Şimdi Ara

xbox 360 yardimm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaş lar benim sorum şöyle ikinci el xbox 360 almayi dusunuyorum online alisveris yapilan sitelerden.
    Ps 3 ile xbox arasinda kararsiz kaldim ama xbox daha agir basiyor neden xbox derseniz goruntu kalitesi derim cunku bana xbox in Görüntü kalitesi daha iyi geldi ve sirf battlefield 3 icin aliyorum cunku pc de online oynarken cok kasiyor
    Hangi modelini ve hangi ozellikte bir xbox alim alirken nelere dikkat edim xbox 720 veya ps4 u bekle demeyin o kadar param yok sitelere baktigimda ikinci el xbox 360 in fiyati 300 ile 350 tl arasında degisiyor

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • burak551907 B kullanıcısına yanıt
    Fwli al 400 liraya istedigin oyunu oynarsın.
  • Tesekkur ederim ama benim demek istedigim hangi modelini alim 3k arizasi hangi modelinde cikmiyor veya cok az cikiyor.Xbox 360 i netten aldim diyelim siparisi tamamlamadan once nelere dikkat edim birde tam bilmiyorum pal ve nat olarak ayriliyormus galiba hangisini onerirsiniz xbox hakkinda fazla bilgim yok bir sorum daha var fw li bir xbox 360 da orjinal oyun alıp online oynasam yinede ban yermiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak551907 -- 7 Ağustos 2013; 3:30:04 >

Orijinalden alıntı: burak551907

Tesekkur ederim ama benim demek istedigim hangi modelini alim 3k arizasi hangi modelinde cikmiyor veya cok az cikiyor.Xbox 360 i netten aldim diyelim siparisi tamamlamadan once nelere dikkat edim birde tam bilmiyorum pal ve nat olarak ayriliyormus galiba hangisini onerirsiniz xbox hakkinda fazla bilgim yok bir sorum daha var fw li bir xbox 360 da orjinal oyun alıp online oynasam yinede ban yermiyim?

Pal olani al Slim modeli al derim 3k verme ve ses cikarma gibi sorunu yok fw de orjinal oynarsan yermisin bilmem ama artik banlamiyorlar yani fwli alcaksan orjinal oyun bosa alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlinemaniaq -- 8 Ağustos 2013; 10:47:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    13 yıl önce açıldı
    XBOX 360 Problem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.