Şimdi Ara

Xbox 360 ve Xbox one

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kafam fazla karışık yardıma ihtiyacım var. Bu zamana kadar konsol sahibi olmadım ve çok sık oynadığımda söylenemez, oyunları genelde bilgisayarımda oynarım fakat şu sıralar Xbox 360 üzerinde arkadaşlarımla bir kaç oyun oynamamla birlikte ciddi bir istek ile çok yanlış bir zamanda Xbox360 alma düşüncesine sahip oldum.

Xbox One hali hazırda Kasım ayında çıkıyor bekleyip Xbox One mı alsam, yoksa hiç beklemeyip Xbox 360 mı satın alsam. Genelde yapılan öneriler Xbox 360 da harika oyunlar olduğu ve bu oyunları pas geçip Xbox One'a hemen geçmemem yönünde bende bir yandan bu düşünceye sahibim diyebilirim kısa bir süre Halo, Army of Two ve Gears of War oynama şansına sahip oldum ve hepsinede ayrı ayrı bayıldım. Siz nedersiniz ilk konsolum olacağınıda göz önünde bulundurursanız Xbox 360 al ve neler kaçırdığını gör mü dersiniz veya kaçırdıklarını Xbox One'da aynı şekilde karşılar mı dersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresredorph -- 14 Eylül 2013; 18:22:41 >

• one'ın acelesi yok kaçmıyor. şuan 360 alıp 1-2 sene sonra one alabilirsin. şahsen ben de öyle yapacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aresredorph A kullanıcısına yanıt
    ben de aynı durumdaydım dayanamadım 2gün önce aldım xbox360 ama açıkçası pek beklentimi karşılamadı grafikleri beğenemedim fifa14 pes14 forza4 ve horizon demoları denedim bir de golddan rainbow six vegas indirdim belki bana has bir durumdur laptopumdaki grafikler daha kaliteli... hele ki rainbow six vegas oynadığımda belki bunun çok etkisinde kaldım en son bu grafik kalitede oyunu 10sene önce oynadığımı düşünüyorum dediğim gibi oyundan olabilir gta5 falan denemedim ama şu anki ruh halimle konsolu satma ihtimalim çok yüksek
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.A.A.S

ben de aynı durumdaydım dayanamadım 2gün önce aldım xbox360 ama açıkçası pek beklentimi karşılamadı grafikleri beğenemedim fifa14 pes14 forza4 ve horizon demoları denedim bir de golddan rainbow six vegas indirdim belki bana has bir durumdur laptopumdaki grafikler daha kaliteli... hele ki rainbow six vegas oynadığımda belki bunun çok etkisinde kaldım en son bu grafik kalitede oyunu 10sene önce oynadığımı düşünüyorum dediğim gibi oyundan olabilir gta5 falan denemedim ama şu anki ruh halimle konsolu satma ihtimalim çok yüksek

Oynadığın oyunun çıkış tarihi "Release date(s)
    November 22, 2006" Ne gibi bir grafik bekliyordun ?
  • quote:

Zaten oynadığın oyun neredeyse 10 senelik bir oyun.Yani ortada yadırganacak bir durum yok gibi.
  • quote:

sen bi gta v oyna kardeş
  • Cevaplarınız için teşekkürler

Xbox 360 konusunda net bir karar kılmıştım fakat tercihimi uzun bir süre düşündükten sonra exclusive oyunları ve türkçe oyunlara olan desteğinden dolayı Playstation 3 de karar kıldım. Umarım pişman olmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.