Şimdi Ara

Xbox aldım ama Sorunmu var anlamadım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar xbox geldi esepetten aldım. 250 gb kinect olanını aldım. içinden mat siyah xbox çıktı. 227gb gösteriyor bilglerde. içinden hdmi ve kulaklık çıkmadı içinden.Alırken teyid ettirmiştim hdmi ve kulaklık cıkıcağını birde amerikan power kablosu çıktı. ben 250 gb slimlerin parlak olduğunu sanıyordum acaba bir sorunmu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolomonT -- 18 Kasım 2012; 21:35:55 >

• 227 gb göstermesi normal.
    Ayrıca artık yeni model Xbox'lar mat üretiliyor,parlak değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dean.1995

227 gb göstermesi normal.

evet üretim tarihi 06.2012 ondanmıdır mat olması yani 4gb modele 250 hdd takmamışlardır değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

quote:

evet üretim tarihi 06.2012 ondanmıdır mat olması yani 4gb modele 250 hdd takmamışlardır değilmi?

Bence ondandır,güvenilir bir yer mi aldığın yer?

• quote:

quote:

quote:

Evet yani daha öncede alışverişim oldu . ama yarn arayıp soracağım. tekrardan bakalım nediyecekler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet yani daha öncede alışverişim oldu . ama yarn arayıp soracağım. tekrardan bakalım nediyecekler.

Abi keşke resmi satışı bekleseydin almak için(sadece tavsiye),fiyatlar çok uygunmuş.

• Standart paketlerin içlerinde HDMI kablo çıkmıyor. Genelde aldığın yer hediye ediyor bu kabloları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bugün xbox360 slim 250 gb kinect ready modelden aldım mat renkli ve 227 gb gösteriyor ayrıca kualklık çıktı benimkinden ama benimde bir sürü sorum var xbox live kısmında konu açtım oradan da bana yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar
  • 227gb normal.
    Mat olması normal
    HDMI çıkmaması normal.
    Kulaklık çıkmaması anormal. Belki kinect bundle larda 250gb olmasına rağmen olmayabilir. Bunun için koyacağım resimdeki kısma bakın. Kutu üzerinde kulaklık resmi var da kutudan çıkmıyor ise sıkıtı var.
    Amerikan power kablosu imkansız. Amerika prizleri 110Volt dur Cihazlar NTSC dir. Türkiye den böyle bir cihazı sıfır aldıysanız hemen iade edin.

Amerikan kablosu dediğiniz ingiliz prizi ise sıkıntı yok 2 liralık çevirici ile hallediliyor ve bölge kodu da PAL olur ingiliz cihazlarda. Böyle ise sıkıntı yok.

Kutu üzerinde işaretli kısma bakın.
    http://yadi.sk/d/p03750N80nwhu

Ufak bir araştırma ile 250gb kinect bundle ların içinden kulaklık çıkmadığını öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 18 Kasım 2012; 22:49:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

227gb normal.
    Mat olması normal
    HDMI çıkmaması normal.
    Kulaklık çıkmaması anormal. Belki kinect bundle larda 250gb olmasına rağmen olmayabilir. Bunun için koyacağım resimdeki kısma bakın. Kutu üzerinde kulaklık resmi var da kutudan çıkmıyor ise sıkıtı var.
    Amerikan power kablosu imkansız. Amerika prizleri 110Volt dur Cihazlar NTSC dir. Türkiye den böyle bir cihazı sıfır aldıysanız hemen iade edin.

Amerikan kablosu dediğiniz ingiliz prizi ise sıkıntı yok 2 liralık çevirici ile hallediliyor ve bölge kodu da PAL olur ingiliz cihazlarda. Böyle ise sıkıntı yok.

Kutu üzerinde işaretli kısma bakın.
    http://yadi.sk/d/p03750N80nwhu

Ufak bir araştırma ile 250gb kinect bundle ların içinden kulaklık çıkmadığını öğrendim.

Kulaklık yok ama hocam aradım bana söylkediler kulaklık var hdmi var xbox live var diye herhalde koymayı unuttular yanına koyucaaz demişlerdi çünkü ozaman xboxta sıkıntı yok ona sevindim. Bu 3 tane pirizli oluyor hocam
    bunlardan. aynen ingiliz prizmiş. Bir sıkıntı yok ozaman yarın arıyım genede bir sorayım. sağolun yardımlarınız için mat olması kıllandırmıştı beni ama yeni üretimlerde mat oluyormuş yukardaki arkadaşın söylediğini araştırdım doğruymuş sağolun.

• Kulaklık çıkması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Kulaklık çıkması lazım

Yok hocam kutu üzerinde kulaklık resmi yok ama herhalde onlar ayrı paket olarak verecekler bana yarın öğrenicez bakalım.
  • quote:

quote:

Kulaklık çıkması lazım

Yok hocam kutu üzerinde kulaklık resmi yok ama herhalde onlar ayrı paket olarak verecekler bana yarın öğrenicez bakalım.

Kutunun yanlarına bakar mısın,içindekilerin resmi olacak,kulaklık resmi yok mu ?

1:07'ye bak.

• quote:

quote:

quote:

Kulaklık çıkması lazım

Kutunun yanlarına bakar mısın,içindekilerin resmi olacak,kulaklık resmi yok mu ?

1:07'ye bak.

Yok hocam live ve kulaklık resmi yok ..

• Enteresan
  • quote:

Enteresan

Neden enteresan? :S

kutu bu :
  • kulaklık elitlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 19 Kasım 2012; 0:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Hanna

kulaklık elitlerde var.

elite mi kaldı ?
  • quote:

quote:

Enteresan

Neden enteresan? :S

kutu bu :

Bende bunun aynısını 1 yıl önce teknosa dan aldım.Fiyat pahalıydı tabi ama içinde kulaklık vardı.

• quote:

arkadaşlar xbox geldi esepetten aldım. 250 gb kinect olanını aldım. içinden mat siyah xbox çıktı. 227gb gösteriyor bilglerde. içinden hdmi ve kulaklık çıkmadı içinden.Alırken teyid ettirmiştim hdmi ve kulaklık cıkıcağını birde amerikan power kablosu çıktı. ben 250 gb slimlerin parlak olduğunu sanıyordum acaba bir sorunmu var?

mat olan modelide mevcut . harddiskin 227 gb göstermesi normal aklına takılmasın. kulaklıkta kutu içeriğine dahil değil yanlız kutudan amerikan power kablosu çıkması sıkıntılı gibi geldi bana cihazın ntsc olabilir ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.