Arkadaşlar, yaklaşık 1 ay önce xbox 'um 3K verdi, bir kaç yere sordum "yaparız ama gene bozulur"," hiç uğraşmayalım" gibi yanıtlar aldım,xbox Falcon ana kartlı. Zaten bi tane ps3 harcadım bunuda atmak istemiyorum.
İzmir' de bunu yapabilecek bildiğiniz bir firma var mıdır? KSK' da sorunuma çözüm bulamadım.
Ankara'da var ama kargo falan derken astarı yüzünden bahalıya geliyor.
Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum! şimdiden teşekkürler...
Not: Konuyu orta yere açtım kusura bakmayın!
hocam yapmaya değmez 1-2 ay sonra yine 3k yapıyor
çankaya bit pazarının oradaki kuryap elektronik e gitmediysen bi de oraya sor.
bana da boşa para gibi geldi ama Kuryap' a da bi sorayım Teşekkürler arkadaşlar
kardeşim git koçtaştan 5 * 10 ebatında vida al gerçi yokyu 5 *20 aldım be gpu soğutucusunda panelleri boşalttım 4 tane güzel bitanede termal macun al vatandan sök komle eski termali güzelce temizle yenir termal macunu sür yeni vidalarınla tak tekrar yerine ardından havlu ile sar makineyi falar durana kadar çalışsın sonra soğumaya bırak al sana okka gibi tamir bi ton para vermene gerek yok. dün yaptım dünden beri kardeşim cod oynuyor saatlerce kapanmadı makina tık yok.hı ayrıca görüceksin cpu sooğutucusunun önunde bi boşluk var oraya denk gelen üst kapak kısmını kesip güzel bi fan koy fanın gücünü orj fanın takıldığı jaktan alıcaksın.yaptıkları sadece bu kolay gelsin umarım yardımcı olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme