Şimdi Ara

Xbox'a fiyatlar ile ilgili mailler atıyoruz.Ticaret bakanlığına şikayet ediyoruz. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
381
Cevap
4
Favori
50.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
280 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 24 saat ücretsiz iyimiş aklıma yazıyım ama kesin çalısırmı örnek veriyorum kod girme yerinde hemen yanında türkiye yazıyor onun brazilya olması lazım yoksa kod gene çalışmaz
  • kalıcı çözüm lazım arkadaşlar.. biz sürekli yok vpndi yok başka ülkeydi uğraşmamamız lazım.. türkiyede oyuna para veriyor olmak bile lüks durumdayken sırf online oyun oynamak için senelik bu parayı almak vicdansızlıktır.. üyeliğim bitene kadar %70 oranında bir indirim olmazsa zaten yenilemeyeceğim. gerekirse ps5 alırız çıkınca.. ya da online işini komple bırakır mevcut oyunlarla oynamaya devam ederiz.. totalde zaten 20-30 tane oyun almış durumda çoğu kişi.. yeni oyun alacağımız zaman da inadına yurt dışından alırız..
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Aslında ne saçma ya? Mevcuda hiç bişey yapma, yeni hesaplara durmadan bişeyler ver, her taraf çöp hesap dolacak.

    Ben istemiyorum ki bi o hesabı aç bi bunu aç, yok onu değiştir, buna geç, oyunu şuna indir bilmemne diye... Ne mal adamlar ya..
  • classlord kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ile alınca fazla çekiyor. Banka kartı ile alacaksınız. Steam’den kredi kartı ile oyun alırsanız, o da fazla çeker. Banka kartı olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail değil atom bombası atsanız bu fiyatlar düzelmez artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun yurtdisinda 60$ senin paran degersiz bunu anla hele bi ama yok nerde o kapasite anlayabilse zaten adam akilli oy kullanirdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iam.eren İ kullanıcısına yanıt
    Yurtdışında 60-70 USD olan oyun senin kurunda 320-380 civarı olması gerekirken 602 TL neyin nesi ? Hükümeti eleştirmek isterken esas olayı kaçırmayın derim dostum.

    602 Tl(Divison 2 standart versiyon) Türk oyuncu topluluğuna hakarettir benim gözümde. Ben PS kullanan bir oyuncu olarak temmuz ağustos'dan beridir alışveriş yapmadım.Xbox kullanan arkadaşlar da boykot etmeliler.
    Yoksa telefon fiyatına oyun alacağımız vakit çok da uzak gözükmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kur su an 5,7 bak bakalim 1 haftada neler oluyor ahahgfahs

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuru sanırım artık 10 dan hesaplıyorlar..
  • Öteki konuda anlattım kur güncellemesi değil bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok farklı birşey söylemiyorsun aslında.

    yurtdışındaki adamın parası tl karşısında değerlendiği için tr den alışveriş onun için avantajlı oluyordu.

    illa kur güncellemesi demek istemiyorsan deme ama aynı kapıya çıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iam.eren

    Oyun yurtdisinda 60$ senin paran degersiz bunu anla hele bi ama yok nerde o kapasite anlayabilse zaten adam akilli oy kullanirdi
    hocam aynı eksen etrafında dönüp durmaktan yorulduk artık.. paramızın değersiz olduğunu elbette biliyoruz.. hala bilmeyen varsa gerizekalıdır muhtemelen.. ama burada insanların anlatmak istediği şey çoğu ülkeye farklı fiyat politikaları uygulanıyor.. yani senin hesabın gibi dümdüz tüm ülkelere 'gardaşım bana gelişi 60$ valla 1 guruş eksiğine veremem' demiyor microsoft.. 60 usd x 5,6 yaparak fiyat vermiyor yani.. portekize ya da arjantine farklı bir fiyattan verebiliyor oyunları..

    buradaki insanların derdi ve anlatmak istediği bizim ülkenin ekonomisinin güçsüz olduğu ve bazı ülkelere nasıl indirim yapabiliyorsan ekonomilerinden ötürü.. bunu bize de yap.. dolar 4 lira seviyesindeyken 200 liraya verdikleri oyunu dolar 7 lira olunca 3 katı fiyatına satmaya başladılar.. sonra dolar 5,5 seviyesine indi fakat o oyunların fiyatı hala değişmedi..

    mesela call of duty full sürüm 890 lira falandı ilk çıktığında.. böyle fiyat mı olur arkadaş?? oyun mu oynuyoruz bedelli askerlik mi yapıyoruz?? 200 daha koysan doğuda keleş falan alırsın muhtemelen o parayla.. Türkiye şartlarında oyuna para vermek zaten lüks.. oyuncuların %96sı korsana yönelirken biz para verip oyun alıyoruz.. ama bizim bütçemiz de bu iş için çok kısıtlı.. bizi de korsana teşvik etme.. adam akıllı fiyattan ver oyunları biz de kardeş kardeş oynayalım satın alıp..

    hadi banka bize kredi verdi ve oyunu satın aldık.. sırf o oyunu online oynayabilmek için yıllık 400 küsür lira para istemek nedir? yani neresinden tutarsan tut bu fiyat politikalarıyla ve bizim ülkenin ekonomik gidişatıyla yakında bizi de kaybedecekler.. çünkü herkes ilk olarak hobisinden vazgeçecek.. ya da korsana yönelecek..




  • Herkese tebrikler. Oyun fiyatları beklenen ölçüde olmasa da Microsoft un kendi servislerinde yaptığı Live ve game pass Türkiye özel fiyatlandırmalarında burada destek olan herkesin katkısı var. Darısı diğer platformların başına...
  • mkmdesign kullanıcısına yanıt
    Kampanyanın hızı kesildi bir noktadan sonra ama tabi gerek parasızlıklatan.Gerek de alım gücü olsa dahi protesto edip almayanlar sayesinde geri adım atmak zorunda kaldılar.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.