Merhaba arkadaşlar yarın büyük ihtimal xbox 360 elite alacağım.Ama kahraman elektronik mi yoksa Syd bilgisayardan mı alsam karar veremedim sizce hangi yer daha güvenilirdir?İlk defa oyun konsolu alıcam maddi durum o kadar iyi değil alıpta pişman olmak istemiyorum şimdiden teşekkürler
İkiside kaliteli esnaftır seçim size kalmış ama kahraman elektronik konsolun yanında 5 tane de oyun veriyor sanırım oradan alabilirsin.
Teşekkür ederim cevapladığın için. bu arada ikiside 5 tane oyun hediye veriyor :)
Ben Kahraman'dan aldım memnunum.
Kahraman Elektroniği tavsiye ederim. Çok ilgili kişiler sağolsunlar hele Fatih abi çok iyi bi esnaftır.
Not: Syd'ye kötü demiyorum lakin Kahraman Elektroniği biliyorum ve daha yaygınlar. Syd ilk defa duydum.
teşekkürler ama bu iki yerden almayı planlıyorum çünkü fiyatı hem daha iyi hem 1 yıl garanti veriyorlar hemde 5 tane oyun hediye o yüzden bence daha avantajlı geliyor bilkonsta garanti vermiyorlar :)
valla benimki öneri kadıköyde en ucuz bilkons
geçen hafta 2 adet xbox aldık biri akrabama biri arkadaş
250 gb hdd + 2 wireless kol + 5 oyun jasper arcade 600 lira varmı daha ucuzu :)
garanti dediğin zaten kagıt üzerinde değil sözde garanti
bilmiyorum ama bire bir değişim yaptıkları varmış herhalde sözde mi kağıtta mı bilmiyorum tam garanti için kağıt veriyolar diye biliyorum.Bu arada gerçekten baya uyguna gelmiş jasper arcade
emin ol ben çok araştırıyorum benim xboxımda bilkonsdan
kadıköye indiğinde sadece iki yere git kahraman ve bilkons diğer xbox satanlarından kapısından geçme ikisi arasında tercih yap derim
tmm .çok teşekkürler dayyahi yardım ettiğin için
Kahraman'da garanti kağıdıyla birlikte yollanıyor diye biliyorum.Ben ordan alıcam zaten
Kesinlikle Kahraman Elektronikten Alın İlgi Ve Alakaları Çok İyi Ben Aldım Aldıktan Sonra 1-2 Kez Daha Aradılar Sıkıntınız Bi Sorununuz Bi İsteğiniz Varmı Diye Gerçekten Yolladıkları Cihaz Gerkten Jelatini Açılmamış Sadece Xbox Açıktı Oda FW Atıldığı İÇin Kutu İçeriği HDD-Headset-Pil-Oyun Kolu-Ethernet Kablosu-Orijinal Microsoft Scart Çevirici-AV Kablo Hepsi Ambalajında Hiç Açılmamış Orijinal Microsoft Cihaz Resmen Sıfır Kokuyor Isınma Felan Yok Saatler Geçse Bile Soğuk Üflüyor
Kahraman Elektronik
çok teşekkür ederim herkese
Fatih abi hastaymış herhalde dün dükkanda yoktu
Ama yine ilgi alaka devam
kahramanın yanında on3 diye mağaza var ben ordan aldım kahramandan daha ucuz ve yine yanında 5 oyun veriyor