Şimdi Ara

xbox 360 Vga Kablo Hangisini alayım?...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temır bir ntscj aldım asia versıon..Cevirici derdi yok,oyun derdıde yok cogu oyunu buldum zaten..

Ancak içinde vga kablo mevcut deil..samsung 225bwde kullanacagım bunu...

2 tane vga kablo ve aralarında devasa ucurum beni rahatsız etti..

Mıcrosoft marka orjınal kablolar 125ytl platınde,endemde ise dragon markalar 40ytl..

Sımdı bu 2 kablo arasından hangısını kullanmayalım,ne yönde secım yapmayalım sizce ?

Kırılma daha az oluyor,yüzde 30 daha net görüntü werıo mıcrosoft kablolar tarzı duyumlar aldım..ne derece dogrudur bunlar..

baya araştırdım ancak tam anlamıyla bir sonuca waramadım..

Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 21 Ocak 2007; 17:17:00 >

• Her iki kabloyu da kullanan üyelerin yorumları çok tutarsız , kimi iki kablo arasında hiç fark yok diyor kimisi de dağlar kadar fark var diyor. Bana göre bunun tek mantıklı açıklaması var , bazı yan sanayi kablolarda donanımsal bir problem ve bu problem nedeniyle görüntü kaliteli olarak aktarılamıyor , orjinal kabloda ise hiçbir problem yok.

Karar sana kalmış , eğer riske girmeyi göze alabiliyorsan Dragon al (yurtdışından getirtebiliyorsan 8 $ gibi birşey) eğer pahalı olsun garanti olsun diyorsan orjinal al fakat 125 YTL çoook pahalı!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

Her iki kabloyu da kullanan üyelerin yorumları çok tutarsız

Bu nedenle topiği acdım zaten

Jankat arkadaştı sanırım mıcrosoft kabloya gecıs yapınca cok fark olduğunu söylemısdı.Yabancı forumlardada bu konuyla ilgili çelişkili söylemler var..

125ytlde gercektende cok büyük para kablo için..

İçinden cıkılmaz bir durum..
  • evet dostum haklısın orijinal kablolarda hiç bir problem olmuyor. getirtebilirsen yurt dışından orijinal al derim ben.. fiyatının daha düşük olması gerek çok pahalı 125 ytl ben 70 ytl ye denk gelen bi fiyata aldım sıfık kutusunda. sende avrupadan getirtebilirsin diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhanyor

evet dostum haklısın orijinal kablolarda hiç bir problem olmuyor. getirtebilirsen yurt dışından orijinal al derim ben.. fiyatının daha düşük olması gerek çok pahalı 125 ytl ben 70 ytl ye denk gelen bi fiyata aldım sıfık kutusunda. sende avrupadan getirtebilirsin diye düşünüyorum

Platındekı amcalarla pazarlık yapılıomu bilen warmı
  • yan sanayi kablo kullanmadim suan orjinalini kullaniyorum. ama soyle soyleyim compenent cablo ile karsilastirinca goruntu kaybi cok oluyor. compenent daha iyi. lcd-tv kullaniyorum ve sadece tek compenent girisi var onuda dreamboxa ayirdigim icin xboxta vga ya kaldim ama netliktede parlakliktada dususler yasadim. simdi compenent switch almaya dusunuyorum. kisacasi vga compenente gore oldukca kotu. birde yansanayiyi dusunmek bile istemiyorum.
  • dostum aydınlatıcı bi açıklama olmuş ama arkadaşın monitöründe component girişi yok çünkü bahs ettiği lcd bilgisayar monitör ü
    dene istersen pazarlığı belki bi sonuç çıkar 5 ytl felan indiririsen kar kalır sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bu kabloya 125YTL verme. Zaruri bir kablo ama bu kadar da kazık fiyat olmaz ki.
    Yurtdışında $30 civarında fiyatı var çünkü. Nerdeyse 3 katı fiyatına satıyorlarmış.

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-de-49-en-70-190j.html
  • Shıppıngle 60a yakın tutar sanırım yurtdışında alsak...2 katı tam burdakı fıyatı..

Ikıncı el satanda yok maalesef bulunmasıda cok cok zor..

orhanyor

100e alacam örencıyım ayaklarına
  • ben orjinale gerek olduğunu sanmıyorum yan sanayi bulup deneme şansın yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

ben orjinale gerek olduğunu sanmıyorum yan sanayi bulup deneme şansın yok mu

Maalesef..

Yabancı forumları incelıyorum simdilik..yarına kadra sürem var bakalım neler öğrenebilcez daha..
  • ben dragon kullanıyorum daha önce microsoft un kablosu ile deneme şansım olmadı fakat draagon ile de görüntüler gayet güzel.acaba ms i kullanınca daha güzel görüntü alabilecekmiyim eğer öyle ise bende alırım orjinal kablo yahu.
  • ben orjinale gerek olduğunu sanmıyorum yan sanayi bulup deneme şansın yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

ben orjinale gerek olduğunu sanmıyorum yan sanayi bulup deneme şansın yok mu

Maalesef..

Yabancı forumları incelıyorum simdilik..yarına kadra sürem var bakalım neler öğrenebilcez daha..

-------------------------

Hocam dejavu oldu walla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 21 Ocak 2007; 19:57:21 >
  • posta dahil 60 franka ben sana benim orjinal microsoft kabloyu gonderebilirim alali 1 hafta bile olmadi. yaklasik 70 ytl falan yapiyor.. istersen haber ver hemen gondereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Temır bir ntscj aldım asia versıon..Cevirici derdi yok,oyun derdıde yok cogu oyunu buldum zaten..

Ancak içinde vga kablo mevcut deil..samsung 225bwde kullanacagım bunu...

2 tane vga kablo ve aralarında devasa ucurum beni rahatsız etti..

Mıcrosoft marka orjınal kablolar 125ytl platınde,endemde ise dragon markalar 40ytl..

Sımdı bu 2 kablo arasından hangısını kullanmayalım,ne yönde secım yapmayalım sizce ?

Kırılma daha az oluyor,yüzde 30 daha net görüntü werıo mıcrosoft kablolar tarzı duyumlar aldım..ne derece dogrudur bunlar..

baya araştırdım ancak tam anlamıyla bir sonuca waramadım..

Bilgisi olan varsa şimdiden teşekkürler..

Bence yabancı sitelerin birinden Joytech VGA Cable sipariş et. 125 YTL bayılmanın anlamı yok.

• Bence alabiliyorsanız orijinal kablo alın, daha önce forumda da bahsettiğim gibi orijinal kablo ile hem renkler daha canlı hem de görüntüler daha net.( Yan sanayi kablolar ile oluşan puslanma orjijinal kablo ile olmuyor).
  • yani yan sanayisi olanlarda öyle bir puslanmadan şikayet etmiyorlar ama işin ilginci
  • Canım arkadaşım isteyen istediği kabloyu alır, ben 2 kabloyu da kullandım ve gördüğümü yazıyorum.
  • heh öyle söylesene 2sinide kullandım diye o zaman inceleme doğrudur
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.