Şimdi Ara

Xbox alıcam bir tavsiye lütfen ACİL!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yarın büyük ihtimal xbox 360 elite alacağım.Ama kahraman elektronik mi yoksa Syd bilgisayardan mı alsam karar veremedim sizce hangi yer daha güvenilirdir?İlk defa oyun konsolu alıcam maddi durum o kadar iyi değil alıpta pişman olmak istemiyorum şimdiden teşekkürler

• İkiside kaliteli esnaftır seçim size kalmış ama kahraman elektronik konsolun yanında 5 tane de oyun veriyor sanırım oradan alabilirsin.
  • Teşekkür ederim cevapladığın için. bu arada ikiside 5 tane oyun hediye veriyor :)
  • Ben Kahraman'dan aldım memnunum.
  • Kahraman Elektroniği tavsiye ederim. Çok ilgili kişiler sağolsunlar hele Fatih abi çok iyi bi esnaftır.

Not: Syd'ye kötü demiyorum lakin Kahraman Elektroniği biliyorum ve daha yaygınlar. Syd ilk defa duydum.
  • teşekkürler herkese
  • istabulun en iyi konsol satan erlerimi oluyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilkons derim bende
    ilgi alaka 10 numara esnaflar
  • teşekkürler ama bu iki yerden almayı planlıyorum çünkü fiyatı hem daha iyi hem 1 yıl garanti veriyorlar hemde 5 tane oyun hediye o yüzden bence daha avantajlı geliyor bilkonsta garanti vermiyorlar :)
  • valla benimki öneri kadıköyde en ucuz bilkons

geçen hafta 2 adet xbox aldık biri akrabama biri arkadaş

250 gb hdd + 2 wireless kol + 5 oyun jasper arcade 600 lira varmı daha ucuzu :)

garanti dediğin zaten kagıt üzerinde değil sözde garanti
  • bilmiyorum ama bire bir değişim yaptıkları varmış herhalde sözde mi kağıtta mı bilmiyorum tam garanti için kağıt veriyolar diye biliyorum.Bu arada gerçekten baya uyguna gelmiş jasper arcade
  • emin ol ben çok araştırıyorum
    benim xboxımda bilkonsdan

kadıköye indiğinde sadece iki yere git
    kahraman ve bilkons diğer xbox satanlarından kapısından geçme ikisi arasında tercih yap derim
  • tmm .çok teşekkürler dayyahi yardım ettiğin için
  • Kahraman'da garanti kağıdıyla birlikte yollanıyor diye biliyorum.Ben ordan alıcam zaten
  • Kesinlikle Kahraman Elektronikten Alın İlgi Ve Alakaları Çok İyi Ben Aldım Aldıktan Sonra 1-2 Kez Daha Aradılar Sıkıntınız Bi Sorununuz Bi İsteğiniz Varmı Diye Gerçekten Yolladıkları Cihaz Gerkten Jelatini Açılmamış Sadece Xbox Açıktı Oda FW Atıldığı İÇin Kutu İçeriği HDD-Headset-Pil-Oyun Kolu-Ethernet Kablosu-Orijinal Microsoft Scart Çevirici-AV Kablo Hepsi Ambalajında Hiç Açılmamış Orijinal Microsoft Cihaz Resmen Sıfır Kokuyor Isınma Felan Yok Saatler Geçse Bile Soğuk Üflüyor
  • Kahraman Elektronik
  • çok teşekkür ederim herkese
  • Fatih abi hastaymış herhalde dün dükkanda yoktu

Ama yine ilgi alaka devam
  • kahramanın yanında on3 diye mağaza var ben ordan aldım kahramandan daha ucuz ve yine yanında 5 oyun veriyor
  • on3 te kahramanla ortak benim bildiğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.