda PS3'ü olalar için Xbox 360 alınır mı beklenmeli mi?

Değişelim kac oyunun var?

• Senin yerinde olsam hayatta almam 7 yıl once neredeydin diye sorarlar adama.

• Almalisin. Mevcut oyunlar bile fazlasiyla oyalar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.