Bildirim
Xbox Almak isteyen arkdasınıza yardım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu nasıl başlık hesap numarası verdin sandım
Slim ucuzken al.Fw çıktı fiyatlar artacak gibi geliyor. -
fw siz satiliyor fw yaptrinca 600e geliyor simdi baktımda cok pahali geldi :D ne farki varki jasper de iş görmezmi
zaten online oynamıcam -
o zaman jasper yeter. boşuna slim alıp yazık etme. -
insanında aklı kalıyor simdi slim alip son model ilerdede kinect alırım diyorum 2.el ucuz yok ki 0 460 satiyorlar 2.elide ayni fiyat. -
kinect tüm 360lar ile uyumludur. hepsi aynı oyunu açmıyor mu? son modelden kastını tam anlayamadım. -
yani neden slim aliyor alanlar mesela ? ne farkı var xbox jasper ile -
tek farkı wireless olması. online oynamayacaksan boşuna para vermiş olursun kısaca. -
wriless de kullanmam lazım ethernert yeter.ozaman ben ucuz bi jasper bulayım en iyisi o -
Fw'li slim 600 650 liraya denk gelir :) + hiç bi ekstrası olmaz
normal bir xbox alcak olursan birsürü ekstra arcade veya güzel bir elite alabilirsin slim'e o kadar gerek yok -
kinect de uyuyorsa gerek yok gercekten jasper olsun yeter. -
quote:
Orijinalden alıntı: thedealer
kinect de uyuyorsa gerek yok gercekten jasper olsun yeter.
evet jasper olsun mutlaka kinect her cihaza uyar merak etme -
kinect alacaksan hiç kasmadan 720 tl slim+kinect paketi var.onu kaçırma.fiyat çok uygun oluyor.ama kinectle işim olmaz diyosan iknci el arcade al en ucuzundan. -
indir yaz çalışıo mu bak, online kod bulmaya çalış artık bana göre değil
böyle birşey yazmıs xbox satan arkdas forumda neyi kast ediyor burda beyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedealer -- 11 Nisan 2011; 9:29:34 > -
quote:
indir yaz çalışıo mu bak, online kod bulmaya çalış artık bana göre değil
böyle birşey yazmıs xbox satan arkdas forumda neyi kast ediyor burda beyler
yani demişki : " internetten oyunu indir , cd ye yaz çalışıyomu çalışmıyomu dene , sonnrada multi oynamak için online kodu ara durrr .. ohoooo artık uğraşamam bunlarla orjinal alırım takar oynarım keyfime bakarım " demiş ... -
çalsıyormu çalısmıyormu ne oluyor hocam indirgmiz oyun calısmadıgıdamı oluyor -
quote:
çalsıyormu çalısmıyormu ne oluyor hocam indirgmiz oyun calısmadıgıdamı oluyor
oluyo tabi neden olmasın ... hem korsancısın hemde herşey takır takır olsun istiosun -
nasi simdi ama ilan okurken her oyunu caliştiran fw atılmıs yaziyor ben mamundadan cekcem oyunu atcam calısmıcak mi ? yani sorun oyun la mı benle mi alakalı olacak o yonden sordum yoksa pc de korsan ama hepsi calısıyor :) -
quote:
nasi simdi ama ilan okurken her oyunu caliştiran fw atılmıs yaziyor ben mamundadan cekcem oyunu atcam calısmıcak mi ? yani sorun oyun la mı benle mi alakalı olacak o yonden sordum yoksa pc de korsan ama hepsi calısıyor :)
Onu nereden çıkkarttınız hocam birçok sorunlu korsan oyun var pc için kimi açılışta siyah ekran verir kimi oyunda çeşitli hatalara neden olurXbox'ın lensi okumayabilir okuması için genelde çok çok düşük hızlarda yazdırılıyor dvd'ye xbox oyunları ama pc kadar sorunlu olacağını sanmıyorum
-
walla 14 yildir oyun oynuyorum pc den eger indirdiginiz yer güvenilirse sorun cıkması %0.1 ben 1 1.5 senedir sorun yasadgım hicbir oyun olmadi. cok kararsiz kaldım zaten biraz daha bekleyip fw li slim mi alsam slim i satıyolar 450 e 0 3 yıl kullandgı fw li xbox i 350 slim e de 1 ay sora 30 atarlar fw 100 lira icin eski cihaz alamya degmez gibi geldi. okudugma göre dvd cok ses yapiyormus
Benzer içerikler
- xbox 2 kişilik oyunlar
- xbox prime
- kahraman konsol güvenilir mi
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox çocuk oyunları
- god of war xbox
- oyuncu kulaklığı önerisi
- gta 4 hileleri
- witcher 4
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X